Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Sen beni bir dinle yine her kez gaza getirmiş lohusa ya da hamile değilsin dimi öyleyse bu hissetiklerin geçici bir duygu değil sene geliyorum kız kardeşine bir şey hisssetirme eşine aklına karpuz kapugu düşürmeden başkalarını överken seni yermesinden hoşlanmadığını söyle hatta buna kızkardeşim annem bile dahil de..ben anormal bir durum görmedim eşinin eskiden bir vukaatı yoksa

Yuhhhh bi kelime yüzünden kardeşine yaptığın yakıştırmaya bak.. kardeşin bu yazdıklarını okusa emin ol bi daha yüzüne bakmazdı. Kıskanmak var kıskanmak var senin ki baya level atlamış

Teşekkür ederim canım
serenityc ses kaydı yapacaksan komşuya yada bakkala diye çıkıp git sen evde yokken samimiyetin derecesi daha iyi ortaya çıkar. İnşallah sadece gevşekliklerindendir...
serenityc bunu bugun yap ortaya ciksin, ekmek almaya gidiyorum de hemen donecegim bir yer olmasin ki uzun konusmalarini duy

Kardeşin tepkilerini bilmiyorum ama eşin hareketlerinden hoşlanmadım, çok yılışık. Kardeş belki ablamın eşi diye saygı gösteriyordur kahveyi falan ondan yapıyordur. Hadi anlasa bile yanlış anlamış olabilirim diye düşünüp tepki göstermiyor olabilir ciddi bir durum çünkü. Kız kardeşiniz size gelip "Eşin bana asılıyor" dese bir tepki göstermez misiniz arkadaşlar? O tepkiden çekinmiş olabilir. Ama eşin hareketleri gerçekten iğrenç.

Eşini uyar canım kardeşinle arasındaki mesafeyi bilsin.. o söyledikçe sen ses etmedikçe belli ki sıradan bir kelime almış başını yürümüş. Normal bi şekilde konuş eğer ki ortada hiç bişey yoksa sen rezil olursun. Bazı insanlar böyledir bazıları mesafelidir herkesin karakteri davranışı farklıdır. Bende kahveyi güzel yapamam kardeşimin yanına da sürekli söyler bende beğenmezsen içme der gülerim..

Konu sahibinin ama yerli ama yersiz, rahatsız oluyor olması yeterli yine de. Kardeşinin ayağını kessin yavaş yavaş..Sürekli gelip duramayacağı yeni bir ilişki örgüsü oluştursun bence..

Merhabalar tekrar.
Arada üstünkörü okudugum mesajlarda bazilariniz beni suclu ilan etmis. Aradaki cevaplarimi okumadiginiz ne belli ama lutfen böyle de yargisiz infaz yapmayin. İnsan kardesine bunu yakistirir mi? Durduk yere?

Şöyle bisey var ki, esimle kiz kardesim hep mesafeliydi. Evliligimizin 1. yilina kadar boyleydi. Ama ne zamanki kiz kardesim yakınımızda bir markette kasiyer olarak calismaya basladi olay degisti. Ufak ufak sakalar, gulusmeler falan olurken katiliyordum ben de onlara ama bi zaman sonra beni gormezden gelmeye basladilar. İkisi calip ikisi oynadi misali yanlis olmaz hatta bu cümle durumu özetliyor.

Esim kiz kardesim varken simarik bir ergen gibi... Yani benimle olmasi gereken o adam olmali degil mi? Esiyle eglenmeli ama gelin gorun ki kiz kardesimle eglenip, gülüp o gidince televizyona çöküyor ve asla beni gormeyen öküz biri oluyor.

Simdi bol keseden yargilamayin da olaya böyle bakin. Genel olarak durum bu ve gün giderek varligim onlarin yanında hic oluyor, onlar hep egleniyor. Daha ne diyeyim? Bir de ben kötü oldum buna sasiriyorum.

Konu sahibinin ama yerli ama yersiz, rahatsız oluyor olması yeterli yine de. Kardeşinin ayağını kessin yavaş yavaş..Sürekli gelip duramayacağı yeni bir ilişki örgüsü oluştursun bence..
Kardesim evime rahat gelimicekse ondan rahatsiz oluyorsam olmaz olsun benim ablaligim bence konu sahibi cok yanlis dusunuyor .iliski mi var ortada iliski orgusu olussun kizkardesi bilse ablasinin boyle dusundugunu yuzune bakmazdim bir daha yanlis!!

Biraz önce acikladim okursaniz durumu acik secik görürsünüz masum bir yakınlık degil bu. Bana göre böyle siz nasil görürsünüz bilmiyorum.

Kardesim evime rahat gelimicekse ondan rahatsiz oluyorsam olmaz olsun benim ablaligim bence konu sahibi cok yanlis dusunuyor .iliski mi var ortada iliski orgusu olussun kizkardesi bilse ablasinin boyle dusundugunu yuzune bakmazdim bir daha yanlis!!

Uzun aciklamami okuyup öyle yazın bir dahakine çünkü normal degil diyorsam, kesinlikle de-gil.

Valla buna nedenır bılemedım kız kardesınızde biraz sevıyelı olsun ama sız uyarsanız bu sefer sız kötü olacaksnz karışık durumlar

Uzun aciklamami okuyup öyle yazın bir dahakine çünkü normal degil diyorsam, kesinlikle de-gil.
Arkadasim bugun hani disari cikip dinleyeceksin ya kardesine bi kenarda de ki ben enistene surpriz hazirliyorum gece icin mum almaya gidicem de hatta abartabilirsin
Sen gidince ne konusacaklar bakalim

Kardeşiniz o böyle söyleyince nasıl oluyo. Yani memnun gibi bi hali mi var yoksa gulumseyip geçiyo mu ? Yani enişte ya da baska biri benimle bu şekilde konuşmasını istemem ne o öyle cıvık cıvık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…