• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka biri mi var ?

Haklısınız bir sebep olmasın istiyorum bende ama hani olur ya kelimelere dökerken bir sıkıntı yokmuş gibi ama hisler ve davranışlar bunun aksini soyiyor gibi. Evet eşim ailesi tarafindan çok simartilmis çevresi de onu seviyor diye rahat büyümüş bana bile hesap vermekten hoşlanmaz. Açıklama yapmak istemez.

Aslında eşler gerekirse birbirine hesap vermeli,açıklama yapmalı.
Bu kadar bencil olunmaması lazım.
Karakteri böyle olabilir fakat bu sizi üzüyorsa biraz törpülemesi lazım.
Bence üzerine çok düşmeyin bu aralar.
Biraz tavır değişikliğine gidin.
Kendinizle daha çok ilgilenin,kendinize zaman ayırın.
Belki tavırlarının değişmesine katkısı olur.

Aslında eşler gerekirse birbirine hesap vermeli,açıklama yapmalı.
Bu kadar bencil olunmaması lazım.
Karakteri böyle olabilir fakat bu sizi üzüyorsa biraz törpülemesi lazım.
Bence üzerine çok düşmeyin bu aralar.
Biraz tavır değişikliğine gidin.
Kendinizle daha çok ilgilenin,kendinize zaman ayırın.
Belki tavırlarının değişmesine katkısı olur.
Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine dediğiniz yapacağım. Arkadaşlarıma çok az vakit ayırdığımı farkettim 10 15 yıllık dostlarım fakat gorusemiyorduk işler dolasiyisyla yarın akşam bir aksilik olmazsa çıkıp eğlenicez . Eşimle de ilgilenmemeye çalışacagim

Beni anlıyorsunuz çok sevindim bunu yaşayan başka biri olduğuna beni anladığınıza. Eşim ile ilk görüşmeleri değil daha eskilere dayanıyormuş fakat ben soğuk biriyimdir. Tanıştığım insanlara mesafeli yaklasirim . Kadın kişilik olarak benim tam zittim eşimin Dr baya hoşuna gidiyormuş anlaşılan bu tipler ay iyice paranoyaklasiyorum galiba
bak tatlım dediğin gibi bazı insanlar erkek kadın yanlış doğru demeden çok samimi ilişkiler aynı dakkada kurabiliyor. bazı insanlarda buz gibidir. sorun bu değil bu karakterdir. önemli olan niyet bunu ne niyetle yaptığı. kimse kimsenin niyetini açıkca göremediği içinde kuruntu yapabiliyor. sen eşinin bu aşırı samimiyet karşısında karşılıksız kalmayışına bozulmussun. anlıyorum.
bnmde takıldığım nokta diosun ki o günden beri sana soğuk davranması acaba eşin senden böyle neşeli kıpır kıpır güleç biri olmanı mı beklio bu tür bayanların yanında dahamı iyi hissediyor bilemiyorum.
sanki ortamı kokla ama bencilce davranma objektif ol

zaten evdesınız gun boyu oturmaya gıttığınızde ev sahıplerı bırbırlerını tanımak için sohbet eder.bızde kadın erkek ayrı outurur zaman nasıl gecer anlamayız.karı koca bırbırımızı gormeyız mısafır den kalkana kadar ya da gıdene kadar.mesela bizede anlattığınız tarzda bayan geldı nişanlıyken ıftara çağırdık ama patavatsız yanı anlaşılıyor ben çok şaşrmıştım bıde evımı mahfettıler çoluk çocuk.nişanlıyken absurt ayıp bişey dedi guldum geçtım ona gorede tavrımı koydum ve arkadaşlığı kestım.eşimede soyledım görüşmek istemedğimi.

Cinsel hayatınızda da sıkıntı var mı yani size yakın mi kusura bakmayin aldatip aldatmadigi en iyi burdan anlaşılır. Birlikte uyuyor musunuz. Bazen uyuyakaldim deyip de salonda uyuyor mu.

Cinsel hayatınızda da sıkıntı var mı yani size yakın mi kusura bakmayin aldatip aldatmadigi en iyi burdan anlaşılır. Birlikte uyuyor musunuz. Bazen uyuyakaldim deyip de salonda uyuyor mu.
Açıkçası 2 haftaya kadar birlikte uyuyorduk fakat bana soğuk davranmaya başlayınca ben salonda uyumaya başladım başka şeyler yaşamak istemedim

Bu arada hanımlar biz kız arkadaşlarımla bir mekana geldik ben çıkarken eşim evde yoktu. Ona bir şey söylemedim. Az önce aradı açtım çok sinirliyim tarzı şeyler dedi. Eve gelince konuşuruz. Seni almaya geleyim mi dedi hayır sonra konuşalım diyip kapattım. Tekrar aradı açmadım. Sizce biraz abarttım mi yoksa devam edeyim mi bilemedim.

