Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

bugün hala 66.5 im.

yani pirinç lapası diyetinden sonra verilen kilo 2 gün sonra geri alınmıyormuş zaten kilo alındığını belirtenler hep diyete uymadıkları için kilo alanlar olmuş araştırdığım kadarıyla.

neyse biz kendimize bakalım :)

haftasonu yeme içme düzenim klasikti ama kaçamaklarım oldu

kızımın bisküvisinden yedim eti tutku 2 adet
dün dabah kahvaltıda 1 çay kaşığı nutella yedim
birde diet kola içtim bol buzlu 1 bardak buzu çok koydumki çok yer kaplasın :)

spor olarak da cumartesi dersten sonra 1 saate yakın yüzdüm akşam da düğün vardı orda tepindim durdum hiç oturmadım desem olur çok eğlendik halay çektim falan :)
pazarda 50 dak yürüyüş yaptım o sıcakta klimayı falanda açmadım ve çoooooooookkk terledim hışım çıktı diyebilirim :)

bu sabah,
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
örgü peyniri

harıkasın bıhter.......valla bana yetıstın yaaa....buay bıraz bosladım ben ama sarma falanda yedım ondan omadı bence eskı duzene dewam etseydım dedıgın gbı bence suan 63lerdeydım.....amann napalımmmm yavas yavas gıtsın bosver acelemıs ne sankı...en azından 60lardayız.......kız sen 65olunca terketme burayı tamammı...

ara öğünde 1 tane peynirli poğaça yedim arkadaşın doğum günü için almışlar sıcak sıcaktı geldiğinde yedim valla :) kasmıyorum artık kalmış şurda 1,5 kilo keyfini çıkarıyorum:)

öğle yemeğim,

1 küçük kutu dardanel ton
2 yemek kaşığı haşlanmış mısır
ekmek yok

yanınada bol acılı salata

terkedermiyim hiç seni bacımmmmmmm gitmem bi yere merak etme :)

65 olunca bırakıcam funda yaaaa çünkü gerçekten uzun süre görmeyenler ve zaten hep benimle olan arkadaşlarım boyun var o yüzden yeter artık yüzün küçüldü diyolar doğru yani fotolarıma bakıyorum da çok zayıf olmak yakışmıyor.zaten bedenen iyice küçüldüm e yeter yaniiii birazıda bana kalsın :) zaten diyet yapmasam bile yüzmekten şu yaz döneminde yinede 2-3 kilo gider benden her yaz öyle olur çünkü.
65 tam kararında olacak 1.68 boy için:)

ama sana tam destek hep desteğim canımcım:)

ayy canım benım saol ya.....bencede 1,68 boy ıcın bencede gayet guzel bende 55 olacakmıyım acaba banada 62da guzelsın dıyolar aılem harıc...aılemde 50ye dus dıyolar de gedın dıdım ya iskeletorlar:))annemle ablam 52 kıloda.....aslında manken olcusu o olması lazımda ben sevmıyorum 55 ıı olur sanırım benım ıcınde 55 de 38 beden gıyıyorum cunku...1,60 boya 55 ıyıdır demı kızz....60 kıloyken aldıgım pantalonu denedımde gecen belım nekadar ınceyıs yaa baldırdan yukarı cıkmadı pantalon......kii bol oluyodu bana....gıymıyodum daralttırmaya verecektım..nese artık bı kacay sonra....

şekerim hesapladım şimdi netten senin boy 160 ise 55 kilo çok normal oluyor aslında bu gibi ölçümler biraz manken ayarına kaçıyor sen kendini göbekten,belden ve totodan inceltebilirsen ne güzel işte bu hesapları boşver canımcım...kendinde sinirini bozan bi yerin kalmazsa 57-58 de bile bırakabilirsin

ben mesela artık etekte 38 pantolonda ise 40 giyiyorum ama bazı markalar var kalıpları çok dar olan journey gibi mesela onlarda 40 bedenim ama geçenlerde lc de 38 beden pantolon denedim olduuuu:) yani önemli olan fazlalık kalmasın ok

çok yoğun bir pazartesi yine yawwww

omega 3 ümü almıştım

ara öğünde 1 elma 2 badem yedim

yeşil çay içemedim bugün yaaaaa bi yudum aldım çaydan balık gibi koktu iğğğğğğ:)

günaydıınnnnnnnnnn

yine bir salı ve yoğun bir iş gününe başlamış bulunmaktayız

akşamdan başlayim
1 kase çorba
1 kase cacık
2 kaşık rus salatası

yemekten sonra yürüyüş yapamadım çok halsizdim zaten erkenden yattım uyudum

sabah kahvaltım
çeyrek simit
örgü peyniri
yarım domates ve salatalık

bugün yeşil çay içmem lazım dün içemedim 3 fincana tamamlasam iyi olur

ilkini birazdan içeyim bari :)

arkadaşlar ben xenixim umarım buranın nasıl çalışdıgını çözebilirimm:) bu arada lopdopda bazı harflar çalışmıxor beni insallah anlarsınız ..bu arada 169 bo 62 kiloxum ama kilolar basen popo ve simid şeklinde doplanmış bir vucuda sahibimm gerisini siz düşünün pirinç lapası xapaxım dedimm insallah ugularımmm

anladım canım :)
valla ben uyguladım aslında böyle şok diyetlere pek sıcak bakmam ama vücudun direncini kırmam gerekiyordu
neticede giden ödem bile olsa zaten içtiğimiz bitki çaylarıyla da o ödemi atmaya çalışmıyormuyuz? varsın bu sefer pirinçle olsun dedim:)
zaten pirinci severim tadı çok güzel oldu baharatlarla
kilon takıldıysa dene derim ama asla uzun süreli yapma sakın
sadece arada kilon takıldığında yapabilirsin tabiki

öğlen arasında dışarı çıktım Allah'ım sıcak sıcağa demek haksızlık olur
bildiğin arabistan çölü sanki :)

öğle yemeğim,

2 köfte
1 domates
1 acı biber aman ne acıydı abbooowwwww
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği

ben şimdi bir türk kahvesi höpürdeteyim

ay geçenlerde ananemler gelmişti teyzemlerle hadi kızlar size bi kahve yapayim höpürdetelim dedim ananem bana çok komik baktı bana o ne öyle demeye getirdi kendileri tam bir hanımefendidir :) saçlar hep fönlü eski kuaförlerden kendini asla ihmal etmez, kışın siyah deri eldivensiz yazında güneş gözlüğü olmadan balkona bile çıkmaz:) atatürkü görmüş ankarada at üstündeyken hep onu anlatır...yani demem o ki biz yeni nesil ve laflarımız ona çok komik geliyo
bi keresindede kuzenim birşey için manyak güzel demişti onada aynı bakışı fırlatmıştı :) onun yanında münkünse eski türkçe konuşalım ve kendimizi bozmayalım :) ne zaman höpürdetmek desem aklıma gelir canımın içi :)

ben en iyisi orta şekerli bir türk kahvesi içmek istiyorum yüksek müsadenizle bayanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…