Teşekkür ederim canımHuhuwww süpersin sen ya
24/32kardeşin kaç yaşında?
eşin kaç yaşında?
Yuhhhh bi kelime yüzünden kardeşine yaptığın yakıştırmaya bak.. kardeşin bu yazdıklarını okusa emin ol bi daha yüzüne bakmazdı. Kıskanmak var kıskanmak var senin ki baya level atlamışSelamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Peki canım, o zaman sence harekete geçecek mi? Yani fiiliyata dökecek mi emeli pisse?
Teşekkür ederim canım
serenityc ses kaydı yapacaksan komşuya yada bakkala diye çıkıp git sen evde yokken samimiyetin derecesi daha iyi ortaya çıkar. İnşallah sadece gevşekliklerindendir...
Geçen sene benzer bir konu vardı. Ben orda işkillenmiştim ama bu konu çok acaip gelmedi bana nedenseDaha berbat bir ihtimal: ya zaten döktüyse?
Kardesim evime rahat gelimicekse ondan rahatsiz oluyorsam olmaz olsun benim ablaligim bence konu sahibi cok yanlis dusunuyor .iliski mi var ortada iliski orgusu olussun kizkardesi bilse ablasinin boyle dusundugunu yuzune bakmazdim bir daha yanlis!!Konu sahibinin ama yerli ama yersiz, rahatsız oluyor olması yeterli yine de. Kardeşinin ayağını kessin yavaş yavaş..Sürekli gelip duramayacağı yeni bir ilişki örgüsü oluştursun bence..
Biraz önce acikladim okursaniz durumu acik secik görürsünüz masum bir yakınlık degil bu. Bana göre böyle siz nasil görürsünüz bilmiyorum.Eşini uyar canım kardeşinle arasındaki mesafeyi bilsin.. o söyledikçe sen ses etmedikçe belli ki sıradan bir kelime almış başını yürümüş. Normal bi şekilde konuş eğer ki ortada hiç bişey yoksa sen rezil olursun. Bazı insanlar böyledir bazıları mesafelidir herkesin karakteri davranışı farklıdır. Bende kahveyi güzel yapamam kardeşimin yanına da sürekli söyler bende beğenmezsen içme der gülerim..
Kardesim evime rahat gelimicekse ondan rahatsiz oluyorsam olmaz olsun benim ablaligim bence konu sahibi cok yanlis dusunuyor .iliski mi var ortada iliski orgusu olussun kizkardesi bilse ablasinin boyle dusundugunu yuzune bakmazdim bir daha yanlis!!
Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Arkadasim bugun hani disari cikip dinleyeceksin ya kardesine bi kenarda de ki ben enistene surpriz hazirliyorum gece icin mum almaya gidicem de hatta abartabilirsinUzun aciklamami okuyup öyle yazın bir dahakine çünkü normal degil diyorsam, kesinlikle de-gil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?