- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.117
- 113
- Konu Sahibi Karolina23
yaşadıklarınıza çok fazla üzüldüm ama benim aklım almıyor bu durumu.nasıl ya, insan 2 ay içinde karısını aldatp, boşanıp bir de aldattığı kadın ile nasıl evlilik hazırlığı yapar?yıldırım aşkı mı bu töbe estağ..
aldattığı kadın kim? öncesinde uzun zamanlı bir tanışıklığı bir yakınlığı olması lazım. bu yaşananlar hiç normal değil
Bu tarz insanların sevme biçimleri budur. Ancak bu kadarına bu şekle güçleri yeter.
O kadını çok sevdiği için evlendiğini hiç sanmıyorum.
Konu sahibi boşanmaya kesin karar verip terk edince elinde kalanla yetiniyor işte olan bu.
Eğer boşanmamakta diretseydi adamın boşanmak isteyeceğini sanmıyorum.
Yarın öbür gün başka biri çıktığında karşısına o kadını da aldatacaktır.
İnsanlar bir şey yaparken hep o anki durumda kalacaklarını sanıyorlar.
Onların başına gelmez sanıyorlar hiç. O adam ya da kadın aldatılıp, karşı tarafın daha boşanmadan evlilik hazırlığına başlayacağını aklına getirmez mesela.. Onlar için her şey hep iyi, güzel olacaktır sanırlar.
Ama gün gelir devran döner. Düzen şaşmaz inanın yaptığımız er ya da geç bizi bulur.
Bazen bu uzun sürer farketmeyiz yaptığımız her iyi ya da kötü şey bumerang gibi bizi bulur o yüzden
aslında mazlum olmaktan daha çok korkmalıyız zalim olan haksızlık yapan olmaktan..
@Karolina23 Dilerim bundan sonra iyi kişilerle karşılaşırsınız. Sizin için her şey o kadar güzel
ve hayırlı olsun ki bu günleri gülerek, iyi ki böyle olmuş diye hatırlayacağınız kadar mutlu olun İnşallah.