Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Whatsap web kullan gün icerisinde yazışırlarsa takip edersin.ekran resmini çekip delil olarak kullanabilirsin.
Enişteyle delirmeceler durumları olabilir. Çok sinir bozucu durum ama delil bulana kadar kendini tutmalısın.

Bir an kendimi kötü abla ilan etmiştim sahiden. Ben de objektif bakinca bunu goruyordum surekli ama buraya bakilirsa sanirim benden kötüsü de yok gibi.
Bazı kk hatunları nereye ne yazacağını şaşırıyor yeter ki saldırmak olsun ''farklı yorum'' olsun derdinde olabiliyor.
Hiç bir şey tek taraflı olmaz ama büyük suç eşiniz de .

Bu kadar olumsuz yorumlar yapmayalım bence sakince beklemek ve geçerli bir delil bulmak en mantiklisi

Bakin mesela suan girdi odaya yatti. İyi geceler dedi gecti ama sormuyor bile orada ne yapiyorsun diye. Bu adam hep böyle kati gorunumlu olmustur, odun demisimdir hep ama inanin bana kardesimleyken tam aksi oluyor ve "ne oluyor bunlara" durumuna dönüşüyor her şey. Bir günlük evime misafir olsaniz bana hak da verirsiniz hatta belki avukat tutar bosarsiniz ama elimde zerre kadar kanit yokken ben sesimi cikaramiyorum iste.

Hep böylemiydi?

Adamı takibe al heryerden. Biz işkillendik burda

Siz hani diyorsunuz ya 3 muz varken ben yokmuş gibi davranıyorlar eğlence girla ama adam sizinleuken sus pus bu zamanların ayrı ayrı videosunu çekin esin cozutubca bir gösterin aradaki farkı normal bir eş sen ne yakisitiriyorsun der rahatsız olduğu kişiye ve size mesafe koyar ama niyet bozuksa sadece size tepki koyar haksiz çıkarmak için mesela ben eşime kiskaniyorum sinyali versem o Muhitten geçmez niye beni duygularımı önemser ve incinmemi istemez her erkek boyle olmali önce es aksi takdirde ben altında capanoglu ararım

Allah yardımcınız olsun ya , inşallah en doğru kararı verirsiniz. Terbiyesiz adam. Daha önce de yazmıştım ama dayanamadım

Tabiki çok haklısınız hiç normal bir durum değil bu ama eşiniz sanırım ilgiyi seviyor. Ne bileyim tekrar ilgisini çekecek şeyler yapmaya çalışın bu arada da kardesinizi uzak tutun azcik hayatınızdan annenizde rahatsız olmuş belli ki. Olmadı ciddi bir konuşma yapın esinizle.

Bu baldız baldan tatlıdır cümlesi bana hep Müjde Ar ve filmdeki o bi salkım üzümü hatırlatır

Bu yüzden enişte lafınıda sevmem

Konu sahibi haklısın yada değilsin ama bu şüpheye düşmen bile çok yıpratıcıdır, Allah yardımcın olsun inş düşündüğün gibi değildir

Derhal o kizkardes denen sorumsuzu evinizden uzaklastirin. Bu yuzeyden gorunenler. Birgun bu ikisini yakalamak istemiyorsaniz uzak durun, mumkunse bu adami da bosayin.Bunlar sinir tanimayan ahlaksiz insanimsilar. Cehnneme kadar yollari var.
Sizin bu zihniyeti ne yapacağız ya biz?

Sanki kadın basmış gibi vermişsin gazı. Bu ne saçma yorumdur arkadaş!

serenityc kardeşinin erkek arkadaşı var mı canım. Birde ailen nasıl müsaade ediyor bu kadar sık size gelmesine

İnsallah ben kotu abla olur kendi vicdanimla savasirim da hakli cikmam. Gercekten uykum var bas agrisi uyutursa yatacagim. Baska bir gelişme olur mu bilmiyorum. Yarini da cikaralim once sonrasi hayir.

İyi geceler dilerim hanimlar. Arada kacirsigim mesajlar olmuş sebebi ne anlamadim ama geriye donunce fark ettim bircogunu alintiladim. Gormedigim Önemli bir mesaj yazan olduysa kusura bakmasin. Yarin dinc bir kafayla en bastan okuyacagim cunku boyle boluk bporcuk olmuyor. İyi geceler tekrar.

çok pardon, cinsel hayatınız nasıl?

bir de şunu söyleyeyim, sanıyorum 3 sene önce eşim ve ablam adlı bir konu açılmıuştı. orda da bariz kanıtlar vardı ikilide. konu sahibi ailesine söyledi inceldiği yerden kopsun diyerek fakat kimse kadına inanmadı. eş ve abla karşı çıktı. anne&baba konu sahibini ablasını kıskanmak ve kötü niyet arındırmakla suçlamıştı. kadın sonunda herkesle bağını koparıp eşiyle boşanmıştı sanırım.

elinde sağlam kanıtlar olmadan bunu açıkça dillendirme sakın. alttan alttan yavaş yavaş izle. ki zaten bu zamana kadar böyle yapmışsın, çok sabırlısın hayran kaldım sabrına.

bu arada farkında mısın sen konuyu açmasan eşin hiç söylemeyecekti bile kardeşinin yanına ugradıgını...

Canım senin için üzüldüm Allah yardımcın olsun umarım bu saçma durum biran önce son bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…