Bu arada hanımlar biz kız arkadaşlarımla bir mekana geldik ben çıkarken eşim evde yoktu. Ona bir şey söylemedim. Az önce aradı açtım çok sinirliyim tarzı şeyler dedi. Eve gelince konuşuruz. Seni almaya geleyim mi dedi hayır sonra konuşalım diyip kapattım. Tekrar aradı açmadım. Sizce biraz abarttım mi yoksa devam edeyim mi bilemedim.
Kesinlikle birlikte uyumalisiniz eşiniz eskisi gibi olsun istiyorsanız önce aynı yatakta uyuyun. Birlikte olun. Bence iyi davranmissiniz ama daha fazla abartmadan gerek yok konuşarak ondaki hataları söylersiniz bu aksam

Haklıyken haksız duruma geçmeniz için fırsat olacak eşinize. Erkeklerin (çoğu ) en sevdiği kullandığı bir durum. Bence devam ettirmeyin ama duruşunuzu da bozmayın. Empati vurgusu yapın Ve empati yapmasını sağlayın

Ters giden bir şeyler var anlattığınız kadarıyla ve siz gözlemlemek yerine iç sesinizle derin muhabbettesiniz!Yerinizde olsam artık birlikte uyumaya eskisi gibi sıcak davranmaya başlardım hisleriniz kuruntu mu vesvese mi yoksa haklı mısınız bunu görmenin tek yolu yakınlaşmanız...Bir süre anlam veremediğiniz bir uzaklık yaşıyorsunuz ama sadece sizin anlattığını şeyleri biliyoruz eşinizin gözlemlediği ve içinde bulunduğu durumdan bağımsız olarak da yorumluyoruz.Şimdi kafanızda ki soruların cevabını bulabilmeniz için politik davranmaya başlamak zorundasınız...Hiç bir şey olmamış gibi davranın ve gözlemleyin başka türlü sorulara cevap bulamazsınız...Trip yapmayın,sorgulamayın sadece gözlemleyin....

Dün yazamadım çünkü büyük bir kavga ettik. Yazıcak psikolojim yoktu hemen anlatıyorum. Öncelikle arkadaşlarımla gittiğimiz yerden ayrılmaya başlayınca bende eşimi aradım ve beni almasını söyledim. Almaya geldiğinde benimle tek kelime etmedi. Konuşmadı eve geldiğimizde neden bunu yaptığımı bağırarak sordu. Gerçekten çok sinirliyDi kavga ettik. Bana karşı ilgisizliginin yüzünden yaptığımı söyledim. O da bunlar bir çözüm mü vs dedi. Onu haklı da buldum . Fakat gece yattığımizda(aynı yerde yattik). Hem sinirden hem de stresten uyuyamadım. Israrla titreşim sesi geldi. Bakmak istedim fakat şifresini bilmediğim için giremedim. Bu sabah da İ. Abi diye biri aradı kahvaltı da 2 kere . Dün mesaj atan da bu kişimiydi titresim sesi uyandirdi dedim evet iş yerinden dedi ve sabah işe gitti hala gelmedi. Bilmiyorum aklımdaki tek soru iş yerinden bir adam neden gece 1 de mesaj atsın bilmiyorum

Dün yazamadım çünkü büyük bir kavga ettik. Yazıcak psikolojim yoktu hemen anlatıyorum. Öncelikle arkadaşlarımla gittiğimiz yerden ayrılmaya başlayınca bende eşimi aradım ve beni almasını söyledim. Almaya geldiğinde benimle tek kelime etmedi. Konuşmadı eve geldiğimizde neden bunu yaptığımı bağırarak sordu. Gerçekten çok sinirliyDi kavga ettik. Bana karşı ilgisizliginin yüzünden yaptığımı söyledim. O da bunlar bir çözüm mü vs dedi. Onu haklı da buldum . Fakat gece yattığımizda(aynı yerde yattik). Hem sinirden hem de stresten uyuyamadım. Israrla titreşim sesi geldi. Bakmak istedim fakat şifresini bilmediğim için giremedim. Bu sabah da İ. Abi diye biri aradı kahvaltı da 2 kere . Dün mesaj atan da bu kişimiydi titresim sesi uyandirdi dedim evet iş yerinden dedi ve sabah işe gitti hala gelmedi. Bilmiyorum aklımdaki tek soru iş yerinden bir adam neden gece 1 de mesaj atsın bilmiyorum
Telefon şifresini evrenin sırrı gibi saklayan adamlara gıcık oluyorum. Şifreyi istediniz mi sizden bilinçli şekilde saklıyor mu? Şifresini söylemese bile gece birde gelen mesajın içeriğini göster deseydiniz keşke. Ben şahsen o mesajı okumadan rahat edemezdim.

Telefon şifresini evrenin sırrı gibi saklayan adamlara gıcık oluyorum. Şifreyi istediniz mi sizden bilinçli şekilde saklıyor mu? Şifresini söylemese bile gece birde gelen mesajın içeriğini göster deseydiniz keşke. Ben şahsen o mesajı okumadan rahat edemezdim.
Bende rahat edemiyorum fakat şifresini istersem hemen bir şeyleri silicek değiştirecek öyle vericek bu yüzden gizlice alıcam. Fakat nasıl bilmiyorum.

Hiç mi eşinizin telini alıp birini arayamazsiniz.şu açıdan soruyorum benim eşimin teli de sifrelidir telini ilk aldığı zamanlar yeni kimse ellemesin diye şifre koymuştu ama ben ailemi aramak için sürekli telini isteyip durunca mecruren şifresini vermek zorunda kaldı.yani mesela sizin telin başına bir iş gelse sizde ailenizi aramak için birden onun telini isteseniz masum masum vermezmi şifresini açıp telini eğer verirse bu sizin için bir fırsat olur.

Back