- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 34
Tamam sakin ol ve elindeki kepek ekmeğini bırak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirrr yalan oranti istiyoruz bizzzCok guldum ya.
Konuya gelince; yemegin salcalisi kadinin kalcalisi . Ben soylemiyorum bilim adamlari soyluyor.
asla öyle bir sey yapmam ben kendi cabamla olsun istiyorummlipo işlemi ile yağ aldırabilrsin sporda diyette işe yaramıyorsa son çare
helal olsun canim savasalimm da nasillBirakamam basenimle savaşmam lazım
malesef canım cesaretim yokEee foto paylasimi yok mu? :)
Ama dediğim gibi verdiğin oranlari düşününce gözümde anlattigin gibi bir fizik cikmiyor. Eminim iyi durumdasin... Kafana fazla takmissin... Büyüdükçe büyümüş gözünde.malesef canım cesaretim yok
ah ah canim benim simdiden vucudumda catlak var hamileligi düşünemiyorum
ne asamadasiniz peki cm bazinda incelme var mispor + saglıklı beslenme kesinlikle kurtulamadıysanız ya kısa surede etki gormeyi beklemissinizdir ya da yaptıgınız halde uzun suredir etki gormuyorsanız yeme duzeniniz iyi degildir yoksa saglıklı beslenme ve sporla erimemesi herhangi bir hastalıgınız yoksa imkansız gibi
kendinize iki uc bes ay gibi kısa sure vermek yerine bir yıl bir bucuk yıl gibi uzun bir sure verin ve temiz beslenin. benimde en sorunlu yerim basen en yavas yagların eridigi yer orası duzenli besleniyorum cardio ve basen için bölgesel hareketler uyguluyorum ve uzun suredir de eritmeye ugrasıyorum maalesef hemen olmuyor
ne asamadasiniz peki cm bazinda incelme var mi
merhaba,kaderim mi bu yoksa var mi eritebilen(
1 seneden fazla zaman geçti ben hâlâ ayni.
İradesiz miyim neyim
Fizigim guzelse mutlu ozguvenliyim degilse bildigin ezik. ....