aynen canim elimden geleni yapmaya calisacagim pes etmemek gerekEvet canım ez az 6 kilo vermelisin bence basen kilo kaldırmıyorbirazda uygun giyindiniz zaman ohhh missss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canim elimden geleni yapmaya calisacagim pes etmemek gerekEvet canım ez az 6 kilo vermelisin bence basen kilo kaldırmıyorbirazda uygun giyindiniz zaman ohhh missss
Bilmem ki bacaklarım en kalın yeri 55 cm. Kalinlassa benimki kalinlasirdi.squat bacagi da kalinlastiriyor diye duydum hep canim balon gibi olmayim kas yapayim derken göz cikarmiyim
bi an ben yazdım sandımValla canım yapı oysa ne spor ne diyet işe yaramıyor. Kendimden biliyorum, inceliyor biraz ama yine kalıyor. Bir de benim alt bacaklar da kalın sütun ya öyle üzülüyorum ki sorma
basenleri var ama dedigin gibi sekilli hem bacaklari da düzgün ne güzel
bi de dogum yapsam ne olurum acabaDoğumdan sonra kiloalangillerdenim ben. Geçen sene kızım 2 yaşındaydı spora gitmiştim 2 ay kadar çok faydası oldu ama çocuk olunca devam edemedim. İmkanın varsa spor öneririm
bi an ben yazdım sandım
bende öyleyim çok mağdurumAy Kıyamam , ben artık baseni dert etmiyorum, etek elbise halloluyir. Ama alt bacak ne giysem ortada. Uzun çizmeler giyemiyorum ki zayifim şişman da değil
basene hayirrr hayirrr daaa nasilllllll??Bence hiç güzel durmuyor basene Hayır
ah ah canim benim simdiden vucudumda catlak var hamileligi düşünemiyorumDoğum yapınca bişey olmuyo sonrasında emziriyorum diye dünyayı yersen cıss oluyor :)
Tamam sakin ol ve elindeki kepek ekmeğini bırakBence hiç güzel durmuyor basene Hayır
Bence o kostumune gore değişiyor. Bu fotoğrafta kotu görünüyor bence... Bu arada onunkide estetik dimi?
Yüzünü gizlediğin bi foto atabilir misin?
108 basen 66 kilo 1.70 boy kötü durabileceğini sanmıyorum. Kendi kendine kafaya takıp dert ediyorsun bence...