slm canım,çok güzel kilo vermişsinbu azimle devamıda kesin gelir ah ben de yeni başladım sayılır 1 mayısta ama bu hafta zor geçti benim iki gün kaçamak yaptım:18:ben iradesizim maalesef ama yavaş da olsa bu kilolardan kurtulucam
hayırlı olsun canım
maşallah iyi kilo vermişin devamı da gelir inşallah
kaçamaklar elbette olur bizler insanız ve nefsimiz var küçük bi kaçamak yaptım diye hayatı zindan etmenin bi anlamı yok
benim bi çok kaçamağım oldu fakat telafi ettim ve 2ayda 7-8 kilo vermeyi başardım kaçamaklarla da kilo veriliyor yani
hiç üzülme istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşacaksın zaten maşallahın var
önemli olan kimsenin motivesini yerle bir etmeden yola devam etmek inşallah sende topiğinde bunu yaparsın tekrardan hayırlı olsun
iradesiz deme kendine be canım
kendi kendini de buna inandırma bence
naçizane bir arkadaş tavsiyesi sana
ben bu gibi zamanlarda kendimi gaza getirmenin daha çok işe yaradığını düşünüyorum
evet kaçamak yaptım deyip omuzları düşürüp morali sıfırlamanın faydası yok.
yaptım evet de o yediğin her neyse tadına da baktım de şimdi yolumuza bakalım geçmişi düşünmeyelim ama bi daha o noktaya gelirsem kendimi nasıl bunda uzaklaştırurum onu düşünelim de bence kendine
söylemesi kolay diyebilirsin ama inan yapması da kolay
bende kendi kilo verme sürecimde mesela hamburger yerdim e insanız yani başka zaman bi daha canım isterdi
bana bak sil baştan yapmanın alemi yok yürürken nasıl terlediğini zorlandığını düşün istersen ye bi daha derdim.
işe yarardı :)
onu eritmek için neleri feda ettiğini düşününce insan daha bir asılıyor.
evet canım kaçamak yaptığımda çok üzüldüm daha yeni bişey çünkü bu diyet benim için.ama ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam ettim.bu haftayı daha dikkatli geçiricem inşallah.daha önümde çok uzun bir yol var moral bozmak yok
Günaydın
topiğin hayırlı uğurlu ve bol zayıf günler dilerim canım
inşallah tez zamanda istediğin kıloya ulaşırsın
güzel dileklerin için teşekkür ederim yasemin
umarım sende en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli istediğin kilona ulaşırsın arkadaşım.
günlügün hayirli olsun canim,kilolarimiz yakinmis ama benim kilo gemcisim facia :) 1 sefer 80 den 63 indim geri 71 ciktim sonra yine 61 e indim simdi yine 73 üm
ins canim,sen ne güzel bilincli baslamissin ve devam ediyorsun,inaniyorumki kilonu verdikten sonrada korumayi basaricaksin ben 2 sefer vemeyi basardim ama koruma kismini beceremedim,bendeki problem ,sundan bi lokma alayimda tadina bakayim olayini yapamiyorum,o tadi bir aldimmi durdurabilene ask olsun.merhaba mumu
teşekkür ederim hoşgeldin,
benim kilo durumum çok inip çıkmadı ben bi aldım alış o alış
o tarihten itibaren vermeye çalışıyorum biraz yavaş gidiyor benim öyle ayda 5-6 kilo veremiyorum
3-4 olsun benim olsun temiz olsun yeter :)
ne güzel 61 leri görmüşsün başarmışsın tekrar neden başaramıyasın dimi keşke bende görsem o günleri :)
ben burda kimseyi yargılamıcam ,neden ettin nasıl ettin demicem
buraya her türlü paylaşımlarınızı yazabilirsiniz yada okuyup geçebilirsiniz
burası benim kilo verme serüvenimin bir parçası
daha önceki dönemlerimde diyetisyenin tavsiyesi ile kilomu kolay kontrol etmek için defterim vardı oraya yazıyordum hafta hafta yediğim içtiğim her şeyi ama
bundan sonra aynı şeyi burda yaparak gideceğim...
okuruz dertleşiriz sohbet ederiz bildiklerimizi paylaşıp kilomuzuda veririz inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?