ben evde yemek yoksa kırıyorum bi yumurta sahanda
yanınada peynir domates 1 dilim ekmek ohhhh süper olur öylede yapabilirsin hem yatana kadar acıkmazsın yumurta tutar seni
çok acıkırsan dediğim gibi yoğurt ye canım
yada menemen yap yee aaaa güzel fikir soğanlı biberli ve bol acılı :)
dur kız cay demleyım demenı alsın yemege kdr.......aklına saglık cnm omega 3 mu alsam bende nette dolasırken akıl saglıgı dıyetı buldum onumu yapsam acaba gercı esıme lazımda neyse:))))))))))))bıde kaynanam olcak cadıya:))))))))))))))
:))))))))))))))))))))
akıl sağlığı diyetimi hahahahah ay gerçekten ihtiyacımız var
bu diyetleri bitirip ona başlayalım aman eksik kalmayalım :))))))
sonra elele verip hunilerle düşünen adamın hastanesine koyarlar bizi :)
hayırdır kaynanayla ne porblemin var
evlendıgımız bu yana kendısınden elektrık alamıyorum cnm.........2.evlılıgım bu benım pek sıcak bakmadılar da ondan......sureklı eskı sevgılısı esımın..sureklı eskıden ıstedıgı akraba kızları soz konusu oluyo bıde en son dogumda gelmıstı bebegım 6gunlukken..annenm hastaneden cıkmadan gıtmıstı dıyokı ben gelıyorum dıye gıttı sankı bu gunue kdr o baktıda bana 1 brdk suyunu bıle almadı dıkıslı halımle ona hızmet ettım bı yemek bıle yapmadı demıs esıme.....halbukı evde yemek vardı.....kızımı uyurken kucagına almak ıstedı bırak uyusun bızde rahat edelım bıraz dedım ben onun kucagıma vermedı dıye gıdıp tokaatta kayınbıraderlerıme ve kayınbabama anlatmıs....bıde en son telde eltımle konusurken arkadan konusuyo o kız buyuyecek anasını anlatıcam sacını basını yoldurucam duyunca cıldırdım kapattım telı onu aradım nıye bole konusuyosun saka yaptım ayagına yattı....konusmuyorum yanı gıtmıyoruzda....cok kotu kalbımı kırdılar...kızıda oyle.....kızıda hastaneden cıkıcam gun arıyo bıey lazımmı dıye artık neye lazım olcaksa...neye ıhtıyacım olcaksa.....anlamıyorum...
ya böyle insanlar var evet işte örnek hadi bunu anlıyoruz ama benim anlamadığım bu insanlar nasıl sadece kendi çocuklarını görürler evin gelinini adam yerine koymazlar onunda bir annenin evladı olduğunu unuturlar işte bunu hiç anlamıyorum
annelik bumu yani sadece evlatlarının annesi olmakmı öteki ne? gelin yada damat farketmez o insan evladı değilmi?
bunu göremeyen,görmek istemeyen yada görüp ama işine gelmeyen insanları sende görme arkadaşım boşver
o yaptığıyla dediğiyle kalsın
sen cevap vermeyip büyüklük bende kalsın dersen oda içten içe yaptığını anlar ama dile getiremez elbet
hiç canını sıkma bu tip şeylere
zaten uazaktaymışsın ne güzel
aynen canım ıdare etmekten baska carem yok hayır bazen oyle bı tavır edınıyolarkı sankı ogullarıyla zorla evlendım hatta ben olmaz bu ıs dedım ılen kabul etmez demıstım o ben konustum kabul ettıler dedı......sımdı bana el kızı muamelesı yapıyolar yarın kızıda ayrılmıs kocasından oda evlenırken onada el kızı muamelesı yaparlar.....benım aılemde esıme cok yaıp yaptı uyardım ben aılemı dınlemedıle oyusden annemı gonderdım eve cıkmadan......aynısını yapsın demıyorum esıme tabıkı konusacak gorusecek aılesı sonucta.....arada kalmasını asla ıstemem ben....ama içlerinden 1 kışıde bana sorsaydı keske ne oldu dıye......boyle ıste canım....ne dugun oldu ne gelınlık damatlık gorduk evımızde bı catalları bıle yok bunları bosverdım zaten olmaması daha ııı.....bana bıkere demıstıkı kendı kızımdan daha ılerısın..kendı kızına boyle yapmıyo ama......evıne gıttı yemegını yaptı temıslıgını yaptı sankı burda oyle ıslere kalkıssala ben yaptırcamda...basını agrıtmayım cnm bosver.....
yok canım ne başı ağrıtması ben dinlerim yardımcı olmaya çalışırım
ama madem eşinden evliliğinden memnunsun varsın işin o kısmıda eksik kalsın
insan ister tabi herkes birbiriyle güzel geçinsin ama kısmet işi bu olmayınca olmaz yani zorlamayala hele hiç olmaz.
bu tarz insanlar yapar eder ama gelin iyi olup sesini çıkarmazsa bi süre sonra üzemeyeceğini anlar ve susar
inşallah öyle olur
hayat bu...kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz kaynana olacak insanlar biraz da bunu düşünse aslında...
ben akşam menümü yazıp kaçayim
akşam menüm
bilmiyorum:)
sana derken bende de yemek yok
ama buzlukta tavuk vardı onu teflonda yapabilirim hemen yanınada ayrannnnnnnnn :)
akşam 50 dak yürüyüş yapmam lazım bakalım
hadin görüşürük
sabah yumurta yediğimden çok acıkmamıştım sadece çorba içtim bende öğlen
1 kasa yayla çorbası
dünden kalan 2 kaşık zeytinyağlı barbunya
sabah yumurta yediğimden çok acıkmamıştım sadece çorba içtim bende öğlen
1 kasa yayla çorbası
dünden kalan 2 kaşık zeytinyağlı barbunya
anammmmmmmmmm
yazdığım yerin yanına magnumun reklamını koymuşlar dedim kuzeyyyyyyyyyyy hoşgeldin topiğime :) hahahahaha
yok yaaaa ben aslında güneyciyim:) dizide kötü evet ama o dizide öyle
kara kaş kara göz :) her zaman favorimdir :) gerçi kıvançta fena değil ama ıı ııhhh bence güney :)
bende ferhattcıyım cnm kuzey onu hapıste hadım etmıs hahahaha:)))))))))))))
biri ferhatçıyım mı dedi yok yaaaa aliyi öldürdü hain dom dom
kaptan mağara adamı gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?