Bana yardım edin ne yapacağım ben ?

Bana diyor ki senin ahın bana tutacak niye bu kadar iyisin güzelsin. Dedim saçma sapan konuşma. Ne bu melankoli ? Sonra geceyi yatakta buluyoruz. Her defasında böyle oldu. Ama şimdi istemiyorum. O partiye de gitmeyeceğim. Hatta izin alıp uzaklaşmayı düşünüyorum. Bu akşam aşırı üzüldüm çünkü.

Sorunlu tipleri adam etmeye çalışan kadınlardan olmayın lütfen.
Gerek yok.
Akıl ve ruh sağlığı yerinde, karşısındaki kadına kıymet veren, merhametli, sevmeyi bilen adamlar da var.
Hayırlısı diyelim çıksın karşıma, çıkmasa da ben gerçekten soğudum.

Hayırlısı diyelim çıksın karşıma, çıkmasa da ben gerçekten soğudum.
Çıkmasa da şu adamla devam etmekten iyidir.
Sırf hayatınızda biri olsun diye eyvallah etmeyi kendinize de yakıştıramazsınız zaten.
Siz yuzyuze ayrılmayı tercih ediyorsunuz ama o sizi ikna etmek için iyi adam olacak. Yalvarıp yakarıp sözler verecek
Belki de devam etmeye seçeceksiniz.
Ama en azından ne ile karşı karşıya olduğunuzu bilin.
sonrası herkesin kendi hayatı Neyi seçerseniz onla yaşarsınız

Biraz karışık geldi o yüzden anladığım kadarına yorumlarsam yüz yüze gelerek ayrılmak istiyorsunuz sanırım. Mümkünse kalabalık bir buluşma ortamı seçin, bir arkadaşınızla da sürekli iletişim halinde olun acil bir durumda hemen polise haber versin hatta biber gazı da alabilirsiniz yanınıza. Bakın en son bir parlama anında şiddete kalkışmış ve ayrılmak istediğinizi kesin olarak söylediğinizde ne tepki vereceği belli olmaz. Çok dikkat edin kendinize. Lütfen yarın bitirdikten sonra da ne olursa olsun bir daha iletişime geçmeyin, ararsa cevap vermeyin vs.

Kesinlikle öyle bugünkü olayından dolayı iyi kibar adam rollerine girecek. Ama bende bitti artık. Bugün son noktaydı.

Tamam buraya yazacağım zaten. Kaç defa bitirdim bırakmadı zil zurna kapıma dayandı. Bugün dedim tamam bitti gidiyorum ciddi bir şekilde otur diye kolumdan tutuyor. Gerizekalı. Benimde dengemi bozdu. Yarın zaten arkadaşımda kalmayı düşünüyorum.

İfadeler çok karmaşık, geçişler de.

Neyse, bazı söylemleriniz adamın damarına basar şekilde. Karşınızda normal psikolojide bir insan yok. Bence tahrik etmeden bitirin. Bu tiplerin sağı solu belli olmaz.

Evet lütfen buraya da yazın gelişmeleri yine. Bir de böyle insanları olay çıkardığında alttan alırsanız bütün sorunları kendilerince olay çıkartarak, sesini yükselterek hatta şiddet uygulayarak çözmeye çalışır. Görüşmenizde temkinli olun ama en ufak haddini aşması durumunda da alttan almayın.

Aynen öyle..

Kolunuzdan tutması, sizi tehdit etmesi falan...
Kendini ne sanıyor, dışarıya kedi size kaplan tavırlarıyla falan?
Onunla sürdürmeyin, şiddetin dozunu arttıracaktır muhakkak. Harcadığınız zamana da üzülmeyin. İleriye bakmaya devam edin her zaman. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.

Bu adam çok tehlikeli, aman ha bir an önce bırakın bunu. Tehditler savurmasından belli kalitesinin ne kadar düşük olduğu. İnsan sevdiğine böyle davranmaz. Sizi önceliği olarak görseydi gerçekten önemseseydi gururla ailesiyle tanıştırdı. Sizi saklamak istemiş resmen.

Çok teşekkür ederim. Bi an dedim aslında üzülmedim o hareketine sadece bu adamı mı sevdim dedim. Gözümde o kadar küçüldü ki. Çok saçma bir durumdu. Her kadın yaşıyor ama sürdürüp sürdürülmemesi kendi elimizde aslında. Belkide ben şanslıydım. Bilmiyorum ne düşeceğimi sanki tacize uğramış gibi hissediyorum kendimi. Bu şiddet tacizi bence..

İşte bunu niye yapıyor gizlediği ne ? Ya ailesi çok fena beni karşılaştırmak istemiyor çünkü şükür benim ailem öncelikle babam çok saygın. Annemde çok iyi acaba ailesi mi çirkef. Yüzüne bugün kolumu sıkarak sen kimsin beni tehdit ediyorsun seni bi döverim babandan fena yemiş olursun diyince öyle çaresiz yüzüne baktım. Sonra sustum yürüdüm. Şoktaydım. Sonra özür diledi ama ne çare benim için o an bitmişti.. ben bunu hak edecek ne yaptım ki.

Düşündükçe kendimden iğreniyorum nasıl 9 ay bu adam inandım güvendim. Ben bir şey yapmadım ona. Anne ve kız kardeşi geldi düzeni bozuldu diye suçlu ben miyim ? Ben ailemin tek kızıyım 2 erkek kardeşim var. Babam kılımın zarar gelmesini istemedi. Hayal kırıklığım kendime. Nasıl inandım ?

Bence artık kendinizi suçlamak yerine erken döndüğünüz zarar için kutlayın kendinizi. Tam da son noktada, bittiğini ya da biteceğini anladıkları noktada gösteriyorlar gerçek yüzlerini. Çirkinleşmesi bu yüzden. Tedbirli olun lütfen, fazla üzerine gitmeden sakin sakin ama kararlı konuşun. Sizi ikna etmek için gerçek olmayan birkaç yüzünü daha gösterecek. Muhtemelen öyle 1 günde de bittiğini kabul etmeyecek. Kapılara gelinecek, telefonlar susmayacak, lütfen kararlı olun kendinize yapın bu iyiliği... Çünkü bu sefer olmasa birkaç sefer sonra daha ağırı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…