- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
- Konu Sahibi Karolina23
-
2 yıllık bir evliliğim var. Evliliğim güzel gidiyordu. Ta ki geçen ay yaşadığım olay olana kadar . Eşimin is arkadaşının evine yemeğe davetliydik. İş arkadaşının karısı x olsun. X bana çok samimi davrandı. İlk karsilasmamiz olmasına rağmen çok garip bir şekilde sıcaktı. Bana cok fazla soru sordu. Siz yeni evlisiniz daha tazesiniz. Nasıl gidiyor tarzı hatta daha da özel sorular.Fakat rahatsız olduğum için bir bahane uydurup esimin yanina gittim. Eşim onların yanında bana çok soğuk davrandı. Yanımdan kalkıp gitmeler, kadınla ve eşiyle samimi sohbetler kalkana kadar böyle devam etti. Oradayken kendimi cok kotu hissettim.Eve gidince sorduğumda psikolojik rahatsizmisin her şeyi yanlış anlama tarzı konuştu. Benimle düzgün konuş vs diyerek tartıştım. O aile meselelerini öne sürdü. Her şeyı yanlış anlayıp kendi kafamda yorumladığımı çok değiştiğimi söyledi. O gün bugündür Aramız iyi değil sürekli arkadaşlarıyla maça gitmeler , eve geç gelmeler ben ona güveniyorum ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum . Bir kadın yoktur ama korkuyorum ben mi çok evham yaptım lütfen yardım edin .
Sanırım çok fazla samimi davrandım ben samimi oldukca uzaklaştı. Bende alıp başımı kız arkadaşlarımla bir yerlere gideyim iyice saçmalasti bu evlilikEvsahibi kadinin ozel seyleri sormasina takilmayin.
Bazi insanlar fazla meraklidir bosverin.
Esinizin o evde size soguk davranmasini da yanlis anlamis olabilirsiniz
Oyle diyelim.
Ama eski sevgilisini engellememis olmasi biraz kafa karistirici.
Gözlemlemeye baslayin esinizi.
Iyi davranmaya sicak davranmaya calisin
Bakalim neler olacak
Iyiye mi gidecek daha mi uzaklasacak?
Sabir biraz
Ne garip insanlar var. Hayatta aklima gelmez esimin is arkadasinin hanimina evlilikle ilgili ozel sorular sormak?? Ne manasiz
Haklısınız keşke başta haberim yokmuş gibi davranıp gizlice takip etseydimİşte hatanız sormanız. Belki cidden paranoya yapıp adamı bıktırdınız
Belki de gerçek, sordukça adam tedbir aldı ve üste çıkmaya çalıştı
Size düşen uzaktan takip etmek ama adama sormayın söylemez zaten
Sorun yokmuş gibi davranın
Sen tecrübelisin önce sen anlat ayol deseydin :)Ben mutfağa yardıma gittiğimde ikimiz kaldığımızda sordu . Ve yatak odasına çok yakın sorulardi maalesef
Geç değil, yine öyle yapabilirsiniz ama sakın eşinize çaktırmayınHaklısınız keşke başta haberim yokmuş gibi davranıp gizlice takip etseydim
Ne bileyim tuhaf geldi bana da. Hani evliligin nesini sorarsin ki? Tam tersi gunlerin nasil geciyor? Calisiyor musun? Calismiyorsan falanca yerde soyle bir kurs var bilmemne var istersen degerlendir, en son su filme gittim cok guzeldi,su kitabi okudum tavsiye ederim falan deseymis bariYa kadınlı erkekli oturmuşlarsa, ortamda tuhaf sessizlik olmasın laf olsun diye sordu belki. Konu Sahibi çok sessizse.
Ben yadırgamadım, yani yatak odasını sormamıştır herhalde.
