• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka biri mi var ?

çok üzüldüm. bi kaç günde nasılda bi insanın hayatı böyle değişebiliyor.
kendinizi çok iyi bakın olur mu..
Teşekkür ederim ben de hayrete düşüyorum inanın. Kendime yeni yeni gelebildim. Daha 1 hafta önce onunlaydim şimdi avukatlar boşanma planları hayat çok garip gerçekten. Teşekkür ediyorum tekrardan

Nasılsınız,bir gelişme var mı toparlanabildiniz mi? Merak ettim sizi
Teşekkürler ailemin yanına geldim. Benden çok annem üzüldü inanın. Hayatımın baharında böyle bir olayı yaşadığım için çok üzüldü. Fakat üzülmenin zamanı değil. Belki başla biri çıkar karşıma yeniden aşkı bulurum diyorum ona fakat inanın tekrar evlenirmiyim sanırım evlenmem

Ne kadar çabuk gelişmiş olaylar, çok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Mesajlarda ne konuşmuşlar acaba ?
Eşim sürekli mesaj atmış ona. Sürekli çok güzelsin bakmaya doyamıyorum tarzı şeyler. buluşma planları. Maça gitti dediğim zamanlar sanırım hep onunlaymis

Pislik herif ya...Neyseki yillariniz heba olmadan gerçek yüzünü gördünüz.Hakkinizda hayirlisi olsun umarim bundan sonra çok mutlu olur yeni bir sayfa açarsiniz.Bu arada eşiniz sizinle iletisime gecmeye calisti mi hiç?

Pislik herif ya...Neyseki yillariniz heba olmadan gerçek yüzünü gördünüz.Hakkinizda hayirlisi olsun umarim bundan sonra çok mutlu olur yeni bir sayfa açarsiniz.Bu arada eşiniz sizinle iletisime gecmeye calisti mi hiç?
Çok fazla ulaşmaya çalıştı fakat hattı bir süreliğine çıkardım. Çalışsa da bilemiyorum . Evden eşyalarımı almaya arkaslarim gidecek umarım karşılaşmadan bir an önce hallolur her sey

Kurtuldunuz karaktersiz bir adamdan.Allahin bir bildigi varmis ki cocuk olmamis.
Profil fotografiniz siz misiniz?oyleyse kaldirin isterseniz onu da.

• Beğen
Reactions: KV_
Ha bu arada yazmayı unuttuğum bir şey varmış yeni farkettim. Konumun başında bahsettiğim en ziyaretinde kadın sanırım bildiği için bu kadar soru sordu aynı yerde çalıştıkları için tabi bu benim teorim emin olamıyorum hala

Of ya.
Bende ne kadar masum yaklaşmıştım konunuza
2 yıllık evlilik her şey yolunda giderken böyle bir şey çıkması
İnanın hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm.
İnsanın hiçbir şeye güveni kalmıyor ya.
Nasıl bir mide nasıl bir psikoloji bunu yaptırıyor.
Allah size sabır versin bu süreçte en az hasarla atlatırsınız umarım

Ne alaka aldatılmakla
Sadece eşin uyumsuz davrandığın için sıkılmış
B nede olsam bozulurum arkadas ortamına sokmuşum sevmese bile seviyormuş gibi yapsın n
Evet bazı kadınlar patavatsız çok özel sorular soruyor bende rahatsız olurum
Hafifçe bozsaydın

Ha bu arada yazmayı unuttuğum bir şey varmış yeni farkettim. Konumun başında bahsettiğim en ziyaretinde kadın sanırım bildiği için bu kadar soru sordu aynı yerde çalıştıkları için tabi bu benim teorim emin olamıyorum hala

Hımm. Buda olabilir.
Demek aynı yerde çalışıyorlar.
Sizden öncede bu kadını tanıyo muydu eşiniz yani ?

