Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Yinemipilav yani şu BDV'deki her konuyu bilime bağlayabilmene hayranım. Hani şurada kaynanam bana hösst dedi diye konu açılsa "hössst dilimize ... bilmem kaç bin yıl önce girdi ve bilimsel olarak kaynanalar" diye başlayacaksın gibi geliyor.

Aklıma Freud'u getirdin, ona göre de erkek çocuklar annesiyle fantezi kurar bilmem ne bilmem ne der, rüyalardan girer, ensestten çıkar. Sanki herkes bu derece sapık ruhlu gibi de geneller insan bilinç altını.

Kusura bakma ama her bilimsel yaklaşım benim için asla kanun olamaz. 3 mükemmel kadının kız kardeşiyim ve onların her başarısından kendi başarım gibi gurur duyarım. Kaldı ki eşlerine helallenmek iğrenç ötesi iğrenç bir durum. Sağlıklı bir bireyin kafasından asla bunlar geçmez. Sen dersen ki sağlıksız, akıl ve ruh hastaları amenna ama bu genellemen çok yanlış olmuş, doğru olsa şu an ensestlik çok normal birşey olurdu ve ortada eniştesi ise gezen tozan binlerce kadın olurdu.

Keske oyle olsam ama degil. Basbaya dedigi laf ortada. onun yaninda dnostugu adami taniyamiyorum. ben varken buzdolabi gibi televizyona odakli adam onunla hoppa zippa egleniyor.
o kadar mı yaa yuh yine de bence net bir sey olmadıkca siz belli etmeyin sonra siz kötü dusunen olursunuz cunku elle tutulur bır sey yok su an

Eşin haddini aşmış.

Genellikle insanlar eşine takılır bu şekilde
Senin elinden zehir olsa.. vs.

Peki sen eşine bu mesafesizlikten hoşlanmadığını belirttin mi hiç.

Bana takilmaz hayatta espri yapmaz. Ciddi durur ama hani güldürmese bile gelir sarilir, öper koklar öyle bir eşti yani. Ciddi deyince ilgisiz algilamayin diye söylüyorum bunlari.
Ben birkaç defa konusunu acmaya yeltendim ama bana anormal olan benmisim gibi yaklasti. Ondan basa dönüp durdugumuz bir konu diyorum. Ama son durumun rahatsizligini dile getirmedim. İçimde dert oldu

Bununla ilgili okuyabileceğim kaynaklarınız var mı, yazar mısınız özelden, bilgi edinmek isterim

Boyle bir durum varsa siz hissedersiniz bunu esinizn de kardesinizn de karakterini siz biliyorsunuz.
Derhal kardesinle.mesafe koy.
Is cikisi cat kapi gelme de.
Acikca konusmak zor bir konu ama araya mesafe koyup evinize getirtmemeye calisin.
Biz bhrada enistesiyle kacan baldizi da okuduk daha once olmayan seyler degil yani

Hanımlar doğru dürüst bişey yemedim sabahtan beri açım. Şimdi bir şeyler yiyip tekrar döneceğim size. Arada hiç görmediğim mesajlar varmış meğer biraz önce fark ettim. Tek tek okuyup dönücem.

Aile danismanlarinda bu sorun o kadar var ki bak konu sahibi
İnsallah değildir ama mesafe had coktan asilmis
Kocasiyla ablasini kendi evlerinde ayni yatakta yakalayan insanlar biliyorum.

Youtubeye yaz bir aile danismanina da gelmisti bu sorular

Var demiyorum ama olabilir. İs basa dustu artik harekete gec. Suclu olan onlar uzulen sen
Sen bagir cagir birak onlar kendini sorgulasin

Hala da devam ederse bitirirsin bu isi

Çok laçkalaşmış bir ilişki aralarındaki. Kız kardeşiniz ve eşiniz birlikteyken kız kardeşinize " seninle biri ciddi düşünüyormuş, seni beğenmiş vs.. " söyle ve eşinle kardeşinin tepkilerini ölç bakalım.
Herkes haddini ve sınırını bilmeli sonuçta.

Yinemipilav:) hoş yorumcudur bilimsel konuşur kadın doğruluk payıda vardır
Ama ilkel insan profilinden yola çıkarak bütün öğrenilenleri yok saymakta olmaz burda sana katılıyorum
Üç kız kardeşiz rakip değiliz biz:)

Evet cinsel dürtü her insan da var ama ahlak tam da burada devreye giriyor işte.
Bu cinsel dürtüsünü engelleyemeyenlere de ahlaksız diyoruz.
Engel olunamayan birşey olsa herkes herkese yürürdü öyleyse?
Kuzenlerle kankalarla kardeşlerle görüşülmezdi erkek cinsini fanusa koyardık ki uçkuruna sahip çıkamıyor diye. Bu mudur? Bence değil. Nefis, ahlak, terbiye bunları bi araştır derim.

Ama eşine suçlar gibi söylemeyeceksin zaten.
Geçen gün böyle bir şey söyledin
Niyetin iyi olabilir ama benim hoşuma gitmedi.
Rahatsız oldum.
Tekrarlamasın lütfen.
Bitti. bu kadar.

Peki senin benim normal buldugu ahlak kurallarina uyuyor mu bunca ensest taciz zanlisi? Hayir. Demek ki neymis.

Bizde 4 kızız ve gerçekten dumur oldum yorumu okuyunca, size hak veriyorum ilk an ki düşüncemle, çünkü kız kardeşlerimde hiç böyle düşmanca davranışlar görmedim ama araştıracağım meraklandım konuyu okuyunca

Bir daha kız kardeşime bu lafı dersen ve mesafeli davranmazsan boşarım seni de ve lafı da uzatma.Şayet devam ederse ben sana ne dedim der ve çıkar gidersin.Kardesine de küçük bir uyarı şart.Ne diye böylesi ağır bir düşünceyi taşıyacaksın ki ağzın var dilin var sonuçta.

Sizin dogrulariniz herkese uygulanamaz ne yazik ki. Bir sey sizde olmuyor diye de baskalarina olmayacak diye bir kural yok.

Hayatta oluyo böyle şeyler, aaaa denecek bişey yok, bizim bi komşu var gelini aynı zamanda yeğeni, bu gelin enişte diye diye kp in kucağından inmez bu şekilde pozlar sosyal medyada boy boy, enişte yerine koyuyorsan ayrı sevimsiz kp in olmuş artık ayrı sevimsiz, ama sen bir dile getirsen ne yobazlığın kalır ne bağnazlığın, insanların birbirine yakın olması samimi olması ille mabada parmak olmaları anlamına gelmez yakınlık içten gelir, o ciddiyeti o içten gelen abi kardeş hissini alsan birlikte oturmaları dertleşmeleri şu bu gözüne batmaz

Eloğlu neyse de sen yemek yapıyorsun kardeşin içerde oturmayı tercih ediyo,bizde çalışıyoruz köşeye geçip oturmuyoruz, seni değil eniştesini görmeye geliyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…