bacakların kalın değil aslında dediğin gibi basen genişliğin var. benim de öyle. bacaklarıma oranla basenlerim geniş duruyor seninki gibi.bölgesel hareketler etkili bence. ben her gün düzenli olarak bölgesel kalça basen bacak hareketleri yapıyorum. ve cm olarak incelmeler oluyor. istikrarlı olursan sonuç alırsın. yürümek de iyi gelir. galiba eliptik bisiklet de işe yarıyor basenlerde. ben deneyimlemedim de okuduklarım kadarıyla. şişkinlik içinse yeşil çay ya da kiraz saplı bitki çayından memnunum ben.
ben de sabırsızım aynaya bakınca göreyim istiyorum. ama işte maalesef olmuyo. sonra kendi kendime diyorum bu vücut bir iki günde bu hale gelmediyse bir iki günde de incelmez. sabır diyorum :) yürüyüş daha hızla eritir sanki bölgesel çalışmaya göre. belli aralıklarla mezurayla ölçüm yap sporuna devam et ama. çünkü bazen insan insan öyle psikoloji de oluyor ki. ben ayna da bakıyorum kalınlaştı galiba yine off diyorum. mezurayla ölçüyorum bir bakıyorum 1 cm incelmiş. bence sonuç alsan da almasan da yap hareketlerini bir süre sonra direnç kırılcak.Canım önerilerin için çok teşekkür ederim. Basen hareketleri falan da yapıyorum ben. Ama işte sabırsız bi insan olduğum için bi an önce gitsin istiyor insan
ben de sabırsızım aynaya bakınca göreyim istiyorum. ama işte maalesef olmuyo. sonra kendi kendime diyorum bu vücut bir iki günde bu hale gelmediyse bir iki günde de incelmez. sabır diyorum :) yürüyüş daha hızla eritir sanki bölgesel çalışmaya göre. belli aralıklarla mezurayla ölçüm yap sporuna devam et ama. çünkü bazen insan insan öyle psikoloji de oluyor ki. ben ayna da bakıyorum kalınlaştı galiba yine off diyorum. mezurayla ölçüyorum bir bakıyorum 1 cm incelmiş. bence sonuç alsan da almasan da yap hareketlerini bir süre sonra direnç kırılcak.
canım ne demek ben de aynı psikolojide olduğumdan anlıyorum :) resmi de bi an kendime ait sandım zaten bakıncaCanım çok moral oldun teşekkür ederim ya :) ben aslında baya yürüyüş yapan biriyim ama yarım saat falan yürüyorum. Kaç dk yürümem gerekiyor ? Sonuç almam için?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-bastan-fit-olmaya-basliyoruz.770027/page-21
bu linkteki sayfada ve devamı 22. sayfada bir sürü bölgesel hareket videoları var. onlardan basen inin olanları incele bir. ben bir kaç değişik hareket gördüm oralarda. etkiliymiş gibi de geliyor bana. belki faydalanırsın canımm
mesajın çok motive edici kaçsaat yürüdün ve bacakların inceldi mi canımbende hep kalçalı biriydim. işe yürüyerek gidip gelmeye başladım ve 2 ay oldu. geçen gün aynaya baktım şok bi daha baktım. tamam kilo vermedim ama kalçalarım dikleşmiş. yukarı kalkmış yani. önceden koyun kuyruğu gibiydi. yürüyüş çok iyi geliyo
canımm kesinlikle benim yarama parmak basmışsın basen benim de sorunum şöyleki 20 ocaktan itibaren küçük te olsa onları yok etmek için bir şeyler yapmaya başladım yeter ya ben de bacaklarımı düzgün görebilmek istiyorum dar pantolon yakışsın istiyorumvar mısın beraber bir şeyler yapalım deneyimlerimizi paylaşalımm
ee bugün neler yapmayı düşünüyosun :)Varım canım. Gitsin şunlar bi an önce yeter ki. Aynılarını ben de o kadar çok istiyorum ki. Alışveriş kabus oluyor bana
ee bugün neler yapmayı düşünüyosun :)
Çok fazla spor yapmak kalınlaştırır. Aerobik egzersizler, yoga,jimnastik deneyin kaslarınızı esnetir ve uzatırmış. Ayrıca kilo vermek hepsinden daha çok işe yarar bir çözüm. Benim de basenlerim geniş uğraşıyoruz işte
mesajın çok motive edici kaçsaat yürüdün ve bacakların inceldi mi canım
jillian kalınlaştırıyormuş diye duydum ben, callanetics diye bi egzersiz var duydunmu hiç ben arada yapıyorum memnun olmayan kimse yok bazı günler de mari winsor buns and thigh yapıyorum illaki bir şey yapıyorum her gün