Basenlerim ayri bir dünya hicbir sey yakışmıyor

Squat yap, inanilmaz faydasini goreceksin. 40 defa yapman ideal olur.
Birde köpek pozisyonuna geçip bacagini komple geriye it. Once sag bacagi 50 defa. Sonra sol bacagi.
Her aksam 10 dakikani ayirip istikrar saglarsan sonuca sen bile sasirirsin.

Olmuyor deme ben yaptim oldu :)
canim squatin bacak kalinlastirdigini okudum cesaret edemiyorumm..ikinci hareketi yapabilirim ama tam anlamadim kirmadan dümdüz kaldirip indiriyor muyuz kopek pozisyonunda

Yüzünü gizlediğin bi foto atabilir misin?

108 basen 66 kilo 1.70 boy kötü durabileceğini sanmıyorum. Kendi kendine kafaya takıp dert ediyorsun bence...

canim squatin bacak kalinlastirdigini okudum cesaret edemiyorumm..ikinci hareketi yapabilirim ama tam anlamadim kirmadan dümdüz kaldirip indiriyor muyuz kopek pozisyonunda

Bacak mi kalinlastiriyor. Inanilmaz şaşırdım. Ust bacak bildigin sikilasiyor arti selulitlerde gidiyor.

Hayır kirarak geriye tekme atar gibi yapacaksin.

Bacak mi kalinlastiriyor. Inanilmaz şaşırdım. Ust bacak bildigin sikilasiyor arti selulitlerde gidiyor.

Hayır kirarak geriye tekme atar gibi yapacaksin.
canim baldirlarin kalin mi senin benim kalin bir de kalinlastirdigini duydum yapmadim hic.. klasik squat mi yapiyosun sen

canim baldirlarin kalin mi senin benim kalin bir de kalinlastirdigini duydum yapmadim hic.. klasik squat mi yapiyosun sen

Hayir kalin degil baldirlarim. Ama 51 kilo olmama ragmen bildigin basenli bi hatundum. Genisdi yani.
Dogumdan sonra iyice büyüdü.
Suan 58 kilo olmama ragmen bildigin fit duruyorum cunku popo kuculdu vucut sikilasti.

Yukarda yazmissin ya popom sekilsiz diye
Hem ovallesip sekil alacak hemde yavas yavas ebat olarak kuculecek. Korkma yani bana guven :)
Evet klasik squat. Egil kalk.
Birde ben firsat buldukca ayaklarimi tepeye dikip bisiklet ceviriyorum havada.

Basenlerini retus ede bilirsin kiyafetlerlw ve oturus ve durusun ile :-) bi arkadasim öyle yapar hep :-) resim cekinirken hemen pozisyona giriyor resimde hic gözükmüyor basenleri :KK70:

ay yok yok oyle, millet kot giyiyo geciriyor gomlegi icerisine mis gibi görüntü ben aynisini yapiyorum hemen cikariyorum gomlegi hic estetik degil

Arkadaşlar dalga geçiyor benle :110:
2hatunluksun vesselâm diye :KK53:
Off napalım ölelim mi :KK53:

Hayir kalin degil baldirlarim. Ama 51 kilo olmama ragmen bildigin basenli bi hatundum. Genisdi yani.
Dogumdan sonra iyice büyüdü.
Suan 58 kilo olmama ragmen bildigin fit duruyorum cunku popo kuculdu vucut sikilasti.

Yukarda yazmissin ya popom sekilsiz diye
Hem ovallesip sekil alacak hemde yavas yavas ebat olarak kuculecek. Korkma yani bana guven :)
Evet klasik squat. Egil kalk.
Birde ben firsat buldukca ayaklarimi tepeye dikip bisiklet ceviriyorum havada.
evet sana guvenmeyi cok istedim biraz daha arastiriyim basliyim insallah

X