Bana yardım edin ne yapacağım ben ?

Yani öyleyse istersen bir konuş yani şikayetlerini falan söyle böyle düzgün bir şekilde ama dediğim gibi başta neyse hep böyle devam eder

Asil kadin olarak cevap veriyorum:
Guzelliginize emeklerinize daha fazla yazik etmeyin

Ben bu adamın boşanmış olduğuna inanmadım sende emin olma bence, kardeşim dediği kişi bile eşi çıkabilir, neyse sen her türlü kurtulmaya bakda zaten bu manyaktan
Eşinin ad soyad her şeyini biliyorum boşanmışlar eminim ilk aylar araştırdım

Emeklerime acıyorum. Korkmuyorum ondan. Sadece adam gibi adamlar kalmadı. Olan bana oldu. Keşke demek istemiyorum ama tam ilişki yaşamasaydım..
Bak suna inan 9 ay emek verdim 9 yila doner 9 yil 18 e 18 28 e boyle omur tuketirsin sal gitsin engine kedi kopek besle

Guven bana bak 38 yasindayim ikinci evliligim kendimce hayat tecrubem var sorunlarini asamamis salak sacma insanlara hayatini harcama hersey nasip bosver gitsin ne olmus beraber olmussun sevmis istemis o an mutlu olmussun birak keske deme tecrube de bir dahaki sefere bu kadar kolay teslim de olma kimseye insanlara inancini da kaybetme iyi dusun iyi iyiyi ceker hem bekar bi kadina cocuklu bir adam agir gelir beni dinle

Yok zaten senin söylediğin gibi düşünüyorum bende. Çok teşekkür ederim Zaten boşverin. Son kırıntılar. Yarın o partiye gitmeyeceğim.

Yok zaten senin söylediğin gibi düşünüyorum bende. Çok teşekkür ederim Zaten boşverin. Son kırıntılar. Yarın o partiye gitmeyeceğim.
Bi kere geliyoruz dunyaya napcannn bravo kendi ayaklarinin uzerinde duran guclu bir kizsin sen istedigini yaparsin hayatta karsina kalitene niyetine gonlune uygun bir yol arkadasi cikarsin cikaracaktir emin ol sevgiler

Bi kere geliyoruz dunyaya napcannn bravo kendi ayaklarinin uzerinde duran guclu bir kizsin sen istedigini yaparsin hayatta karsina kalitene niyetine gonlune uygun bir yol arkadasi cikarsin cikaracaktir emin ol sevgiler
İnşallah çok teşekkür ederim Profil fotonda ironi oldu hayatımdaki saçma sapan adama yönelik deneyeceğim çok sağol..

İnşallah çok teşekkür ederim Profil fotonda ironi oldu hayatımdaki saçma sapan adama yönelik deneteceğim çok sağol..
2009 ta hamileyken uye oldum diolardi ki kime cok bakarsan ona benzermis bende ha bire kivancima baktim belki bi kivanc doguramadim ama az yakisikli sayilmaz bizimkisi de

Hemen ayrıl hic düsünme!! Kumar borcu şiddet. Tehdit. Piskolojik sorunlu. Daha ne kaldı ni aldatmadıgı... Üstelik eski esinden neden ayrılmıs. Sebebi ne. Kendine yazık etme bu adamla baska işin mi yok hayatını yasa

Zaten ailem bilmiyor söylemedim ama çok yıprandım. İnsanlara güvenim kalmadı. Bu kadar değişeceğini hiç düşünmedim. O eski adam gitti zombi geldi mübarek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…