Basenlerim ayri bir dünya hicbir sey yakışmıyor

ah ah canim benim simdiden vucudumda catlak var hamileligi düşünemiyorum

Benim karnımdan başka çatlağım olmadı onuda dert etmiyorum ileri düzeyde değil. Ama bacakları için bazı arkadaşlarım doğum sonrası çatlak kremi kullandı. %100 oranlı bi düzeltme değil elbette ama %60 oranında düzeldiler. Marka ismi vermek yasak olabilir. Ama meşhur çatlak kremi. Çevremdeki herkes onu kullandı. Hemen hemen tüm ecz var zaten.

ay kizlar ic bacaklarimda boyle benek gibi kirmizi kirmizi noktalar var surtunmeden mi oluyoe sicaktan mi anlamadim kucuk kucuk ben gibi baya fazla neden acaba :KK43:(

spor + saglıklı beslenme kesinlikle kurtulamadıysanız ya kısa surede etki gormeyi beklemissinizdir ya da yaptıgınız halde uzun suredir etki gormuyorsanız yeme duzeniniz iyi degildir yoksa saglıklı beslenme ve sporla erimemesi herhangi bir hastalıgınız yoksa imkansız gibi
kendinize iki uc bes ay gibi kısa sure vermek yerine bir yıl bir bucuk yıl gibi uzun bir sure verin ve temiz beslenin. benimde en sorunlu yerim basen en yavas yagların eridigi yer orası duzenli besleniyorum cardio ve basen için bölgesel hareketler uyguluyorum ve uzun suredir de eritmeye ugrasıyorum maalesef hemen olmuyor

spor + saglıklı beslenme kesinlikle kurtulamadıysanız ya kısa surede etki gormeyi beklemissinizdir ya da yaptıgınız halde uzun suredir etki gormuyorsanız yeme duzeniniz iyi degildir yoksa saglıklı beslenme ve sporla erimemesi herhangi bir hastalıgınız yoksa imkansız gibi
kendinize iki uc bes ay gibi kısa sure vermek yerine bir yıl bir bucuk yıl gibi uzun bir sure verin ve temiz beslenin. benimde en sorunlu yerim basen en yavas yagların eridigi yer orası duzenli besleniyorum cardio ve basen için bölgesel hareketler uyguluyorum ve uzun suredir de eritmeye ugrasıyorum maalesef hemen olmuyor
ne asamadasiniz peki cm bazinda incelme var mi

ne asamadasiniz peki cm bazinda incelme var mi

tabiki oldukca inceldi pantolonlarım daha rahat oluyor pantolon denedigimde basenimden zorla gecirirdim biraz hoplayıp zıplardım simdi şıp diye geciyo :KK73: tabi hala selülitlerim var ve yeteri kadar sıkı degil ama o da zamanla olur umarım:21:

Merhabaa bomba gibi döndümmm :))
Yurda gelince beslenmemi düzene soktum abanmiyorum yemege :))
Her gün 1 zararlı karbonhidrat yeme hakkim var.
Yani sabah pilav yediysem tatli yememek gibi biskuvi yediysem ekmek yememek gibi.

Her gün 1 saat yuruyecegim.
Bu seger yaza bombaa gibi gireceğimmm :)))

30 eylül 2015
Haslanmis yumurta:yenmedi (haftadaen az 3 tane yensin)
Kuruyemiş:6 badem
paketli gıda:zorla yedirilen 2 bisküvi :)

Spor:20 dakika yürüyüş daha yapacaktim ama yagmur basladi
300 tane yan basen hareketi
50 tane kalca
50 tane kol

1 seneden fazla zaman geçti ben hâlâ ayni.

İradesiz miyim neyim

Fizigim guzelse mutlu ozguvenliyim degilse bildigin ezik. ....

X