Bana yardım edin ne yapacağım ben ?

Kardeşi eşi olabilir . Annesi kv olabilir . Beş ay aşırı uzun. Ben olsam asla durmam . Ne yapın edin kapıda mı karşılaşırsınız. Gezmeye giderlerken mi bilemem yüz yüze gelin size bir tanistirsin kız kardeşi ile annesini. İş arkadasiyiz dersiniz en fazla.

Adam doğumgünüm için parti hazırlayacaktı (o şiddet gecesi sonrası) sabah mesaj attı kaçta çıkacaksın vs. Bende işim var kusura bakma vs. Dedim kısaca ektim. 2 haftadır ne onun sesi soluğu ne benim çıkmıyor. Sanırım tamamen bitti iyi de oldu yüzüne bitti dememe değecek birisi olmadığını anladım. Annesi ve kızkardeşi eminim. Boşanmış eski eşi de yok ortalarda. Açıkçası dip dibeyiz ama o gün resmen ailesi beni görmesin diye elinden geleni yaptı. Benden utanan ailesinden korkan bir adamla işim olmaz

Adam kıçına kına yakıyordur. Ne karşılaşması. Sesi soluğu çıkmıyor gerizekalının. Ben tamamen bittiğini düşünüyorum..

hiç güvenilir ve net dgl sürekli palavralarla szi oyalıyor ve afedersin üzülerek söylüyorum kullanıyor gbi bi hali var ..bn ayrıldıgındanda şüpheliyim halen evli olabilir butarz karatersizler esini kötüler bilerek 10 yas fln büyük dgldir esi kandırmış sizi bnce, bu devirde kimseye güven yok daha temkinli olmalısınız bnce,sze deger vermio deger veren insan siddet uygulamaz ve ogün ailesi gelince okdr senden rahatsx olmazdı bu işte sıkıntı var.bnce anlattkları palavra ,seni kullanıyor

bnce bunu tehdit olarak algılamasında yatan bir sebep var çünkü o çok temiz biri dgl .belki kardesim dediği esidir

Konu hortlamış ama dayanamadım, nasılsınız konu sahibi iyi misiniz? Sorun yok değil mi?

Bosansigina eminmisin peki. Yavaş yavaş bitircegim diyosun. Şiddet görmeye başlamışsın. Neyi bekliyorsun. Olay çıkmasin istiyosun. Bırak olay çıksın. Bağır çağır. Polis gelsin. O zaman bu adam evli mıdır. Tekrar eski karisnina mi doncek. Karısına şiddet uygulamis mi hepsi çıkar. Madem çalışan kendine güvenen bir kadınsın. Sana böyle davranan bı adama anında kapıyı gostermelisin. Seninle yaşıyor berarber oluyor. Annesine sevgilim var dahi diyemiyor. Biseyler gizliyor haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…