Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Kız kardeşiniz iş çıkışı kendi evine gitsin arkadaşım.. Market ortamındaki iş arkadaşlığı laçkalığından dolayı mı acaba enişteye bu aşırı ilgi alaka? Kardeş de eş de yerini bilecek.
Kız kardeşiniz de eşiniz de hadlerini ve sınırlarını bilseler bile eşinizle aranızda ciddi bir duvar var farkında mısınız?

Kardeşinizle konuşun samimiyeti abarttığı konusunda, kardeşiniz samimiyeti azaltırsa durum netleşir gibi..
Hani sanki tamamen kardeşinin yanındaymış gibi, "bak ablacım,erkeklerle biraz daha mesafeli olmalısın. Yanlış da anlaşılabilirsin karşı taraf tarafından. Konu sadece enişten de değil,genel konuşuyorum" vs denilse..

eşin bana asılıyor diyemez kimse ama öyle bir şüphe duyan aklı başında biri aynı ortama girmemeye çalışır asılmasına fırsat vermemeye çalışır. Konu sahibi tepkiyi baştan koysaydı böyle olmazdı eşi daha dikkatli olurdu bence.

Kardesim evime rahat gelimicekse ondan rahatsiz oluyorsam olmaz olsun benim ablaligim bence konu sahibi cok yanlis dusunuyor .iliski mi var ortada iliski orgusu olussun kizkardesi bilse ablasinin boyle dusundugunu yuzune bakmazdim bir daha yanlis!!
Evine rahat gelememekle alakası yokki durumun. Aralarında bencede birşey yok ama sınırlar aşılmış.

Uzun aciklamami okuyup öyle yazın bir dahakine çünkü normal degil diyorsam, kesinlikle de-gil.
ben önce eşini suçlu buldum.
o laf çok çirkin bir kere.
kızkardeşinin rahatsız olmaması da enişte diye herhalde.
çünkü içinde şüphe olsa kardeşin size gelmezdi diye düşünüyorum.

Uzun aciklamami okuyup öyle yazın bir dahakine çünkü normal degil diyorsam, kesinlikle de-gil.
Okudum canim yazlarini nedense yanlis dusunuyorsun gibimegeliyor. Insalllah dusundugum gibidir bir sey yoktur simdi bence sesiz kal ve takipte ol.Hani daha cok rahatsiz olursan konusursun bizede yaz

Allah yardımcın olsun bir yanda kardeş bir yanda eş, bence kardeşini bir süre müsait olmadığınızı söyleyerek uzaklaştırmaya çalış , mümkünse eşinle açık konuşup rahatsızlığını dile getirebilirsin onun bir genç kız olduğunu bu yakınlığı yanlış anlayabileceğini söylemelisin ki gerçekten kötü bir düşüncesi varsa da bunun farkında olduğunu anlamış olur. Klasik olacak biraz ama eş her zaman bulunur sakın kardeşini kırma.

Bak haklısın bu konuda tedirgin olabilirsin. Ama madem rahatsızsın bu yakınlıktan kardeşinle arana mesafe koy mesela bi kavga çıkar sebeb olsun. Başka türkü bişey ima edersen yakışık almaz. Eşine gelince de sonuna kadar haklısın burda kardeşinden ziyade eşin gevşek gevşek hareket ediyor. Ona gereken uyarıyı yapmalısın ki böyle bişey dersen daha seni suçlu bulur. "Ne ima ediyorsun ne hastalıklı düşüklerin var der " seni suçlu çıkartır. O yüzden en iyisi kardeşinle arana mesaffe koyman. Bak bakalım ondan sonra hala kardeşinle ilgili konu açıyor mu

Benim eşimle kardeşim kadar yakın kuzenim de çok samimidirler.. Güleriz eğleniriz beraber ama "baldız baldan tatlı" diye bi laf duysam sen nasıl iğrenç bi adamsın derim heralde! Çarpık bi cümle bi kere sapık bi zihniyetin halk arasına yayılmış cümlesi! Tek kelimeyle iğrenç! Bi internet tarayıcısına bu cümleyi yazıp eşinizin önüne koyun! Bi baksın bakalım hiç bu cümleyi masumca açıklamaya çalışan biri ya da bi site var mı!

Arada birşey olmasa bile hasbelkader evde yanlız kalabilirler, iki taraftan biri şeytana uyabilir, insanlık hali oluyor bunlar, evinize yakın çalışıyormuş kardeşiniz, tesadüfen siz evde yokken gelse, birşey olmasa bile evde yanlız bulsanız ikisini aklınızda bir sürü soru işareti olacak, huzurunuz bozulacak, o yüzden konuşun kardeşinizle direkt olmasa da üstü kapalı ima edin..

Sanmam, o düşünce yapısında biriyse eş tepki gösterse bile "Yok öyle bir şey zaten sen yanlış anlamışsın" deyip eş yanında yokken hareketlerine devam edebilir. Ha bir de ne kadar mesafe koyabilirsiniz kardeşinize çaktırmadan? O da kardeşinin eşi, ister istemez bir araya gelinecek.

Zaten o arkadaşı ben biriktirme huyu olan konu sahibinnden hatırladım şimdi.

Yazım tarzından çıkardım inanki zeymur.

O konuda da "siz çok büyük tehlikedesiniz, öleceksiniz, ohmay" tarzında yazıyordu.

Arkadaş bir dur, anlayalım, tamam olabilir ama teşhisi buradan koymayalım dedikçe "büyük tehdit!!" yazıyordu

Bu konuyla ilgili yazdıklarını da gördüm, evet evrime inanırım, ki bence en mantıklı teoridir.

Ancak şu noktayı kaçırmısınız Yinemipilav, şu an Milattan öncesi dönemde mağara hayatı yaşamıyoruz.

İnsanlar evrildikçe iradeleri ve beyinleri de gelişti.

Hormonları, içgüdüleri aynı kalsa da bunlara zincir vurmayı, sosyal normlara uymayı öğrendiler.

Bir bilim dalıyla ilgili bir konuyu merak ediyorsanız, rica ederim etraflıca araştırın.

Herkes, her şeyi tam olarak bilemez ama insanları da böyle uçuruma sürükleyecek konularda -emin değilseniz- hararetlendirmeyin.

Arkadasim bugun hani disari cikip dinleyeceksin ya kardesine bi kenarda de ki ben enistene surpriz hazirliyorum gece icin mum almaya gidicem de hatta abartabilirsin
Sen gidince ne konusacaklar bakalim

Arada okumadigim tonla sey var bir arkadas yazmis galiba tam okuyamadim. Hepsine bakmaya calisacagim simdi. Bu öneriyi de yazdim bi kenara bugün gelmezse yarin gelir herhalde mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…