Başka biri mi var ?

Kadınlar hissediyor. Ben bu kadar diyorum.

Sanırım çok fazla samimi davrandım ben samimi oldukca uzaklaştı. Bende alıp başımı kız arkadaşlarımla bir yerlere gideyim iyice saçmalasti bu evlilik

Haklısınız keşke başta haberim yokmuş gibi davranıp gizlice takip etseydim

Ben mutfağa yardıma gittiğimde ikimiz kaldığımızda sordu . Ve yatak odasına çok yakın sorulardi maalesef
Sen tecrübelisin önce sen anlat ayol deseydin :)

Eşinden yana ben şüphe sezmedim yazdıklarından.

Bazı kadınlara göre bu çok normal, yeni evlilere sorarlar, ya da durduk yere nasihat verirler.

Haklısınız keşke başta haberim yokmuş gibi davranıp gizlice takip etseydim
Geç değil, yine öyle yapabilirsiniz ama sakın eşinize çaktırmayın
Hatta her zamankinden sevecen bile olabilirsiniz
O zaman belli olur

Ya kadınlı erkekli oturmuşlarsa, ortamda tuhaf sessizlik olmasın laf olsun diye sordu belki. Konu Sahibi çok sessizse.
Ben yadırgamadım, yani yatak odasını sormamıştır herhalde.
Ne bileyim tuhaf geldi bana da. Hani evliligin nesini sorarsin ki? Tam tersi gunlerin nasil geciyor? Calisiyor musun? Calismiyorsan falanca yerde soyle bir kurs var bilmemne var istersen degerlendir, en son su filme gittim cok guzeldi,su kitabi okudum tavsiye ederim falan deseymis bari

Gerçekten alakası yoktu. Kadin ilk nasıldı sorularına kadar getirdi. Ondan sonra kalktım zaten

Bu erkeklerin topunun köküne.... Aynısını siz yapsaydiniz ne olurdu acaba

İşte ortak tek nokta evlilik olunca ordan başladı belki.
Bazı kadınlar çekinmeden kocasıyla sevişmesi hakkında konuşur.
Mesela teyzemden duydum çocukken;
Şehir dışından gelmiş yorgunmuş o gün, “adam tepeme bindi” diye anlatıyordu.
Evet yakışıksız.

Saf mıyım neyim, bir art niyet sezemedim ben.

Kocanın soğuk davranması ve kadının evliliği sorması?
Nasıl alaka kurulur ki? Yazdığı kadarıyla, yaptım yorumumu.

Kadınlara gitmemizle başladı o kısım bu yüzden içerikte aktardım.

Kadın genelde durduk yere delirmez ama umarım sadece evhamdir... Biraz ilgilenmeyin siz de bayan arkadaşlarınızla aksam çıkın falan bakalım ne olacak tepkisi
Yarın için plan yaptım kız arkadaşlarımla. Gece bir yerlere cikicaz. Onun yaptığı gibi ağzımın ucuyla konuşup cikicam bakalım neler olucak.

Kadınlara gitmemizle başladı o kısım bu yüzden içerikte aktardım.
Ben her ne kadar burdan okuyunca ilgi alaka göremediysem, şüpheni, seni nasıl kemirdiğini tahmin ediyorum.
Şüphe, öldürmeyen zehir,
Bilemedim. Tıkandım.

Size arkadaşlarının yanında samimi davranmaması garipsenecek bir durum değil, bende iş arkadaşımın yanında eşimle gereksiz samimiyette bulunmam. Eşinizin yapısı ve tercihi olabilir bu. Lakin eve sadece uyumaya gelmesi sürekli gece dışarda vakit geçirmesi normal değil. eski sevgilisinin mesajlarını saklaması da yanlış ama belki sizin tepki vereceğinizi düşündüğü için anlatmamış olabilir ya da bu kız bunun aklını çelmiştir. Takip edin ben olsam sorduğum sorulara tatmin edici cevap alamazsam telefonuna bakardım

Telefon şifresini bilmiyorum. Değiştirmişti çok önceden sakladığım bir şey olamaz guvenmiyomusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…