Konuyu ve yorumları okurken aklıma geldi, neden hep sen fedakarlık yapıyorsun bu ilişki için? Evden kaçması istenen sensin, kayınvalide yanında yaşaması istenen sensin, atansan bile geri gelmek zorunda olan sensin... Pardon da sevgilin ne yapıyor senin için; sizin hayatınız için?
Gerçekten seven ve aileni, seni düşünen bir insan, ailenin onayını almak için başka arkadaşların da yazdığı gibi en azından açık öğretim okurdu. Ya da elinde ne kadar kıymetli mesleğin var, gel ailemle yaşayalım demek yerine çalışıp atanmalısın ben de seninle gelirim, iş bulurum, beraber olduktan sonra hayat nerde olsa kurulur demeliydi.
Neden bu kadar karşılıksızca kendinizi yıpratıyorsunuz, neden bu amaçsız tek taraflı fedakarlık??? Mesleğini bir eline al, sonra gidişata bakarsın, senin için ne yapıyor neyden vazgeçiyor sevgilin... Oturduğu yerde sen kaç gel evlen diye bekliyor bence. Bir kaç ay sonra da tartışma çıkınca başına kakar sen kaçtın geldin diye..
İyi düşün, bu adamla ömür geçer mi? Kaçmayı düşünüyorsun diye demiyorum, istemediğini söylemişsin. Ama seninle hayatı bu şekilde kurmaya çalışan bir adamdan emin misin, nesini sevdin bir otur düşün... Ne fedakarlık var ne çaba...