• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

aaaaa selam arkadaşım iyi gidiyor valla sonunda 66.5 gördük çok şükür
bu arada ben geçen hafta 1 gün pirinç lapası diyetini denedim ve 700 gr eksildim :) moralimi yerine getirdi yaa uzun süre takılmıştım iyi oldu bu sabah tartıldım hala aynıyım geri gelmemiş yani :)
sen nasılsın nasıl gidiyor

benim de iyi gidiyo canım da biraz sporu aksattım bu ara.

hala 61 kiloyum, yavaş yavaş gidiyo artık bakalım ne zaman 55e düşücem meçhul şu an :1:

ama artık 38 bedene rahat rahat girebiliyorum. bu da benim için büyük mutluluk:16: kalan 6 kilomu da yavaş yavaş vericem inşalaaahhh:56:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşam 6.30 gibi 1 kase soğuk çorba içmiştim canım bişe istemedi şu an resmen kahvaltıya saldırdım çok acıkmışım
ama domates kalmamış sadece 2dilim çavdar ekmeği ve peynir yiyorum.aslında domatessiz kahvaltıya kahvaltı demem ama bugün böyle olsun bakalım.

akşam 50 dak yürüyüşümü yaptım

sabah dayanamadım tartıldım veeeeeeeeeeeeeeee

66.3 üm yani 200 gr gitmiş :) buna şükür

kolayı fazlasıyla eritmişim yaniiiiii:)

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşam 6.30 gibi 1 kase soğuk çorba içmiştim canım bişe istemedi şu an resmen kahvaltıya saldırdım çok acıkmışım
ama domates kalmamış sadece 2dilim çavdar ekmeği ve peynir yiyorum.aslında domatessiz kahvaltıya kahvaltı demem ama bugün böyle olsun bakalım.

Akşam 50 dak yürüyüşümü yaptım

sabah dayanamadım tartıldım veeeeeeeeeeeeeeee

66.3 üm yani 200 gr gitmiş :) buna şükür

kolayı fazlasıyla eritmişim yaniiiiii:)

ay canım tebrik ederim arada bir selam vermek istiyorum
ben takıldım kaldım 67 kg çıktım sonra hop 71 kg geri çıktım şimdi yine 68,70 kaldım yarın tartılacam bakalım kaç kg gitmiş uzun zamandır takılıp kalıyom ama ben inanıyom kı gidecek bu yağ kutlelerim biraz geç gidecek ama olsun

ben takıldım kaldım 67 kg çıktım sonra hop 71 kg geri çıktım şimdi yine 68,70 kaldım yarın tartılacam bakalım kaç kg gitmiş uzun zamandır takılıp kalıyom ama ben inanıyom kı gidecek bu yağ kutlelerim biraz geç gidecek ama olsun

aynen benımde aksama kadar sorun yokkkk aksam yatrayakk herseye saldırıyorum form bıskuvılerden aldımmmm acıktıgımda onlardan atıstırcım....

aynen benımde aksama kadar sorun yokkkk aksam yatrayakk herseye saldırıyorum form bıskuvılerden aldımmmm acıktıgımda onlardan atıstırcım....

canım ben sıfır kaçamak yanı hiç kaçamak yok herşeyı düzenli bir şekilde yapıyorum sporumuda yapıyorum ama işte neden oluyo anlamadım

canım ben sıfır kaçamak yanı hiç kaçamak yok herşeyı düzenli bir şekilde yapıyorum sporumuda yapıyorum ama işte neden oluyo anlamadım

ben besbısten pek spora asılamıyorum..bebek arabasıyla zor oluyo..bı yandan onu ıt..bıyandan tempolu yurumeye calıs.....zor oluyo....

selam yasemincim hoşgeliyosun iyi yapıyosun arkadaşım :)

ya evet o takılma olayları benide bitiriyo hatırlasan yazışmıştık valla tartıyı atıcam artık demiştim sonrasında tabi bizler galip geliyoruz vücut istediği kadar takılsın ama ben burda çok kilo vermiş 1-2 arkadaştan bu kilo takılması ile ilgili fikir aldımda herkes arada kaçamak yapmaktan yana.tabi sizde yasak aman haaaa ceza alırsın sonra:)

ama ben bunu denedim ve gerçekten şaşırttım bünyeyi oda atladı sazan gibi sağolsun :) benim kilolar gram gram gitmeye başladı yine.

birde geçenlerde pirinç lapası diyeti yaptım 1 gün ondada 1 günde 700 gr gitti.giden ödem olsun fark etmez sonuçta o ödemi atmak için yeri geliyo kendimizi bitkilere vuruyoruz.

bu sabah tartıldım 200 gr daha gitmiş.ben sürekli spor yaptığım için artık bu şaşırtmacaları daha rahat yapabiliyorum ama bu demek değilki pastalar börekler yeniyor yemiyorum tabi ama arada bisküvi falan kaçamağım oluyor canım :)

inşallah sende bu azminin sonucunu alırsın tatlım

kolay gele hepimize:)

