Bana bir akıl verin :/

Birde benim annemle ilişkilerimiz pek iyi değildir. Kendisi çok fazla dominant bir insan. Yediğimden giyeceğime kadar karışan ve sert bir yapısı var. Birazda bu baskılardan bunalarak inat ettim sanırım.

Birde benim annemle ilişkilerimiz pek iyi değildir. Kendisi çok fazla dominant bir insan. Yediğimden giyeceğime kadar karışan ve sert bir yapısı var. Birazda bu baskılardan bunalarak inat ettim sanırım.
Ilerde ailesinin evinde yasayacaklarin yaninda annenin baskilarina hasret kalirsin.

Önce atan, sonra yoluna bakarsın. Atanma imkanın varken atan şimdi. Evlendiğinde işler daha da zorlaşır,kayıvalide ile yaşamayı düşünüyormuşsun bir de. Daha da atanamazsın öyle bi şey yaparsan. Benim annem de atanamadığım için sürekli çalış der, sabah kalktığım saate kadar karışır,kimin için benim için çoğu zaman bu yönüne kızsam da onlar da haklı. Bir iki bunlardan sıkılıp da hataya düşme. Elinde gül gibi mesleğin varken tek diyeceğim atan. Sonra zaten birbirinize kısmetseniz evlenirsiniz. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

aman sakın.
yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur seninki.

Boyle dusunmene cok sevindim. Zira merak etmistim bakalim ne diyecek diye.

- Yaşın evlenmek için çok küçük.

- Ders çalışmamak için bahane arıyorsun sanki, otur ders çalış, eğitiminin hakkını ver, annen haklı.

- Üniversite mezunusun, genceciksin, seni seven destekleyen ailen var, yakışıyor mu ağzına kaçmak falan.

-Kayinvalide ile oturmak mi? Neden? Böyle bir hataya asla düşme.

-Eğitim farkı sizi ilgilendiren bir husus ancak sevgilin de genç, neden kendini geliştirmiyor.

-1.800 tl maaş çok az. Asgari ücretle ev geçindiren var ama sor bakalım nasıl geçiniyor o ev.

Sonuç: Anne baban haklı. Ama illa evleneceğim diyorsan acele etme. Ise başla, sevgilin de eğitim ve başka iş koşullarını zorlasın. Evlilik ve sağlıklı kararlar alabilmek için daha uygun yaşa geldiğiniz ve ailelerle yaşamak zorunda kalmayacak maddi manevi olgunluğa eriştiginizde tekrar konuyu değerlendirirsiniz.

Kardeşimmişsin gibi değerlendirdiğimde yorumum budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…