Başka biri mi var ?

Bu tarz insanların sevme biçimleri budur. Ancak bu kadarına bu şekle güçleri yeter.
O kadını çok sevdiği için evlendiğini hiç sanmıyorum.
Konu sahibi boşanmaya kesin karar verip terk edince elinde kalanla yetiniyor işte olan bu.
Eğer boşanmamakta diretseydi adamın boşanmak isteyeceğini sanmıyorum.
Yarın öbür gün başka biri çıktığında karşısına o kadını da aldatacaktır.

İnsanlar bir şey yaparken hep o anki durumda kalacaklarını sanıyorlar.
Onların başına gelmez sanıyorlar hiç. O adam ya da kadın aldatılıp, karşı tarafın daha boşanmadan evlilik hazırlığına başlayacağını aklına getirmez mesela.. Onlar için her şey hep iyi, güzel olacaktır sanırlar.
Ama gün gelir devran döner. Düzen şaşmaz inanın yaptığımız er ya da geç bizi bulur.
Bazen bu uzun sürer farketmeyiz yaptığımız her iyi ya da kötü şey bumerang gibi bizi bulur o yüzden
aslında mazlum olmaktan daha çok korkmalıyız zalim olan haksızlık yapan olmaktan..
@Karolina23 Dilerim bundan sonra iyi kişilerle karşılaşırsınız. Sizin için her şey o kadar güzel
ve hayırlı olsun ki bu günleri gülerek, iyi ki böyle olmuş diye hatırlayacağınız kadar mutlu olun İnşallah.

Ne güzel bir yazı bu ictenliginiz şuan bana ulaştı bile. Teşekkür ederim her şey zamanla benim toparlanma belki yeni bir ilişkiye adım atmam bir kaç yılı alır bu süre zarfında yapacağım şeyler var. Sarmasiklarimdan arındım bugün. Onlar isin her şeyin hızlı olmasi beni ilgilendirmez. Dediğin gibi yuva yıkanın fa yuvası tekrar olur mu görmek gerek. Hayata inancım sonsuz. Mutlu olacağımı da inanıyorum. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

rezil aşağılık evlenecekmiş bir de, Allah görüyor hepsini hiç mutlu olacaklarını sanmıyorum. ama umarım sen bundan sonra her gün bu adamdan ayrıldığına şükredecek kadar mutlu olursun. beddua bile etmiyorsun dilerim en kısa zamanda Allah gönlüne göre birini çıkarır karşına.

Öyle bir yapıyorlar ki şoka giriyor insan

Teşekkür ederim dediğiniz gibi beddua edemiyorum çünkü etrafım yeteri kadar etti. Hakkım elbet sorulacak bu dünya da değilse de öbür dünyada . Bu yüzden korkmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…