şekerim akşam mide gurultusu ile uykuya dalma durumu benim çok hoşuma gidiyor

akşam mesela 1 tabak yoğurt çorbası içtim sonrasında afedersin tuvalete de çıktım hah dedim sabah bu boş mideyle bi tartılayim bakim dedim ve akşam bişe yemedim

ama çok midem kazındığında salatalık ve yoğurt yiyorum çok iyii geliyo

akşam akşam boşver bisküvi yeme

selam yasemincim hoşgeliyosun iyi yapıyosun arkadaşım :)

ya evet o takılma olayları benide bitiriyo hatırlasan yazışmıştık valla tartıyı atıcam artık demiştim sonrasında tabi bizler galip geliyoruz vücut istediği kadar takılsın ama ben burda çok kilo vermiş 1-2 arkadaştan bu kilo takılması ile ilgili fikir aldımda herkes arada kaçamak yapmaktan yana.tabi sizde yasak aman haaaa ceza alırsın sonra:)

ama ben bunu denedim ve gerçekten şaşırttım bünyeyi oda atladı sazan gibi sağolsun :) benim kilolar gram gram gitmeye başladı yine.

Birde geçenlerde pirinç lapası diyeti yaptım 1 gün ondada 1 günde 700 gr gitti.giden ödem olsun fark etmez sonuçta o ödemi atmak için yeri geliyo kendimizi bitkilere vuruyoruz.

Bu sabah tartıldım 200 gr daha gitmiş.ben sürekli spor yaptığım için artık bu şaşırtmacaları daha rahat yapabiliyorum ama bu demek değilki pastalar börekler yeniyor yemiyorum tabi ama arada bisküvi falan kaçamağım oluyor canım :)

inşallah sende bu azminin sonucunu alırsın tatlım

kolay gele hepimize:)

canım bende vucut şaşırsın dıye 2 hafta kadar protein diyeti yaptım ama 1 gr bile vermedim vermediğim gibi ayran yoğurt benı şişirdi
neyse kalacak değilya gider enninde sonunda kılocuklarım diyem:1::1: Sen birşeyın kalmadı

canım bende vucut şaşırsın dıye 2 hafta kadar protein diyeti yaptım ama 1 gr bile vermedim vermediğim gibi ayran yoğurt benı şişirdi
neyse kalacak değilya gider enninde sonunda kılocuklarım diyem:1::1: Sen birşeyın kalmadı

protein diyeti yapan arkadaşlarımda genelde aynı şey oldu kabızlık ve şişkinlik
zaten çok önerilmiyor çünkü bünyeyi yorar çok protein
hani çok dengeli ve düzenli beslenmeden sonra protein diyeti vücuda ağır gelebiliyor sendede aynı durum olmuş sanırım.

ben evet mezun olcam artık inşallah buralardan sıkıldım yaaa 65 iyidir benim boy 1.68 olduğu için dahası çok iyi durmuyor bende

zaten yaz dönemi istemesem bile 2-3 kilo daha gider koşturmacadan

bıhter napıyosun.........aksam 1 dılım kepek ekmegın ustune kasar domates yapsam fırında olarmı???yanınada ayran yada cacık dereotlu

bıhter napıyosun.........aksam 1 dılım kepek ekmegın ustune kasar domates yapsam fırında olarmı???yanınada ayran yada cacık dereotlu

bacım işe güçe ara verim deidm takılıom buralarda sen napisin

ama kaşar çok masum bişe değil aslında bence akşam yeme yağlı bişe çünkü

normal peynirle yapsana şekercim hatta varsa lorla karıştır istersen

yanına cacık süper olur ama az olur acıkırsın belki sebze yemeğide ekle istersen

bacım işe güçe ara verim deidm takılıom buralarda sen napisin

ama kaşar çok masum bişe değil aslında bence akşam yeme yağlı bişe çünkü

normal peynirle yapsana şekercim hatta varsa lorla karıştır istersen

yanına cacık süper olur ama az olur acıkırsın belki sebze yemeğide ekle istersen

evde sebze yemegı yokkı beyaz peynırle yapıyım ozaman yada seytınlı domateslı yapıyım........
hangısı karar veremedım....

Son düzenleme:
evde sebze yemegı yokkı beyaz peynırle yapıyım ozaman yada seytınlı domateslı yapıyım........

hemen bi çorba yap akşama o zaman önden içersin tok tutar hem emziriyosun sen çok az beslenme gece gmzün döner sonra kendini buzdolabının önünde bulursun :)

şehriyeli domatesli
mercimek
yayla çorbası
gibi gibi.........

hemen bi çorba yap akşama o zaman önden içersin tok tutar hem emziriyosun sen çok az beslenme gece gmzün döner sonra kendini buzdolabının önünde bulursun :)

şehriyeli domatesli
mercimek
yayla çorbası
gibi gibi.........

amann bı yemek vaktı gelsınde bakarızzzzzzz

ben evde yemek yoksa kırıyorum bi yumurta sahanda

yanınada peynir domates 1 dilim ekmek ohhhh süper olur öylede yapabilirsin hem yatana kadar acıkmazsın yumurta tutar seni

çok acıkırsan dediğim gibi yoğurt ye canım

yada menemen yap yee aaaa güzel fikir soğanlı biberli ve bol acılı :)

Back