Basenlerim ayri bir dünya hicbir sey yakışmıyor

Bence yağ oranından oluşuyor. Yağ oranını azaltsan bence basende gider. Okuduğum bir yorumda kızın biri 60 kiloyken 40 giyinirken şimdi 36 giyormus. Nasıl yağ kaydedilir bilmiyorum. Basen hareketleri yapıyorum. Pilates yaptim yağ yakmam lazım nasıl yapılır bilmiyorum. Sabahları interval yapmanin yağ yaktigini söylüyorlar aç karnına ama ben sabahlari kalkamiyorum birde cardio onu hiç yapamıyorum beslenme falan ben almasam annem cikolatalari alıyor.

Doğumdan sonra kiloalangillerdenim ben. Geçen sene kızım 2 yaşındaydı spora gitmiştim 2 ay kadar çok faydası oldu ama çocuk olunca devam edemedim. İmkanın varsa spor öneririm

Callanetics miydi açı çektiren o işe yarıyormuş.Hem kısa süreli sayılır hem de zevkli gibi.Basen gerekli bence kadın da.Kot giydiğinde güzel duruyor bence.Iggy Izalea'nın basenleri de büyük,ama şekilli olduğu için bence estetik duruyor.Şekillendirmek daha önemli bence

Callanetics miydi açı çektiren o işe yarıyormuş.Hem kısa süreli sayılır hem de zevkli gibi.Basen gerekli bence kadın da.Kot giydiğinde güzel duruyor bence.Iggy Izalea'nın basenleri de büyük,ama şekilli olduğu için bence estetik duruyor.Şekillendirmek daha önemli bence
basenleri var ama dedigin gibi sekilli hem bacaklari da düzgün ne güzel

Bence hiç güzel durmuyor basene Hayır En Büyük KK

Bence o kostumune gore değişiyor. Bu fotoğrafta kotu görünüyor bence... Bu arada onunkide estetik dimi? o_O

X