Başka biri mi var ?

Kararınızı vermeniz tereddüt etmemeniz çok güzel.Sakın affetmeyin.Böyle adamlar affedile affedile çoğaldı zaten.Kolay bir süreç olmayacaktır elbette ama her kışın bir baharı var unutmayın.Allah yardımcınız olsun.

Başka biri olma ihtimali çok düşük ama evlilikten sıkılma vs durumu olmuş olabilir. Beraber farklı aktiviteler yapın gezin tozun ilişki tekrar canlandırın bana kalırsa. Umarım düşündüğümüz yönde şeyler çıkmaz

Kadın beni aradı eşimle alakalarinin olmadığını sadece iş arkadaşı olduklarını yanlış anladığımı anlattı. Eşim eve geldi. Ayaklarıma kapandı bavulumu açtı dağıttı gidemezsin diye yanlış anlıyorsun diye . Avukatla görüştüm dedim halbuki görüşmedim daha. Ondan ayrılacağımi ne halt yerse yiyebilecegini söyledim. Eşyalarımı alıp evimden gittim. Ailem başka şehirde bu yüzden 1 2 günlüğüne otelde kalicam. İzne cikicam.Bilgilendirmek istedim

Canm çok üzüldüm ama detay felan öğrendinizmi kadin kim nedir ve konuşmaları nasil bir konusma eminmisiniz

Canm çok üzüldüm ama detay felan öğrendinizmi kadin kim nedir ve konuşmaları nasil bir konusma eminmisiniz
Evet. Eşimin telefonun alıp wp ye girdim şifresini öğrenmiştim akşamdan. Geniş vaktim varken şifreye güvesi konuşmaları silmemiş. O arada fotoğraflarını da çektim konuşmaların. Kadın ona bir kaç resim bile yollamış o silmiş hepsi flu idi

Vay pislikler insallah hersey sizin icin bundan sonra cok güzel olsun

Yazışmalar eşinizin dediği gibi iş ile mi ilgiliydi yoksa başka şeylerde var miydi. o kadın sizi arayip iş konuştuk dediğine göre sizin yazismalardan haberiniz olmadığını düşünmüşler ve ayrıca bu kadın sizin evli olduğunuzu da biliyor ona da dava açmak gibi bir düşünceniz var mı.biliyorum su an cok yorgunsunuz yiprandınız ama belki sizin dik duruşunuz başka kadınlara örnek olabilir.herşeye rağmen umarım mutlu olacağınız günler çok yakındır.kendinize dikkat edin insaallah herşey gönlünüzce olur.

ya her aldatma mı aynı şekilde biter.
eş öğrenince , beylerin ağlaması ,aman pişmanım özür dilerim demesi.
kadın ne zaman öğrenirse pişmanlıkları da o zamana denk geliyor ne hikmetse!
külliyen yalan pişmanlık falan yok. sen öğrenene kadar da devam edecekti bu durum.

çoğu aldatılan gibi evladın da yok. nesini düşüneceksin bu adamın.

Ne konuşmuşlar sevgili gibi mi

çok üzüldüm. bi kaç günde nasılda bi insanın hayatı böyle değişebiliyor.
kendinizi çok iyi bakın olur mu..

Nasılsınız,bir gelişme var mı toparlanabildiniz mi? Merak ettim sizi

Ne kadar çabuk gelişmiş olaylar, çok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Mesajlarda ne konuşmuşlar acaba ?

İşle alakası olmayan konuşmalar. Canımla cicimler. Ben evde yokken buluşmalar ben hepsini biliyorum da pişkin pişkin arayıp iş arkadasiyiz dedi. Hiç bisey söyleyemedim. Hakaret edemedim. Nutkum tutuldu yüzüne kapattım

Ben çocuk istiyordum. Olmuyordu. Demek ki varmış bir hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…