aaaaa selam arkadaşım iyi gidiyor valla sonunda 66.5 gördük çok şükür
bu arada ben geçen hafta 1 gün pirinç lapası diyetini denedim ve 700 gr eksildim :) moralimi yerine getirdi yaa uzun süre takılmıştım iyi oldu bu sabah tartıldım hala aynıyım geri gelmemiş yani :)
sen nasılsın nasıl gidiyor
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam 6.30 gibi 1 kase soğuk çorba içmiştim canım bişe istemedi şu an resmen kahvaltıya saldırdım çok acıkmışım
ama domates kalmamış sadece 2dilim çavdar ekmeği ve peynir yiyorum.aslında domatessiz kahvaltıya kahvaltı demem ama bugün böyle olsun bakalım.
Akşam 50 dak yürüyüşümü yaptım
sabah dayanamadım tartıldım veeeeeeeeeeeeeeee
66.3 üm yani 200 gr gitmiş :) buna şükür
kolayı fazlasıyla eritmişim yaniiiiii:)
ay canım tebrik ederim arada bir selam vermek istiyorum
ben takıldım kaldım 67 kg çıktım sonra hop 71 kg geri çıktım şimdi yine 68,70 kaldım yarın tartılacam bakalım kaç kg gitmiş uzun zamandır takılıp kalıyom ama ben inanıyom kı gidecek bu yağ kutlelerim biraz geç gidecek ama olsun
aynen benımde aksama kadar sorun yokkkk aksam yatrayakk herseye saldırıyorum form bıskuvılerden aldımmmm acıktıgımda onlardan atıstırcım....
canım ben sıfır kaçamak yanı hiç kaçamak yok herşeyı düzenli bir şekilde yapıyorum sporumuda yapıyorum ama işte neden oluyo anlamadım
ay canım tebrik ederim arada bir selam vermek istiyorum
ben takıldım kaldım 67 kg çıktım sonra hop 71 kg geri çıktım şimdi yine 68,70 kaldım yarın tartılacam bakalım kaç kg gitmiş uzun zamandır takılıp kalıyom ama ben inanıyom kı gidecek bu yağ kutlelerim biraz geç gidecek ama olsun
aynen benımde aksama kadar sorun yokkkk aksam yatrayakk herseye saldırıyorum form bıskuvılerden aldımmmm acıktıgımda onlardan atıstırcım....
selam yasemincim hoşgeliyosun iyi yapıyosun arkadaşım :)
ya evet o takılma olayları benide bitiriyo hatırlasan yazışmıştık valla tartıyı atıcam artık demiştim sonrasında tabi bizler galip geliyoruz vücut istediği kadar takılsın ama ben burda çok kilo vermiş 1-2 arkadaştan bu kilo takılması ile ilgili fikir aldımda herkes arada kaçamak yapmaktan yana.tabi sizde yasak aman haaaa ceza alırsın sonra:)
ama ben bunu denedim ve gerçekten şaşırttım bünyeyi oda atladı sazan gibi sağolsun :) benim kilolar gram gram gitmeye başladı yine.
Birde geçenlerde pirinç lapası diyeti yaptım 1 gün ondada 1 günde 700 gr gitti.giden ödem olsun fark etmez sonuçta o ödemi atmak için yeri geliyo kendimizi bitkilere vuruyoruz.
Bu sabah tartıldım 200 gr daha gitmiş.ben sürekli spor yaptığım için artık bu şaşırtmacaları daha rahat yapabiliyorum ama bu demek değilki pastalar börekler yeniyor yemiyorum tabi ama arada bisküvi falan kaçamağım oluyor canım :)
inşallah sende bu azminin sonucunu alırsın tatlım
kolay gele hepimize:)
canım bende vucut şaşırsın dıye 2 hafta kadar protein diyeti yaptım ama 1 gr bile vermedim vermediğim gibi ayran yoğurt benı şişirdi
neyse kalacak değilya gider enninde sonunda kılocuklarım diyemSen birşeyın kalmadı
bıhter napıyosun.........aksam 1 dılım kepek ekmegın ustune kasar domates yapsam fırında olarmı???yanınada ayran yada cacık dereotlu
bacım işe güçe ara verim deidm takılıom buralarda sen napisin
ama kaşar çok masum bişe değil aslında bence akşam yeme yağlı bişe çünkü
normal peynirle yapsana şekercim hatta varsa lorla karıştır istersen
yanına cacık süper olur ama az olur acıkırsın belki sebze yemeğide ekle istersen
evde sebze yemegı yokkı beyaz peynırle yapıyım ozaman yada seytınlı domateslı yapıyım........
hemen bi çorba yap akşama o zaman önden içersin tok tutar hem emziriyosun sen çok az beslenme gece gmzün döner sonra kendini buzdolabının önünde bulursun :)
şehriyeli domatesli
mercimek
yayla çorbası
gibi gibi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?