Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Ne olmus oyle dediyse akliniza hemen kotuyu koyuyorsunuz belki esininiz sicak kanlidir soguk davransa neden soguk davraniyor derseniz. SIZ BOYLE davrandikca onlarin aklina kotuyu dusundurusunuz ayip

Bir daha kız kardeşime bu lafı dersen ve mesafeli davranmazsan boşarım seni de ve lafı da uzatma.Şayet devam ederse ben sana ne dedim der ve çıkar gidersin.Kardesine de küçük bir uyarı şart.Ne diye böylesi ağır bir düşünceyi taşıyacaksın ki ağzın var dilin var sonuçta.

Şu saatten sonra onu da dese kıl düştü bi kere mevzuya,bu sefer adı kardeşini kıskandı olacak ailelere yansıtacak belki adam durumu

Ne olmus oyle dediyse akliniza hemen kotuyu koyuyorsunuz belki esininiz sicak kanlidir soguk davransa neden soguk davraniyor derseniz. SIZ BOYLE davrandikca onlarin aklina kotuyu dusundurusunuz ayip

sıcaklıgı 2 saat sürüyor heralde , sonra makına soguyor. Demiş ya, baldız gidince tv karşısına gecip susan adama dönüşüyor diye. Neresi sıcakkanlılık bunun?

Annene söyle uygun bir dille uyarsın kardeşini. Eşin de kardeşin de gevşek tipler belli ki sen de eşini uyar gerekirse tehdit et çatır çatır boşarım seni lafının uçkurunu kaçırma de. Bana böyle hissettirecek kadar yılışık olma de yaşının adamı ol de balı kaymağı zehir ederim sana de...
Huhuwww süpersin sen ya

Ay sonunda anlayanlardan biri :) yeri gelince ikinci kadına duyar kasanlar eşim kandırdıysa muhattabım odur diyenler kız kardeşi nerdeyse öldürcek kıvama gelmişler. Arkadaşlar o türk filmlerini dizilerini bir de çevrenizdekileri unutun herkes öyle olacak değil ya.

Koca koca diye kardeşlerini boğacaklar nerdeyse bu ne koca sevdası arkadaş?!

Peki senin benim normal buldugu ahlak kurallarina uyuyor mu bunca ensest taciz zanlisi? Hayir. Demek ki neymis.
Demek ki neymiş eşinin akrabalarına yürüyen ahlaksızmış. Aynı zamanda kardeşinin eşine yürüyenler de öyle. Yani ahlak kurallarına uymayanlar ahlaksızdır. 3 cümle de aynı, birini anlamanı diliyorum.

Demek ki neymiş eşinin akrabalarına yürüyen ahlaksızmış. Aynı zamanda kardeşinin eşine yürüyenler de öyle. Yani ahlak kurallarına uymayanlar ahlaksızdır. 3 cümle de aynı, birini anlamanı diliyorum.
Burun istediginiz lakabi takin, onlarin yaptiklarina engel olabilecek misiniz ? Hayir. O zaman n e ise yaradi bizim ahlakimiz?

Koca koca diye kardeşlerini boğacaklar nerdeyse bu ne koca sevdası arkadaş?!
Ay sorma böyle dedim diye terbiyenizi takının dediler aman sen de şimdi uyarı alırsın :işsiz: bu kadar kız kardeşine saydıracaklarına kocalarına baksınlar el oğlu olan o:işsiz: durup durup bir şey yokken konudan dolayı kız kardeşlerine celallenip yazanlar da garip kız kardeşleri onlardan güzelse demek kocalarını ellerinden alırlar diye korkuyorlar :kahve:

Bacım kocanın çenesinin bağı fazlaca gevşemiş bi sıkıp toparla istersen.kardesinede mesafe koy ama nedenini çaktırma bu devirde olmadık olmaz sen tedbirini al.benimde kız kardeşim var memlekete gidince pasta börek kahve yağdırır ama ne eşimden ne de ondan asla böylesi konuşmalar olmaz benim eşim baldız baldan tatlı diyecek kardeşim gülecek yok yaaaaa ağzından alır yere vurur sevgi ayrı saygı apayrı

Cok ama cok safsiniz. Keske hepimiz saf kalabilsek.

Sizde bir ihanet olayı yaşamıştınız öyle değil mi (yanlış hatırlamıyorsam ) . Bakış açınızın bu olması normal olabilir . Ama insanların hepsi bozuk olacak ve aynı olacak diye birşey yok . Öyle bir genelleme yok . İllaki aradan epey bir sağlam kitle çıkar .

sıcaklıgı 2 saat sürüyor heralde , sonra makına soguyor. Demiş ya, baldız gidince tv karşısına gecip susan adama dönüşüyor diye. Neresi sıcakkanlılık bunun?
orasini bilemem bbazi esler oluyor ya herkese iyi konuskan ama mevzu esi olunca buz gibi belki buda boyledir. Heen kotuyu dusunmemesi lazim eger baska gordugu yanlis davranislari varsa esinin konu sahibi yazsin hak verelim ozaman. Ama sadece su kahve mevzusundan boyle duaunuyorsa ici fesat derim

Burun istediginiz lakabi takin, onlarin yaptiklarina engel olabilecek misiniz ? Hayir. O zaman n e ise yaradi bizim ahlakimiz?
Yinemipilav herkes kendi ahlakından sorumlu. Kimsenin ahlakını zincirleyemeyiz. Senin konudaki amacını anlayamadım? Konu sahibinin eşi ahlaksızsa bizde mi ahlaksız oluyoruz? Git bi yüzünü yıka yav

Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Bu ne samimiyet der ikisinı de koyarım kapının önüne. . Resmen flört! Kardeşin kahve yapabilir ,eve gelirken elinin boş olmaması hoşuna gidebilir fakat esin karşılık olarak kuru bir teşekkür eder geçer . Şüphelerini esin ve kardeşinle paylaştın yada uyardın mi ? İlk uyarının üstüne tekrarlanıyorsa ve esinin salyaları akmaya devam ediyorsa yolla babasının evine ...

Sizin dogrulariniz herkese uygulanamaz ne yazik ki. Bir sey sizde olmuyor diye de baskalarina olmayacak diye bir kural yok.

Ben değil sadece genelde bu davranış yok. Gayet kız kardeşler başkalarıyla evleniyor, hayat kuruyor, eniştelerine gayet mesafeliler. Ben öyle eniştesine yavşayan baldız görmedim, yüzlerce kadın ve evlilik gördüm ama bu durumu yaşayana hiç denk gelmedim.

Siz kaç tane böyle kız kardeş profiline denk geldiniz? Yoksa sadece birilerinin makalelerinden mi yola çıkıyorsunuz? Kendi kız kardeşiniz var mı ve bu hisleri mi besliyorsunuz ona karşı?

Back