Size bunları soran kadın kesin biliyordur is yerlerinde hiç bisey gizli kalmaz-kalamaz.konusulup söylenmese bile hissedilir anlaşılır fakat karsi tarafın yuzune vurmazlar.sessiz sessiz arkalarından konuşurlar.esinizle aranızın ne durumda olduğunu da merak etmiş.kulaginiza su kaçırmaya çalışmış da olabilir.aslinda o bayanın davranışlarından sonra iyice işkillendiniz.Yasadiklariniza cok üzüldüm allah yardımcınız olsun.Hele ki eşinizin sizin şüphelerinizi bastırmak icin,bağırıp çağırıp suç bastırması kafanda kuruyormuşsun gibi söylenmesi asaplarımı bozdu.yakalamasaydiniz nereye kadar gidecekti ki böyle...
Ayrıca bu adam iyi biri olsa siz ilk şüpheler yaşadığınız da hemen pişman olup bak ben ne yapıyorum karim şüphe duyuyor,üstelik onu ihmal ediyorum üzüyorum kendime gelmeliyim demeliydi.ama yooook sizi bastırıp yine yiyecegi halti yemekten geri kalmamış...
Kararınız ne olur bilemiyorum ama aldatmasıyla beraber,gerçekten böyle yalancı insanlar hayatları boyu yalan söylemekten vazgeçmiyorlar.hatalarini koru körüne yalanlarla bastırmayı iyi bilirler.Sen mücadele vererek öğrendin resmen.insanlarda ne vicdan ne de insaf kalmamış.Sana diyeceğim şudur;kararın her ne olursa olsun sen çok değerlisin ve sana bu değeri veren,yasatan insanlarla ömrünü harca.esinin karşısında dik dur ağlayan bir kadın olma ki onun canı yansın.

Size bunları soran kadın kesin biliyordur is yerlerinde hiç bisey gizli kalmaz-kalamaz.konusulup söylenmese bile hissedilir anlaşılır fakat karsi tarafın yuzune vurmazlar.sessiz sessiz arkalarından konuşurlar.esinizle aranızın ne durumda olduğunu da merak etmiş.kulaginiza su kaçırmaya çalışmış da olabilir.aslinda o bayanın davranışlarından sonra iyice işkillendiniz.Yasadiklariniza cok üzüldüm allah yardımcınız olsun.Hele ki eşinizin sizin şüphelerinizi bastırmak icin,bağırıp çağırıp suç bastırması kafanda kuruyormuşsun gibi söylenmesi asaplarımı bozdu.yakalamasaydiniz nereye kadar gidecekti ki böyle...
Ayrıca bu adam iyi biri olsa siz ilk şüpheler yaşadığınız da hemen pişman olup bak ben ne yapıyorum karim şüphe duyuyor,üstelik onu ihmal ediyorum üzüyorum kendime gelmeliyim demeliydi.ama yooook sizi bastırıp yine yiyecegi halti yemekten geri kalmamış...
Kararınız ne olur bilemiyorum ama aldatmasıyla beraber,gerçekten böyle yalancı insanlar hayatları boyu yalan söylemekten vazgeçmiyorlar.hatalarini koru körüne yalanlarla bastırmayı iyi bilirler.Sen mücadele vererek öğrendin resmen.insanlarda ne vicdan ne de insaf kalmamış.Sana diyeceğim şudur;kararın her ne olursa olsun sen çok değerlisin ve sana bu değeri veren,yasatan insanlarla ömrünü harca.esinin karşısında dik dur ağlayan bir kadın olma ki onun canı yansın.
Merak etmeyin dik durmaya çalışıyorum. Ve dediğiniz gibi beni yıpratan eşimin bana hastaymisim her şey normalmiş ben bozuyormusum gibi davranması oldu. Psikolojim etkilendi ciddi anlamda bende mi sorun var gercekten diye çok düşündüm. Teşekkürler güzel yorumlarınız için

Cok uzuldum gercekten ya, insallah hakkinizda hayirlisi olur daha iyi biriyle karsilasirsiniz. Bunlar hepimizin basina gelebilecek seyler istedigimiz kadar guvenelim.
Bu arada teprikler cok kararli ve dik durdugunuz icin her kadin sizin gibi alip basini gidemiyo malesef.

Ne alaka aldatılmakla
Sadece eşin uyumsuz davrandığın için sıkılmış
B nede olsam bozulurum arkadas ortamına sokmuşum sevmese bile seviyormuş gibi yapsın n
Evet bazı kadınlar patavatsız çok özel sorular soruyor bende rahatsız olurum
Hafifçe bozsaydın
Konumun devamını okumadınız varsayıyorum sızım için gunceleyeyim. Aldatılmisim

Cok uzuldum gercekten ya, insallah hakkinizda hayirlisi olur daha iyi biriyle karsilasirsiniz. Bunlar hepimizin basina gelebilecek seyler istedigimiz kadar guvenelim.
Bu arada teprikler cok kararli ve dik durdugunuz icin her kadin sizin gibi alip basini gidemiyo malesef.
Inanin güçlü falan değilim sadece öyle görünmeye çalışıyorum

Back