Kız kardeşiniz iş çıkışı kendi evine gitsin arkadaşım.. Market ortamındaki iş arkadaşlığı laçkalığından dolayı mı acaba enişteye bu aşırı ilgi alaka? Kardeş de eş de yerini bilecek.Merhabalar tekrar.
Arada üstünkörü okudugum mesajlarda bazilariniz beni suclu ilan etmis. Aradaki cevaplarimi okumadiginiz ne belli ama lutfen böyle de yargisiz infaz yapmayin. İnsan kardesine bunu yakistirir mi? Durduk yere?
Şöyle bisey var ki, esimle kiz kardesim hep mesafeliydi. Evliligimizin 1. yilina kadar boyleydi. Ama ne zamanki kiz kardesim yakınımızda bir markette kasiyer olarak calismaya basladi olay degisti. Ufak ufak sakalar, gulusmeler falan olurken katiliyordum ben de onlara ama bi zaman sonra beni gormezden gelmeye basladilar. İkisi calip ikisi oynadi misali yanlis olmaz hatta bu cümle durumu özetliyor.
Esim kiz kardesim varken simarik bir ergen gibi... Yani benimle olmasi gereken o adam olmali degil mi? Esiyle eglenmeli ama gelin gorun ki kiz kardesimle eglenip, gülüp o gidince televizyona çöküyor ve asla beni gormeyen öküz biri oluyor.
Simdi bol keseden yargilamayin da olaya böyle bakin. Genel olarak durum bu ve gün giderek varligim onlarin yanında hic oluyor, onlar hep egleniyor. Daha ne diyeyim? Bir de ben kötü oldum buna sasiriyorum.
Hani sanki tamamen kardeşinin yanındaymış gibi, "bak ablacım,erkeklerle biraz daha mesafeli olmalısın. Yanlış da anlaşılabilirsin karşı taraf tarafından. Konu sadece enişten de değil,genel konuşuyorum" vs denilse..Kardeşinizle konuşun samimiyeti abarttığı konusunda, kardeşiniz samimiyeti azaltırsa durum netleşir gibi..
eşin bana asılıyor diyemez kimse ama öyle bir şüphe duyan aklı başında biri aynı ortama girmemeye çalışır asılmasına fırsat vermemeye çalışır. Konu sahibi tepkiyi baştan koysaydı böyle olmazdı eşi daha dikkatli olurdu bence.Kardeşin tepkilerini bilmiyorum ama eşin hareketlerinden hoşlanmadım, çok yılışık. Kardeş belki ablamın eşi diye saygı gösteriyordur kahveyi falan ondan yapıyordur. Hadi anlasa bile yanlış anlamış olabilirim diye düşünüp tepki göstermiyor olabilir ciddi bir durum çünkü. Kız kardeşiniz size gelip "Eşin bana asılıyor" dese bir tepki göstermez misiniz arkadaşlar? O tepkiden çekinmiş olabilir. Ama eşin hareketleri gerçekten iğrenç.
Evine rahat gelememekle alakası yokki durumun. Aralarında bencede birşey yok ama sınırlar aşılmış.Kardesim evime rahat gelimicekse ondan rahatsiz oluyorsam olmaz olsun benim ablaligim bence konu sahibi cok yanlis dusunuyor .iliski mi var ortada iliski orgusu olussun kizkardesi bilse ablasinin boyle dusundugunu yuzune bakmazdim bir daha yanlis!!
ben önce eşini suçlu buldum.Uzun aciklamami okuyup öyle yazın bir dahakine çünkü normal degil diyorsam, kesinlikle de-gil.
Okudum canim yazlarini nedense yanlis dusunuyorsun gibimegeliyor. Insalllah dusundugum gibidir bir sey yoktur simdi bence sesiz kal ve takipte ol.Hani daha cok rahatsiz olursan konusursun bizede yazUzun aciklamami okuyup öyle yazın bir dahakine çünkü normal degil diyorsam, kesinlikle de-gil.
Bak haklısın bu konuda tedirgin olabilirsin. Ama madem rahatsızsın bu yakınlıktan kardeşinle arana mesafe koy mesela bi kavga çıkar sebeb olsun. Başka türkü bişey ima edersen yakışık almaz. Eşine gelince de sonuna kadar haklısın burda kardeşinden ziyade eşin gevşek gevşek hareket ediyor. Ona gereken uyarıyı yapmalısın ki böyle bişey dersen daha seni suçlu bulur. "Ne ima ediyorsun ne hastalıklı düşüklerin var der " seni suçlu çıkartır. O yüzden en iyisi kardeşinle arana mesaffe koyman. Bak bakalım ondan sonra hala kardeşinle ilgili konu açıyor muMerhabalar tekrar.
