• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka biri mi var ?

Hiç mi eşinizin telini alıp birini arayamazsiniz.şu açıdan soruyorum benim eşimin teli de sifrelidir telini ilk aldığı zamanlar yeni kimse ellemesin diye şifre koymuştu ama ben ailemi aramak için sürekli telini isteyip durunca mecruren şifresini vermek zorunda kaldı.yani mesela sizin telin başına bir iş gelse sizde ailenizi aramak için birden onun telini isteseniz masum masum vermezmi şifresini açıp telini eğer verirse bu sizin için bir fırsat olur.
Aslında telini alıp bakmak incelemek istiyorum daha geniş vakitli. Aklıma binerde saçma fikir geldi. En masumane olanı yapacagim

Kızlar şuan gerçekten ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim telefona girerken şifresine gizlice baktım aptal takım kuruluş yılı yapmış. Gerçekten I abi ile sabah akşam konuşmuşlar. Uzun konuşmalar 2 3 dk ilk değil 15 20 dk ilk ve evde olmadığı işte olduğu zamanlar. Galeriye girdim galeride bir şey yoktu fakat WhatsApp için bir uygulama indirmiş ayrıca bir şifre sordu. Takım yılını denedim giremedim. Yani WhatsApp için ayrıca başka bir şifre var artık benden bir şeyler sakladigina kesin eminim güvenim kalmadı. Kendimi çok incinmiş hissediyorum. 2 ay öncesine kadar bebek düşünürken şimdi ayrılmayı düşünüyorum. Gerçekten bitik durumdayım. Bir sonraki adımım ne olur onu bile bilmiyorum.

Kızlar şuan gerçekten ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim telefona girerken şifresine gizlice baktım aptal takım kuruluş yılı yapmış. Gerçekten I abi ile sabah akşam konuşmuşlar. Uzun konuşmalar 2 3 dk ilk değil 15 20 dk ilk ve evde olmadığı işte olduğu zamanlar. Galeriye girdim galeride bir şey yoktu fakat WhatsApp için bir uygulama indirmiş ayrıca bir şifre sordu. Takım yılını denedim giremedim. Yani WhatsApp için ayrıca başka bir şifre var artık benden bir şeyler sakladigina kesin eminim güvenim kalmadı. Kendimi çok incinmiş hissediyorum. 2 ay öncesine kadar bebek düşünürken şimdi ayrılmayı düşünüyorum. Gerçekten bitik durumdayım. Bir sonraki adımım ne olur onu bile bilmiyorum.
Numarayı aldınız mı bir arasaydınız o İsmail abiyi. Kadın mı gerçekten diye

Gerçekten ayrılmayı düşünüyorsanız sonuna kadar gidin ama eninde sınıfa affederim gibi bir şeyler varsa lütfen peşini bırakın kendinizi üzersiniz. Güçlü kalın. :(

Aslında benden önceki kız arkadaşı biz evlendikten sonra mesaj atmaya başladı neden evlendin tarzi. Bana anlatmadı ve yakaladım ve o zaman anlattı. Engelle dedim neden engelleyeyim kötü bir şey yapmıyorum vs dedi. Bu güvensizlik o zaman başladı.
Eşine
Ben aynı senin yaptığın gibi yapsam eski erkek arkadaşımla mesajlaşlașsam, sen ne derdin bu duruma deseydiniz keşke.
Erkekler yapınca normal, kadınlar yaparsa anormal mi yani? Nasıl bir toplumsak artık...

Eğer aldatıyorsa affetmem gerçekten onu rezil ederim herkese ben bunun için evlenmedim
Birdahaki sefere o abi yazan numarayı al
Bir şekilde bulur ekler arar ortaya çıkarırız
Abimi yoksa maridn’in Dediği gibi okşan mı çıkar ortaya
Ama zaten wup şifreliyse demekki saklıyor bir açığını

Şifre işi biraz kafa kurcalayıcı ama karşı taraf densiz biriyse gecenin 3dede arar.belki konuştukları bi mesele varsa.

Evet gelişme var. Dün itibari ile eşimin bir kadınla konuştuğunu öğrendim. I abi diye kaydettiği kişinin telefon numarasını alıp wp den profiline baktım. Benden daha genç bir kadın vardı. İnanmadığım için özelden aradım ve bir kadın açtı. Benden daha genç birini bulmuş günlerdir konuştuğu kişi oymuş. Geldiğinde telefonu fırlattım. Ufak çaplı bir sınır krizi geçirdim. Ağladı, özür diledi. Yanlış anlıyorsun dedi. Evden gitmesini söyledim . Sana kendimi affettiricem diyerek çıktı gitti. Daha anneme bile anlatamadım yaşadıklarımı. Sindiremiyorum. Avukat arayışı içindeyim. En kısa zamanda dava açacağım. Eşyalarımı topluyorum. İzin alıp çok gitmek istedi bir ülkeye gidip bir kaç gün kalmak istiyorum. Bana ulasamasin. Herneyse hepinize teşekkür ederim.

Back