- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
bunu bende deneyecegım :)Selam kızlar bende aynı derten şikateçeyim 1 sene içinde 7 kilo aldım şuan 60 kiloyum 54 falan olmam lazım...Kilolarımdan çok basenlerim yine fırladı, Çok can sıkıcı, Bende mari winsor şu hareketleri uyguluyorum umarım faydası olur...
basen bence çok seksi bişiy. erkekler basenli kadınlara dah çok ilgi duyarmış çünkü doğurganlığı çağırıştırımış.. basenlerimizi sevelim bence
bunu bende deneyecegım :)
tamam sonuçlarını burada paylaşirım. Bu egzersizi hergün mü yapıyorsun?Canım kesinlikle denemelisin. Sonuçlarını merak ediyorum. Paylaş benimle
tamam sonuçlarını burada paylaşirım. Bu egzersizi hergün mü yapıyorsun?
Ben onu kalça diye duymuştumbasen bence çok seksi bişiy. erkekler basenli kadınlara dah çok ilgi duyarmış çünkü doğurganlığı çağırıştırımış.. basenlerimizi sevelim bence
Kızlar basenler bu durumda. Egzersiz yapmıyorum. Iyice tembel oldum ben ya.
Bence gayet hoş ve güzel olmuşsun..
İlk defa duydum ne alaka dogurganlıkbasen bence çok seksi bişiy. erkekler basenli kadınlara dah çok ilgi duyarmış çünkü doğurganlığı çağırıştırımış.. basenlerimizi sevelim bence
Canım basenlerin son durumu nedir ?
Hala aynı canım. Ara vermiştim. ne spor ne diyet :) Allah'tan kilo almıyorum. Yarın tekrar başlıyorum. Son 2 ayım kaldı :)
Kilo almamış olman iyi.
2 ayda yoluna sokarsın sen o basenleri bence :)
Bende basenleri hallettim sıra bel e geldi :))))
Şuan 50 kiloyum. Boy kısa olunca bu kilo normal oluyor :) Aslında hedefim 48.Vaaayy darısı benim başıma ya :) kaç kilo oldun canım ?
tebrikler nasıl başardınız peki ,zayıflıktan bile o çıkıntı oluyorŞuan 50 kiloyum. Boy kısa olunca bu kilo normal oluyor :) Aslında hedefim 48.
Zamanında O basenlerden az çekmedim ama .zayıf olsam bile çok sırıtıyordu.
EVaaayy darısı benim başıma ya :) kaç kilo oldun canım ?