- 25 Nisan 2018
- 209
- 258
- 18
- 33
- Konu Sahibi Karolina23
-
Aslında telini alıp bakmak incelemek istiyorum daha geniş vakitli. Aklıma binerde saçma fikir geldi. En masumane olanı yapacagimHiç mi eşinizin telini alıp birini arayamazsiniz.şu açıdan soruyorum benim eşimin teli de sifrelidir telini ilk aldığı zamanlar yeni kimse ellemesin diye şifre koymuştu ama ben ailemi aramak için sürekli telini isteyip durunca mecruren şifresini vermek zorunda kaldı.yani mesela sizin telin başına bir iş gelse sizde ailenizi aramak için birden onun telini isteseniz masum masum vermezmi şifresini açıp telini eğer verirse bu sizin için bir fırsat olur.
Numarayı aldınız mı bir arasaydınız o İsmail abiyi. Kadın mı gerçekten diyeKızlar şuan gerçekten ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim telefona girerken şifresine gizlice baktım aptal takım kuruluş yılı yapmış. Gerçekten I abi ile sabah akşam konuşmuşlar. Uzun konuşmalar 2 3 dk ilk değil 15 20 dk ilk ve evde olmadığı işte olduğu zamanlar. Galeriye girdim galeride bir şey yoktu fakat WhatsApp için bir uygulama indirmiş ayrıca bir şifre sordu. Takım yılını denedim giremedim. Yani WhatsApp için ayrıca başka bir şifre var artık benden bir şeyler sakladigina kesin eminim güvenim kalmadı. Kendimi çok incinmiş hissediyorum. 2 ay öncesine kadar bebek düşünürken şimdi ayrılmayı düşünüyorum. Gerçekten bitik durumdayım. Bir sonraki adımım ne olur onu bile bilmiyorum.
Hayır bunların hepsini 2 dk içinde yapmak zorunda kaldım. Telaş yaptığım için alamadım heyecandanNumarayı aldınız mı bir arasaydınız o İsmail abiyi. Kadın mı gerçekten diye
Alacağım sonuçtan çok korkuyorum. Gerçekten bir yanım bak kurtul diyor. Bir yanım bakma diyorBir dahakine alırsınız o zaman. Ama uzulmeyin böyle soğukkanlı olmaya calisin
EşineAslında benden önceki kız arkadaşı biz evlendikten sonra mesaj atmaya başladı neden evlendin tarzi. Bana anlatmadı ve yakaladım ve o zaman anlattı. Engelle dedim neden engelleyeyim kötü bir şey yapmıyorum vs dedi. Bu güvensizlik o zaman başladı.
Ağlanacak halime gülüyorum. Gerçekten güldürdünüz beni :)O “abi” falan değildir. Abi görünümlü Okşan’dır. Üzmek istemem ama...
Ağlamayın, gülün hepAğlanacak halime gülüyorum. Gerçekten güldürdünüz beni :)
Eğer aldatıyorsa affetmem gerçekten onu rezil ederim herkese ben bunun için evlenmedimGerçekten ayrılmayı düşünüyorsanız sonuna kadar gidin ama eninde sınıfa affederim gibi bir şeyler varsa lütfen peşini bırakın kendinizi üzersiniz. Güçlü kalın.
Birdahaki sefere o abi yazan numarayı alEğer aldatıyorsa affetmem gerçekten onu rezil ederim herkese ben bunun için evlenmedim
Merak ettim sizi bir gelişme var mı?Eğer aldatıyorsa affetmem gerçekten onu rezil ederim herkese ben bunun için evlenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?