Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Şu saatten sonra onu da dese kıl düştü bi kere mevzuya,bu sefer adı kardeşini kıskandı olacak ailelere yansıtacak belki adam durumu
Herşey olabilir sonuçta çok riskli siz de haklısınız.Ben bu konuda çok net yaklasmasindan ve uzatmadan cozmesinden yanayim sonuç ne olacaksa da artik.Zor bir durum.

Baldız değildir benim kardeşim eşime kardeştir başı sıkışsa ilk eşim yardımcı olur. Aralarındaki bu abi kardeş ilişkisi beni hiç rahatsız etmez çünkü abi kardeştirler. Eşimin ağzından daha hiç baldız kelimesini duymadım. Adıyla hitap eder sonuna da can ekler bazen:) sizin eşinizin ve kardeşinizin durumu çok vıcık vıcık ne o öyle. Eşinizle konuşun kardeşimle bu tarz konuşmanı isyemiyorum diyin. Ama şimdilik kardeşinize böyle bir imada bulunmayın ilk eşinizden başlayın.

Artik diken ustunde oturruyorum kiz kardesim gelince resmen robot gibi kasiliyorum. Sadece lafla kalmiyor da birbirine espri yapar gulerle, eglenirler.
bi test yapsana, kardeşin geldiği bi gün kapıda çok müsait değilim ama bi beş dk dur sonra gidersin de al eve. hemen anlat bu gece yeni seksi çamaşırlar aldım, eniştene sürpriz yapçam ayy çok mutluyum falan filan de... hadi bakalım sen şimdi git benim daha bi sürü işim var saçım var makyajım var yemek yapçam ağda var duş var... siz böyle deyince acaba ne tepki verecek bi tepkisini ölçersiniz

Baldız baldan tatlıdır bu lafı ne zaman duysam beyazin kavanoz bal reklamı aklıma gelir .......esimde bazen kardeslerime bu lafı der ama önemli olan bu lafı nasıl söylediği ....içinize şüphe düştüyse vardır birseyler burda tepki gostereceginiz kişi eşiniz ....ağzının payını verin ...silkelensinde kendine gelsin ...

kardeşimle böyle bir konuda asla yüz göz olmazdım.
ama kocamın tabiri caizse ağzını yüzünü dagitirdim.(lafla, davranışlarla)
hiç hazetmem böyle nerde ne konuşacağını bilmeyen adamlardan.
kardeşin genç kız kocanın ona yaklisimi ilgi iltifat hosuna gidebilir.illaki birşeyler hissetmesi gerekmez.
mesafeyi koruyacak olan esin.
eniştesi olduğunu ve karsindakinin genç bir kadin olduğunu idrar etmesi lazım.
bence idrak etmesini sağlayın.
edemiyorsada siz bilirsiniz.

eşin niyeti bozmuş.

Kardeşinle arana mesafe koysan ne olacak ki? Burada sorun olan kardeşin değil,eşin. Kardeşin olmasa başkası olacak demek ki. Laubali erkeklerden nefret ederim. Kadın olsun erkek olsun haddini bilecek ve bir ağırlığı olacak.Bu şüpheyle yaşamak zorunda değilsin. Zaten sorsan da doğal olarak inkar ederler şayet öyle bir şey varsa. Kardeşin evine gelmez sen de her şey düzelmiş zannedersin. Adamın içinde varsa emin ol eninde sonunda başkası olur. Karakteri bu demek ki. Ayrıca kardeşler rakip yazan üyeler var.Rakip ne demek yahu. Benim ablalarım benim canımdır. Onlar evlenince de öyle kalacaklar. Kardeşinizin de hatası var. Eniştem bana zehir olsa içerim dese gerçekten o kahveye zehir atarım geberip gitsin. Bu konular çok hassas. Bir şeylerden emin olmadan kimseye anlatmayın ve bu şüphe içinizi kemirecekse de boşanın derim. Hayat çok kısa şüpheyle ömür geçmez.

Yok daha neler
yok daha neler

Baldiz baldan tatli, bacisi ondan tatlı diye devam eder bu söz. Yani adam aslında karısını över bu sözle. Ensest ilişki bile yazan olmuş. Şaşırdım doğrusu.
Bence bu konu hakkında ikisine de hiçbişey söyleme. Çünkü birincisi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi bişey. Akıllarında yokken aa evet olabilir mi acabayı getirmek mantıklı değil. İkincisi eğer böyle bi düşünceleri yoksa ömür boyu bunu hatirlayacaklar. Ablam bana böyle bişey söyleseydi bir daha onunla asla gorusmezdim.
Ama bu demek değil ki ne halleri varsa görsünler. Tabiki inceden ve çaktırmadan gözleme, takip et. Ses kaydı diyen olmuş. Bunu yapabilirsin. Ya da kizkardesinin biriyle çıkmayı düşündüğünü falan söyleyip nabız olcebilirsin. Ve mesafe koyabilirsin kizkardesinle. Ama tabiki farklı bi bahane uydurarak.
Umarım hislerinde yaniliyorsundur.

eşi kardeşten kıskanmak. maşallah yani. tam bir paranoyaklık. amaa..
paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez...

Kiskanclikla ilgisi bile yok. Ne demek bu simdi? iyi birakayim evi onlara eglensinler, cossunlar
Sende katıl ne sinir yapıyorsun örn kahvemi istedi hiç zahmet etme hazırlarım de baldız tatlımı dedi biraderlerde öyle de patlat kahkayı illa kahvemi yapma k istedi temizliktede aynı performansı bekliyorum de kocişine bişeyöi aldı paraya kıyıp daha iyisini alabilirdin diyebilirsin ayyy kimse bana düşmesin fenayım valla

Son düzenleyen: Moderatör:
baldız baldan tatlı lafını kullanması bile
bana göre düşünce yapısının carpikligini gösteriyor
kimse kimseyi kardes gibi görmek zorunda değil ama bu tarz bir seviyesiz ilişki beni çok rahatsız ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…