evde danalar gibi yatmak istiyorum uzuuuuuuuuuuuuuuuuun saatler hiçbir iş yapmadan,bişe düşünmeden,telefonu kapatıp kızımla kendimi boyama kitaplarına vurmak istiyorummmmmmmmm :)
geçen gün boyama yaparken ben kendimi kaptırmışım kız sıkılmış içeri babasının yanına gitmiş,sonra ikisi gelmiş yanıma hiiiiiiiiiiiiiiiç farkında değilim:) almışım pastel boyayı elime rengarenk boyadım valla strese ve kafa yorgunluğuna birebir :)
evde danalar gibi yatmak istiyorum uzuuuuuuuuuuuuuuuuun saatler hiçbir iş yapmadan,bişe düşünmeden,telefonu kapatıp kızımla kendimi boyama kitaplarına vurmak istiyorummmmmmmmm :)
geçen gün boyama yaparken ben kendimi kaptırmışım kız sıkılmış içeri babasının yanına gitmiş,sonra ikisi gelmiş yanıma hiiiiiiiiiiiiiiiç farkında değilim:) almışım pastel boyayı elime rengarenk boyadım valla strese ve kafa yorgunluğuna birebir :)
fırında tavuk
3-4 kaşık pirinç pilavı
bol salata
2 bardak bol buzlu ve limonlu kola
ve sayısını hatırlayamadığım kadar suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:))))))))))))))))))))
anladığım kadarıyla soyanın günlüğüne yazmaya başladın...sayfaları okudukça benimle ilgili bölüme geldin...benim kaçamak saymadığım ama o topikçe kaçamak olarak adlandırılan olaya geldin...benim o topikten ''KENDİ İSTEĞİMLE AYRILIŞ'' durumlarımı okudun ve merak ettin dimi
evet ben sonradan yoluma daha önceden de yaptığım gibi kendi başıma devam ettim ve evet kaçamak yapa yapa bence en merak ettiğin olay bu aslında... yoksa sormazdın kilomu da merak etmezdin diye düşünüyorum
ben şu anda 61,5 kiloyum canım hedefim 65 di ama yaz olması nedeniyle ve sporun hayatımın her anında olması nedeni ile istemeden kilo veriyorum bu aralar
inşallah sende en kısa zamanda istediğin kiloya sağlıkla inersin arkadaşım...amannnnn deyim kaçamak yapmayasın sakın cısssss :)