Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)
- Konu Sahibi bihter_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hahahahh
saçlarına aklar düşmüş onu anladımda kız adamın dişlerini nasıl çürüttün
helal sana :)
onu bende çözemedim cnm:)))))))))))
bugün aslında spor yapmayacaktım ama iş çıkışı 1 saat yürüyüp eve öyle gideyim dedim
en azından akşam rahat ederim ve vicdan yapmam :)
yemek olarakta sadece meyveli yoğurt hazırlarım kendime
spor sonrası iyi olur
havada sıcak ama olsun üşengeçlik olmaaaaaaaazzzzz
şu gözüme çarpan 300 gr ı hafta sonu eriteyimki pazartesi 66 ile haftaya güzel bir başlangıç yapalım dimi keyifler daha çok yerine gelsin
yaparım , karar verdim , olacakkkkkkkk demiyorum tabiki
inşallah diyorum...
en azından akşam rahat ederim ve vicdan yapmam :)
yemek olarakta sadece meyveli yoğurt hazırlarım kendime
spor sonrası iyi olur
havada sıcak ama olsun üşengeçlik olmaaaaaaaazzzzz
şu gözüme çarpan 300 gr ı hafta sonu eriteyimki pazartesi 66 ile haftaya güzel bir başlangıç yapalım dimi keyifler daha çok yerine gelsin
yaparım , karar verdim , olacakkkkkkkk demiyorum tabiki
inşallah diyorum...
varya bugün o kadar çeviri yaptım ki artık bişe diyene --vat dedim gülüm-- demek istiyoru
manyaklaştım iyicene :)
cok cılgınsın:)))))))
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
bugün yine güne hızlı bir giriş yapayim dedim uzun zamandır sabahları yürümüyodum bu sabah üşenmedim kalktım yürüdüm çünkü akşama kadar çok işim var kaynamasın arada dedim :)
şimdi yeni kahvaltımı yapıyorum
kahvaltıdan önce
yarım lt su
1 kuru kayısı
1 ceviz
kahvaltım,
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 salatalık
2 dilim az yağlı peynir
1 tatlandırıcı ile çay
bugün yine güne hızlı bir giriş yapayim dedim uzun zamandır sabahları yürümüyodum bu sabah üşenmedim kalktım yürüdüm çünkü akşama kadar çok işim var kaynamasın arada dedim :)
şimdi yeni kahvaltımı yapıyorum
kahvaltıdan önce
yarım lt su
1 kuru kayısı
1 ceviz
kahvaltım,
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 salatalık
2 dilim az yağlı peynir
1 tatlandırıcı ile çay
inşallah Allah'ımın izniyle ağustosta hala oluyorum :)
bugün öğleden sonra bizim gelinle bebişimizin eksiklerini tamamlamaya çıkacağız
bebiş mağazaları gezilecek sepetler,zıbınlar,patikler,hastane çıkışları alınacak ooooooooo çok iş var :)
kızımız olacak bu arada
halaya çekerse ohhhhh daha ne isterim zaten kız halaya demişler
bizim geline diyorum bunu oda öyle diyo zaten sana benzesin daha ne isterim diyo :) hehehehe
e bi halalık yapem ben bebişimize dimi bugün :)
bugün öğleden sonra bizim gelinle bebişimizin eksiklerini tamamlamaya çıkacağız
bebiş mağazaları gezilecek sepetler,zıbınlar,patikler,hastane çıkışları alınacak ooooooooo çok iş var :)
kızımız olacak bu arada
halaya çekerse ohhhhh daha ne isterim zaten kız halaya demişler
bizim geline diyorum bunu oda öyle diyo zaten sana benzesin daha ne isterim diyo :) hehehehe
e bi halalık yapem ben bebişimize dimi bugün :)
valla evin işi yeni bitti bu arada yemeğimi de yedim
1 kase yoğurt
3-4 kaşık domatesli ve bol acılı kuşbaşı sote
şu yeşil çayın çileklisini görmüştüm ondan alim bari bugün belki balık kokmaz hatta ben bi ara içine taze çilek atıyodum güzel bir tat veriyordu bu sefer öyle denicem bakem
benim yüzme kursu bu hafta pazara alındı yarın sabh sporumda hazır ohhhhhhhhhhhhh :) godiklerimi artık havuza fırlatma zamanım geldi ben öyle öğrenmiştim onlarda öyle öğrensin:)))))))))))))
debelenmedikçe olmuyor çünkü ben çok küçüktüm daha 4 yaşındayken babam beni yüzme öğreneyim sudan korkmayim diye tutup tutup atardı suya
ben tabi debelene debelene öğrendim :) sonrada bir daha çıkaramadı tabi orası ayrı lisanslı yüzücü oldum sayelerinde ... 2 damla su bulsam atlarım affetmem:)
yüzmeyi yürüyüşten çok seviyorum yaaa elimden gelse hergün gidip yüzücem ama fırsat olmuyo hafta içi pek
1 kase yoğurt
3-4 kaşık domatesli ve bol acılı kuşbaşı sote
şu yeşil çayın çileklisini görmüştüm ondan alim bari bugün belki balık kokmaz hatta ben bi ara içine taze çilek atıyodum güzel bir tat veriyordu bu sefer öyle denicem bakem
benim yüzme kursu bu hafta pazara alındı yarın sabh sporumda hazır ohhhhhhhhhhhhh :) godiklerimi artık havuza fırlatma zamanım geldi ben öyle öğrenmiştim onlarda öyle öğrensin:)))))))))))))
debelenmedikçe olmuyor çünkü ben çok küçüktüm daha 4 yaşındayken babam beni yüzme öğreneyim sudan korkmayim diye tutup tutup atardı suya
ben tabi debelene debelene öğrendim :) sonrada bir daha çıkaramadı tabi orası ayrı lisanslı yüzücü oldum sayelerinde ... 2 damla su bulsam atlarım affetmem:)
yüzmeyi yürüyüşten çok seviyorum yaaa elimden gelse hergün gidip yüzücem ama fırsat olmuyo hafta içi pek
selammsssss
çoooooooooooooooooook yorucu bir gündü ve yeni oturabildim yawwww
sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
elma suyu
öğlen ,
teflonda tavuk biftek
bol acılı salata
1 dilim ekmek
sonrada bişe yemedim öğleni geç yiyince acıkmadımda
sabah bıdıklarımla dersten sonra 1 saat yüzdüm sonra arkadaşlarla dışarı çıktık çocukları eğlendirdik bugün
azmanlar hepsi coştu birbirlerini görünce bizdede hal kalmadı tabi:)
eve geldik yarın için yemek pişirdim kıymalı kabak :)
şimdide kendime bi türk kahvesi yaptım keyif yapıyorum :))))))))))))))))))
hele bi dinleneyim ben yaaaaaa:)
çoooooooooooooooooook yorucu bir gündü ve yeni oturabildim yawwww
sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
elma suyu
öğlen ,
teflonda tavuk biftek
bol acılı salata
1 dilim ekmek
sonrada bişe yemedim öğleni geç yiyince acıkmadımda
sabah bıdıklarımla dersten sonra 1 saat yüzdüm sonra arkadaşlarla dışarı çıktık çocukları eğlendirdik bugün
azmanlar hepsi coştu birbirlerini görünce bizdede hal kalmadı tabi:)
eve geldik yarın için yemek pişirdim kıymalı kabak :)
şimdide kendime bi türk kahvesi yaptım keyif yapıyorum :))))))))))))))))))
hele bi dinleneyim ben yaaaaaa:)