Arada üstünkörü okudugum mesajlarda bazilariniz beni suclu ilan etmis. Aradaki cevaplarimi okumadiginiz ne belli ama lutfen böyle de yargisiz infaz yapmayin. İnsan kardesine bunu yakistirir mi? Durduk yere?
Şöyle bisey var ki, esimle kiz kardesim hep mesafeliydi. Evliligimizin 1. yilina kadar boyleydi. Ama ne zamanki kiz kardesim yakınımızda bir markette kasiyer olarak calismaya basladi olay degisti. Ufak ufak sakalar, gulusmeler falan olurken katiliyordum ben de onlara ama bi zaman sonra beni gormezden gelmeye basladilar. İkisi calip ikisi oynadi misali yanlis olmaz hatta bu cümle durumu özetliyor.
Esim kiz kardesim varken simarik bir ergen gibi... Yani benimle olmasi gereken o adam olmali degil mi? Esiyle eglenmeli ama gelin gorun ki kiz kardesimle eglenip, gülüp o gidince televizyona çöküyor ve asla beni gormeyen öküz biri oluyor.
Simdi bol keseden yargilamayin da olaya böyle bakin. Genel olarak durum bu ve gün giderek varligim onlarin yanında hic oluyor, onlar hep egleniyor. Daha ne diyeyim? Bir de ben kötü oldum buna sasiriyorum.
Bunu anlatmaya calisiyorum ama beni suclamislar.Evine rahat gelememekle alakası yokki durumun. Aralarında bencede birşey yok ama sınırlar aşılmış.
Benim eşimle kardeşim kadar yakın kuzenim de çok samimidirler.. Güleriz eğleniriz beraber ama "baldız baldan tatlı" diye bi laf duysam sen nasıl iğrenç bi adamsın derim heralde! Çarpık bi cümle bi kere sapık bi zihniyetin halk arasına yayılmış cümlesi! Tek kelimeyle iğrenç! Bi internet tarayıcısına bu cümleyi yazıp eşinizin önüne koyun! Bi baksın bakalım hiç bu cümleyi masumca açıklamaya çalışan biri ya da bi site var mı!Merhabalar tekrar.
Oda olabilir arkadasim bakalim gelisen olaylari konu sahibi yazsin cok ilerlerse boyle tavrini koysunEvine rahat gelememekle alakası yokki durumun. Aralarında bencede birşey yok ama sınırlar aşılmış.
Kimsenin aslında seni suçladığı Yok ilk yazdıklarına istinaden bende yazdım ama tamamiyle eşin suçlu kardeşini en iyi sen tanırsın.Bunu anlatmaya calisiyorum ama beni suclamislar.
eşin bana asılıyor diyemez kimse ama öyle bir şüphe duyan aklı başında biri aynı ortama girmemeye çalışır asılmasına fırsat vermemeye çalışır. Konu sahibi tepkiyi baştan koysaydı böyle olmazdı eşi daha dikkatli olurdu bence.
Yinemipilav yani şu BDV'deki her konuyu bilime bağlayabilmene hayranım. Hani şurada kaynanam bana hösst dedi diye konu açılsa "hössst dilimize ... bilmem kaç bin yıl önce girdi ve bilimsel olarak kaynanalar" diye başlayacaksın gibi geliyor.
Aklıma Freud'u getirdin, ona göre de erkek çocuklar annesiyle fantezi kurar bilmem ne bilmem ne der, rüyalardan girer, ensestten çıkar. Sanki herkes bu derece sapık ruhlu gibi de geneller insan bilinç altını.
Kusura bakma ama her bilimsel yaklaşım benim için asla kanun olamaz. 3 mükemmel kadının kız kardeşiyim ve onların her başarısından kendi başarım gibi gurur duyarım. Kaldı ki eşlerine helallenmek iğrenç ötesi iğrenç bir durum. Sağlıklı bir bireyin kafasından asla bunlar geçmez. Sen dersen ki sağlıksız, akıl ve ruh hastaları amenna ama bu genellemen çok yanlış olmuş, doğru olsa şu an ensestlik çok normal birşey olurdu ve ortada eniştesi ise gezen tozan binlerce kadın olurdu.
Arkadasim bugun hani disari cikip dinleyeceksin ya kardesine bi kenarda de ki ben enistene surpriz hazirliyorum gece icin mum almaya gidicem de hatta abartabilirsin
Sen gidince ne konusacaklar bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?