Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
60 kiloydum 48 e indim, ne basen kaldi ne selulit hepsi gecti tenim de daha pruzsuzlesti. Ama baska bakimlar da yaptim diyetisyenden cilt guzelligi icin tavsiyeler de aldim uzun hikaye acikcasi sadece diyetle bitmiyo. Bu arda protein diyeti yaptim
60 kiloydum 48 e indim, ne basen kaldi ne selulit hepsi gecti tenim de daha pruzsuzlesti. Ama baska bakimlar da yaptim diyetisyenden cilt guzelligi icin tavsiyeler de aldim uzun hikaye acikcasi sadece diyetle bitmiyo. Bu arda protein diyeti yaptim
Sagliksiz diyene benim selamimi gonder. Bir yumurtadan bir tavuk cikiyo yumurtada yok yok ihtiyac olunan hersey var. Sadece yumurta yedigim gunlerde bile kendimi cok zinde ve harika hissediyorum. Cinde hamilelere yumurta diyeti uygulatirlar gunde 20 yumurta. Baska hicbisey yemez ve cocuk cok saglikli olur