- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı kk hatunları nereye ne yazacağını şaşırıyor yeter ki saldırmak olsun ''farklı yorum'' olsun derdinde olabiliyor.Bir an kendimi kötü abla ilan etmiştim sahiden. Ben de objektif bakinca bunu goruyordum surekli ama buraya bakilirsa sanirim benden kötüsü de yok gibi.
hakkatten mide bulandirici bu eniste bey ..Umalım ki kahve vs olsun...ama şahsen ben...bilemiyorum
Hep böylemiydi?Bakin mesela suan girdi odaya yatti. İyi geceler dedi gecti ama sormuyor bile orada ne yapiyorsun diye. Bu adam hep böyle kati gorunumlu olmustur, odun demisimdir hep ama inanin bana kardesimleyken tam aksi oluyor ve "ne oluyor bunlara" durumuna dönüşüyor her şey. Bir günlük evime misafir olsaniz bana hak da verirsiniz hatta belki avukat tutar bosarsiniz ama elimde zerre kadar kanit yokken ben sesimi cikaramiyorum iste.
Adamı takibe al heryerden. Biz işkillendik burdaBakin mesela suan girdi odaya yatti. İyi geceler dedi gecti ama sormuyor bile orada ne yapiyorsun diye. Bu adam hep böyle kati gorunumlu olmustur, odun demisimdir hep ama inanin bana kardesimleyken tam aksi oluyor ve "ne oluyor bunlara" durumuna dönüşüyor her şey. Bir günlük evime misafir olsaniz bana hak da verirsiniz hatta belki avukat tutar bosarsiniz ama elimde zerre kadar kanit yokken ben sesimi cikaramiyorum iste.
Allah yardımcınız olsun ya , inşallah en doğru kararı verirsiniz. Terbiyesiz adam. Daha önce de yazmıştım ama dayanamadımBakin mesela suan girdi odaya yatti. İyi geceler dedi gecti ama sormuyor bile orada ne yapiyorsun diye. Bu adam hep böyle kati gorunumlu olmustur, odun demisimdir hep ama inanin bana kardesimleyken tam aksi oluyor ve "ne oluyor bunlara" durumuna dönüşüyor her şey. Bir günlük evime misafir olsaniz bana hak da verirsiniz hatta belki avukat tutar bosarsiniz ama elimde zerre kadar kanit yokken ben sesimi cikaramiyorum iste.
Tabiki çok haklısınız hiç normal bir durum değil bu ama eşiniz sanırım ilgiyi seviyor. Ne bileyim tekrar ilgisini çekecek şeyler yapmaya çalışın bu arada da kardesinizi uzak tutun azcik hayatınızdan annenizde rahatsız olmuş belli ki. Olmadı ciddi bir konuşma yapın esinizle.Ama durduk yere adami ilgisiz birakmadim ben. Gozlemliyorum ve ilgisi kendini asmaya baslayinca kendimi geri cektim. Bu olagan bir durumdegil mi bir kadin olarak? O kismet olayini denemistim de ilk zamanlar "nereye veriyoruz kizi önce benden gececek adaylar" demisti gulmustuk. Bunu kotu niyetle algilamiyorum suan icin bile cunku baslarda cidden kardes gibilerdi.
Bu kadar odun degildi. Öperdi geliri sarilirdi bazen ama genel anlamda kati gornumlu icten duygusal biriydi. kardesimin yaninda yeni bir yonunu kesfettimHep böylemiydi?
Sizin bu zihniyeti ne yapacağız ya biz?Derhal o kizkardes denen sorumsuzu evinizden uzaklastirin. Bu yuzeyden gorunenler. Birgun bu ikisini yakalamak istemiyorsaniz uzak durun, mumkunse bu adami da bosayin.Bunlar sinir tanimayan ahlaksiz insanimsilar. Cehnneme kadar yollari var.