55 kiloda kendimi basensiz hayal ediyodum hayaller kurmasam mi1.70im. 54 kiloyken bile vardı bacak basen.
Zayıfladıkça göbek gider bel incecik kalır yüzüm çöker ama oralar hiç gitmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
55 kiloda kendimi basensiz hayal ediyodum hayaller kurmasam mi1.70im. 54 kiloyken bile vardı bacak basen.
Zayıfladıkça göbek gider bel incecik kalır yüzüm çöker ama oralar hiç gitmez
Vücudun diğer bölgeleri? Fazla kilo var mı?evet canim sürekli orda burda dolaniyorum ne cektimm bee ( canim yaz boyunca her gün bir seyler yapmaya calistim callanetics 21 e kadar yaptim yan yatip basen hareketleri yaptim ama basen olcusu ayni kalca olcusu ayni sorun nerde anlamadim
Hele ben şimdi bile avuç kadar suratım var, dalga geçiyorlar herhalde kilo versem yüzüm yok olacak tamamen.ben yemekten kesince yüzümden gidiyor hadi bi de bununla ugras... ama yerim de laf aramizda tatliya dayanamam
55 kiloda kendimi basensiz hayal ediyodum hayaller kurmasam mi
ay yoksa sen ben misin :)) bi goruyolar tamam mi ayy zayiflamissin oley seviniyorum heralde inceldim diye sonra demezler mi yuzun küçücük kalmis ama alt ayni al kazmayi vur kafasina vur kafasinaHele ben şimdi bile avuç kadar suratım var, dalga geçiyorlar herhalde kilo versem yüzüm yok olacak tamamen.
Ama alt taraf tövbe yani Yok anam yok, dar kot giyince millet bakıyor, o derece paketlenmiş gibi görününce tabi
1.70 boy 108 basenCanim senin boy basen kaç
yürüyüş ise yaradi de kilometrelerce yuruyummCanim ben 53 kiloydum oturunca karnimin derisi katlaniyodu sifir gobek kollarda falan hic fazlalik yok ama basen baya vardi. Sonra bolgesel spor yaptim bi ay 2 cm anca inceldi. Yapisti resmen oraya o yağlar. Simdi yuruyorum bakalim ise yararsa buraya yazarım
vah benim gencligimmOlmuyor canım çok düşünme
Azıcık bir fark oluyor.
Hele şimdi 65 kiloyum. Durumu sen düşün
Gözlerimin altı kararıyor, içine çöküyor iyice, makyajsızsam tam keş gibi oluyorumay yoksa sen ben misin :)) bi goruyolar tamam mi ayy zayiflamissin oley seviniyorum heralde inceldim diye sonra demezler mi yuzun küçücük kalmis ama alt ayni al kazmayi vur kafasina vur kafasina
yapiyorum ama tik yoksporla halledilebilir takma kafana
canım hemen pat diye erir mi o basen sen bıkmadan gerekirse bir kaç ay uğraşacaksın emin ol bir süre sonra eridiğini fark edeceksinyapiyorum ama tik yok
ayy insalllaaah eriyecegine yuzde yuz emin olsam neler yapmam...canım hemen pat diye erir mi o basen sen bıkmadan gerekirse bir kaç ay uğraşacaksın emin ol bir süre sonra eridiğini fark edeceksin
sen devam et bak nasıl güzel sonuçlar alacaksın tabii ne yaptığında önemli :)ayy insalllaaah eriyecegine yuzde yuz emin olsam neler yapmam...
Sıkı bir diyet+egzersiz şart... Sabırla devam et... Öyle 21 call ile çözülecek iş değil ki bu. Ayrıca doğru şekilde yaptığına emin olmalısın...daha simdi 100 basen hareketi yaptim geldim umut fakirin ekmegi..