- 25 Nisan 2018
- 209
- 258
- 18
- 33
- Konu Sahibi Karolina23
-
Bilmiyorum eğer olay bu kadarsa neden benimle 1 aydır doğru dürüst konuşmuyor anlamıyorumbundan cıkarılmaz cok insan var meraklı melahat. esin belki orada senin fazla samimi tavırlarını begenmeyip soguk durmustur senle soguk oldugunu göstermwk istiyorsa kadının yanına zatn seni götürmez. cok evhamlısınız
Kavgamızın sebeplerinden biri de buydu. Anlamıyorum meslek yarıştırmak gibi bir amacım yok fakat sebep meslekse aynıyız. Herkes güzel olduğumu söyler. Bilmiyorum bende eksik bulduğun bir şey mi var neden böyle yapiyorsun beni yanında tasimiyorsun diyorum. Kafanda kurma diyor. Gerçekten anlamiyorumBaşkasının özel hayatini merak edenlerden hiç hoşlanmam sanane ablacim yani dimi
Esinizin o insanların yaninda size soğuk davranmasının sebebi sizden utanmasi değildir umarim,bende bazen böyle düşünürum de yani eşim her ortamda beni begenmiyor gibi dusunceler bide paranoyakmis gibi davranmaları çok kötü yanı size aciklama yapsa guzelce böyle bir şey yok canım karım ben yanlış bir şey yaptim bilmeden dese sizinde aklınizi mesgul etmemis olur böyle şeyler...
Umarim ben kuruyorumdur. Fakat bu ilgisizlikten başım ağrıyor artık. Biri varsa da çıksın karsima söylesin. Tek kelime etmeden yol veririmBelki gerçekten kurdunuz belki de hissettiniz
Ama bir kadın hissettiyse mutlaka çıkıyor bir şey.Bilemedim, takipte kalın
Peki genel olarak mı öyle yoksa sadece o arkadaşlarının yanında mı?Umarim ben kuruyorumdur. Fakat bu ilgisizlikten başım ağrıyor artık. Biri varsa da çıksın karsima söylesin. Tek kelime etmeden yol veririm
Umarim sadece evhamdirbundan cıkarılmaz cok insan var meraklı melahat. esin belki orada senin fazla samimi tavırlarını begenmeyip soguk durmustur senle soguk oldugunu göstermwk istiyorsa kadının yanına zatn seni götürmez. cok evhamlısınız
Aslında benden önceki kız arkadaşı biz evlendikten sonra mesaj atmaya başladı neden evlendin tarzi. Bana anlatmadı ve yakaladım ve o zaman anlattı. Engelle dedim neden engelleyeyim kötü bir şey yapmıyorum vs dedi. Bu güvensizlik o zaman başladı.Peki genel olarak mı öyle yoksa sadece o arkadaşlarının yanında mı?
Bir de siz sürekli paranoya yapıp darladınız mı adamı zamanında?
Haklısınız da, burada ne kocalar gördük eşi fark etmeden kendisi söylüyor, eşine gerek kalmadan karşıyı kendisi uyarıyorAslında benden önceki kız arkadaşı biz evlendikten sonra mesaj atmaya başladı neden evlendin tarzi. Bana anlatmadı ve yakaladım ve o zaman anlattı. Engelle dedim neden engelleyeyim kötü bir şey yapmıyorum vs dedi. Bu güvensizlik o zaman başladı.
Evde olsa dikkat edeceğim fakat eve uyumak için geliyor desem yeridir.Evham gibi geldi bana da. Umarım da öyle olur. Yine de belli etmeden dikkat edin yaptıklarına, ettiklerine.
Ben çok utandım ne diyeceğimi bilemedim. Hala aklıma gelince şaşırıyorumNe garip insanlar var. Hayatta aklima gelmez esimin is arkadasinin hanimina evlilikle ilgili ozel sorular sormak?? Ne manasiz
İlgisizliği o zaman yoktu. Biz hayatımıza devam ettik kızla konuşmuyor biliyorum. Dediğim gibi ilgisizlik 1 ay önce kadar başladı. Mesajlardan sonra da her kızla ilgili bir şey sorduğumda konuyu kapattırdı ve paranoya yapma dedi. O oyle dedikçe ben ileri gidip soramadimHaklısınız da, burada ne kocalar gördük eşi fark etmeden kendisi söylüyor, eşine gerek kalmadan karşıyı kendisi uyarıyor
Demek ki olabiliyormuş
Peki eşiniz cevap vermiş mi ve o mesajlardan sonra değişti mi hareketleri?
Daha doğrusu; ilgisizliği ne zaman başladı
Ya kadınlı erkekli oturmuşlarsa, ortamda tuhaf sessizlik olmasın laf olsun diye sordu belki. Konu Sahibi çok sessizse.Ne garip insanlar var. Hayatta aklima gelmez esimin is arkadasinin hanimina evlilikle ilgili ozel sorular sormak?? Ne manasiz
İşte hatanız sormanız. Belki cidden paranoya yapıp adamı bıktırdınızİlgisizliği o zaman yoktu. Biz hayatımıza devam ettik kızla konuşmuyor biliyorum. Dediğim gibi ilgisizlik 1 ay önce kadar başladı. Mesajlardan sonra da her kızla ilgili bir şey sorduğumda konuyu kapattırdı ve paranoya yapma dedi. O oyle dedikçe ben ileri gidip soramadim
Ben mutfağa yardıma gittiğimde ikimiz kaldığımızda sordu . Ve yatak odasına çok yakın sorulardi maalesefYa kadınlı erkekli oturmuşlarsa, ortamda tuhaf sessizlik olmasın laf olsun diye sordu belki. Konu Sahibi çok sessizse.
Ben yadırgamadım, yani yatak odasını sormamıştır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?