Basenlerim ayri bir dünya hicbir sey yakışmıyor

evet canim sürekli orda burda dolaniyorum ne cektimm bee :KK43:( canim yaz boyunca her gün bir seyler yapmaya calistim callanetics 21 e kadar yaptim yan yatip basen hareketleri yaptim ama basen olcusu ayni kalca olcusu ayni sorun nerde anlamadim
Vücudun diğer bölgeleri? Fazla kilo var mı?

ben yemekten kesince yüzümden gidiyor hadi bi de bununla ugras... ama yerim de laf aramizda tatliya dayanamam
Hele ben şimdi bile avuç kadar suratım var, dalga geçiyorlar :KK70: herhalde kilo versem yüzüm yok olacak tamamen.
Ama alt taraf tövbe yani :KK70: Yok anam yok, dar kot giyince millet bakıyor, o derece paketlenmiş gibi görününce tabi :KK70:

Canim ben 53 kiloydum oturunca karnimin derisi katlaniyodu sifir gobek kollarda falan hic fazlalik yok ama basen baya vardi. Sonra bolgesel spor yaptim bi ay 2 cm anca inceldi. Yapisti resmen oraya o yağlar. Simdi yuruyorum bakalim ise yararsa buraya yazarım

Hele ben şimdi bile avuç kadar suratım var, dalga geçiyorlar :KK70: herhalde kilo versem yüzüm yok olacak tamamen.
Ama alt taraf tövbe yani :KK70: Yok anam yok, dar kot giyince millet bakıyor, o derece paketlenmiş gibi görününce tabi :KK70:
ay yoksa sen ben misin :)) bi goruyolar tamam mi ayy zayiflamissin oley seviniyorum heralde inceldim diye sonra demezler mi yuzun küçücük kalmis ama alt ayni al kazmayi vur kafasina vur kafasina

Canim ben 53 kiloydum oturunca karnimin derisi katlaniyodu sifir gobek kollarda falan hic fazlalik yok ama basen baya vardi. Sonra bolgesel spor yaptim bi ay 2 cm anca inceldi. Yapisti resmen oraya o yağlar. Simdi yuruyorum bakalim ise yararsa buraya yazarım
yürüyüş ise yaradi de kilometrelerce yuruyumm

ay yoksa sen ben misin :)) bi goruyolar tamam mi ayy zayiflamissin oley seviniyorum heralde inceldim diye sonra demezler mi yuzun küçücük kalmis ama alt ayni al kazmayi vur kafasina vur kafasina
Gözlerimin altı kararıyor, içine çöküyor iyice, makyajsızsam tam keş gibi oluyorum :KK70:

Squat yap, inanilmaz faydasini goreceksin. 40 defa yapman ideal olur.
Birde köpek pozisyonuna geçip bacagini komple geriye it. Once sag bacagi 50 defa. Sonra sol bacagi.
Her aksam 10 dakikani ayirip istikrar saglarsan sonuca sen bile sasirirsin.

Olmuyor deme ben yaptim oldu :)

X