Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajin bildirimi gelmedi canm oyuzden gec yaziyorum.günaydin ilkönce benim basenler 108cm şuan hedefim 97cm :)selam canim ahh ne cektik şu basenlerden kac cm basenin??
hangi hareketleri yapiyorsun ben ilk sayfaya yazıyorum yaptigim sporlari tabiki birbirimize destek olalim :))
kilon kac canım hangi sporlari yapiyosunMesajin bildirimi gelmedi canm oyuzden gec yaziyorum.günaydin ilkönce benim basenler 108cm şuan hedefim 97cm :)
Suan 73 kg spor yapamiyorum ama hareketli bir hayatim var iki cocugum var kucuk onlar ve ev isi var ayrica yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.kilon kac canım hangi sporlari yapiyosun
Canım seni şeker orucu topigime davet ediyorum 21 günlük şeker orucuna başlıyoruz ismi kilo vermede yardimci olurSuan 73 kg spor yapamiyorum ama hareketli bir hayatim var iki cocugum var kucuk onlar ve ev isi var ayrica yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.
iste boyle de olabilecegini gormek için bu yontem cooook iyi 7 eksi nedir yaaa19 NİSAN SALI
YUMURTA -
AYRAN/YOGURT +
SEBzE-BAKLİYAT +
MEYVE -
KURUYEMİS +
SODA -
IYI CIGNEME -
PAKETLI yok -
1.5 LITRE SU -
6DAN KARBONHİDRAT YOK -
sanirim kotu bir gün (
Bu topikten bildirim gelmeyince gec goruyom yazdiklarini şeker orucu topigine geliyorum babyy iyi geceler.Canım seni şeker orucu topigime davet ediyorum 21 günlük şeker orucuna başlıyoruz ismi kilo vermede yardimci olur