Manasiz geldi bana da ya sorulacak pek cok sor var sohbet acmak icin ne bileyimİnsan en yakın arkadaşına sormaz
Kaldı ki yeni tanışılan birine sorulsun
Gerçekten alakası yoktu. Kadin ilk nasıldı sorularına kadar getirdi. Ondan sonra kalktım zatenNe bileyim tuhaf geldi bana da. Hani evliligin nesini sorarsin ki? Tam tersi gunlerin nasil geciyor? Calisiyor musun? Calismiyorsan falanca yerde soyle bir kurs var bilmemne var istersen degerlendir, en son su filme gittim cok guzeldi,su kitabi okudum tavsiye ederim falan deseymis bari
Bu erkeklerin topunun köküne.... Aynısını siz yapsaydiniz ne olurdu acabaAslında benden önceki kız arkadaşı biz evlendikten sonra mesaj atmaya başladı neden evlendin tarzi. Bana anlatmadı ve yakaladım ve o zaman anlattı. Engelle dedim neden engelleyeyim kötü bir şey yapmıyorum vs dedi. Bu güvensizlik o zaman başladı.
İşte ortak tek nokta evlilik olunca ordan başladı belki.Ne bileyim tuhaf geldi bana da. Hani evliligin nesini sorarsin ki? Tam tersi gunlerin nasil geciyor? Calisiyor musun? Calismiyorsan falanca yerde soyle bir kurs var bilmemne var istersen degerlendir, en son su filme gittim cok guzeldi,su kitabi okudum tavsiye ederim falan deseymis bari
Gerçekten fazla mı saf im yoksa yanlış mı anlıyorum deliricemBu erkeklerin topunun köküne.... Aynısını siz yapsaydiniz ne olurdu acaba
Kadınlara gitmemizle başladı o kısım bu yüzden içerikte aktardım.İşte ortak tek nokta evlilik olunca ordan başladı belki.
Bazı kadınlar çekinmeden kocasıyla sevişmesi hakkında konuşur.
Mesela teyzemden duydum çocukken;
Şehir dışından gelmiş yorgunmuş o gün, “adam tepeme bindi” diye anlatıyordu.
Evet yakışıksız.
Saf mıyım neyim, bir art niyet sezemedim ben.
Kocanın soğuk davranması ve kadının evliliği sorması?
Nasıl alaka kurulur ki? Yazdığı kadarıyla, yaptım yorumumu.
Kadın genelde durduk yere delirmez ama umarım sadece evhamdir... Biraz ilgilenmeyin siz de bayan arkadaşlarınızla aksam çıkın falan bakalım ne olacak tepkisiGerçekten fazla mı saf im yoksa yanlış mı anlıyorum deliricem
Yarın için plan yaptım kız arkadaşlarımla. Gece bir yerlere cikicaz. Onun yaptığı gibi ağzımın ucuyla konuşup cikicam bakalım neler olucak.Kadın genelde durduk yere delirmez ama umarım sadece evhamdir... Biraz ilgilenmeyin siz de bayan arkadaşlarınızla aksam çıkın falan bakalım ne olacak tepkisi
Ben her ne kadar burdan okuyunca ilgi alaka göremediysem, şüpheni, seni nasıl kemirdiğini tahmin ediyorum.Kadınlara gitmemizle başladı o kısım bu yüzden içerikte aktardım.
Belki sadece öküzlüktür yaptığı da anlar (kusura bakma tabir için) hadi hayırlı olsun bilgi verYarın için plan yaptım kız arkadaşlarımla. Gece bir yerlere cikicaz. Onun yaptığı gibi ağzımın ucuyla konuşup cikicam bakalım neler olucak.
Vericem bende en az sizin kadar merak ediyorum inanınBelki sadece öküzlüktür yaptığı da anlar (kusura bakma tabir için) hadi hayırlı olsun bilgi ver
Telefon şifresini bilmiyorum. Değiştirmişti çok önceden sakladığım bir şey olamaz guvenmiyomusun diyeSize arkadaşlarının yanında samimi davranmaması garipsenecek bir durum değil, bende iş arkadaşımın yanında eşimle gereksiz samimiyette bulunmam. Eşinizin yapısı ve tercihi olabilir bu. Lakin eve sadece uyumaya gelmesi sürekli gece dışarda vakit geçirmesi normal değil. eski sevgilisinin mesajlarını saklaması da yanlış ama belki sizin tepki vereceğinizi düşündüğü için anlatmamış olabilir ya da bu kız bunun aklını çelmiştir. Takip edin ben olsam sorduğum sorulara tatmin edici cevap alamazsam telefonuna bakardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?