Basenlerim ayri bir dünya hicbir sey yakışmıyor

Bnmde kar in yan yaglarim ole igrenc cikintilik yapiyor benden kilolu bile tsort gyince daha zayf grunuyor . Spor yani yuruyus cok ise yarar zayflmada

canim kemik yapısı derken neyi kastediyosun anlamadim evet kilo fazlam var 1 70 boy ve 66 kiloyum ve basen bolgesini Sıktığımda yag geliyor o yuzden anlamiyorum kemik yapisiyla mi alakali
Sen bu boy bu kiloya böyle diyorsan ben ölüyim o. Zaman :))

canim kemik yapısı derken neyi kastediyosun anlamadim evet kilo fazlam var 1 70 boy ve 66 kiloyum ve basen bolgesini Sıktığımda yag geliyor o yuzden anlamiyorum kemik yapisiyla mi alakali
Canım dert ettiğin kadar olduğunu sanmıyorum,bak bende 170 boyundayım 58 kiloyum biraz zayıfla daha iyi duruyor,benimde basenim var ama ben seviyorum :)

onlar düşük bel pantolondan oluyor derler

Bnm biraz genetik sanirim babaanneminde öyle . Ole dusuk pantolon pek giymem .
Biberiye yagi surup poset sarip Spor yparsanda o bolge felaket islaniyor fark edersin inceltiyor diyorlar ama Ben ole posetle durmaya dayanamadgmdan bi kere yapabilmistim sadece . Birde zumba dansi yapiyordum acayip terletiyor ve zayflatiyor . Bnmde kilom fazla diye re baslayip hergun tempolu 5 km yuruyordum bayramdan sonra biraktim 12 kilo kadar vermm lazm . 175 boyunda 77 kiloyum

Valla canım senden az kısayım senden baya kiloluyum ve basenlerm var :KK43:

Bölgesel Zayıflama ile ilgili bir makale okumuştum bir cümlesini asla unutmuyorum;kolu incecik bir tenisçi gördünüz mü hiç, sağ kolu incelemiş çok çalışmaktan mesela solu aynı kalmış? Hayır! Araştırmaya göre milim farklar varmis yani toptan gelip toptan gidiyor :) gerisi vücut tipi mayamiz böyle yapacak bişey yok. ...sorunun bu olsun yeter ki. ..

ben yemekten kesince yüzümden gidiyor hadi bi de bununla ugras... ama yerim de laf aramizda tatliya dayanamam
tatli direk basen yapar.tatliyi ve aksam 6-7gibi en son ye ve gunde 1 saat kadar normal hizda yurursen yapabileceklerini yapmis olursun.geriside zaten anatomik yapi malesef

tatli direk basen yapar.tatliyi ve aksam 6-7gibi en son ye ve gunde 1 saat kadar normal hizda yurursen yapabileceklerini yapmis olursun.geriside zaten anatomik yapi malesef
yürüyüşe baslamayi düşünüyorum basenlerim gitmese de bacaklarim incelir selulitlerimm gider belki

X