Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Bi kadın kolay kolay bi olaydan huylanmaz arkadas. Rahatsız olduysan demek ki anormal bi durum var. Tavsiyem kesinlikle eşine niye boyle yaptın vs deme ne kadar dersen o kadar uzaklaşır ya da daha cok aklına dusurursun. Kız kardeşinle aran bozulmasın ayıp olmasın istiyorsan biraz laf sokarak idare edersin ve eşimle bu sıra kendimize vakit ayırmaya karar verdik basbasa takılıcaz vs dersin anlar herhalde gelmemesi gerektigini hem de kırmamıs olursun. Ama kesinlikle uzaklaştırmak sart bence bu mesele konuşmayla çözülmez maalesef he keske cozulse ama erkekler biz kadınlar gibi güzelce konuşulduğunda her seyi anlayıp tamam hayatım haklısın bitanem deyip istediginiz adama donusemiyor. Benim şahsi görüşüm.

Son kez yazacagim demistim ama ek yapayim: Bu tur trajedilerde erkek ensestin normal oldugu ailelerden geliyor. Kizkardes ise ozellikle kiskanc ise, sizi duzeniniz bozmak icin ellerini ovusturuyor. Bilincli veya bilincsiz. Bu hain gudulerin ve hormonlarin havada ucustugu bir duzen hayati size cehennem eder. Oyle bir yamulursunuz ki bir daha hic bir tedavi sizi toparlayamaz. O yuzden tedbirli olun.

Millet kıza suç bulmuş. Yok kardeşimle görüşmem kocama ilgi gösterirdim yok mesafe koyardım. Ne buldumcuk delisi kadınlar varmış. İğrendim resmen. Yazık kızcağızında bi şeyden haberi yok gibi.

serenityc kardesin gelince boyle soyle ses kaydini acip ben bakkala gidiyorum diyip git bunlari da soyle ama

Katiliyorum. Yazdiklarinizin cogunda hak da verdim zaten hep. Olayin icine birinci dereceden akraba girince, "yuh ama, olmaz, kötü niyetlisin" yakistirmasi yiyorsun. Halbuki iki tarafta da nefis denen olay var yani olmayacak sey mi Allah askina? Bir anormal benmisim gibi lanse ediliyor burada. Atiyorum esim komsumla aldatsa falan normal, ama kiz kardes cisss dokunmaz ona? Var mi boyle bisey? Ben cidden objektif bakiyorum kendi konuma bile. Ama buradaki kadinlardan bazilari beni suclamis. Neyse.

Eşinizin kız kardeşinize o kelimeyi kullanması zaten çok çirkin bişey samimi olabilirler belli bir mesafe olduğu sürece benim kiz kardesim yok ama kuzenimle biz kardes gibiyiz bende enistemle cok samimiyim ama o beni kardes bende onu abi olarak görürüm bana herzaman kardeşim der bende ona abim bence telefonuzun sey kaydini acip onları odada yalnız bırakın sizde markete diye evden çıkın bence bu konuyuda esinizle mutlaka konusun

çok sinir bozucu bir durum
eşinizin yaptığı düpedüz yılışıklık kardeşinizin hiç mi tepkisi yok hoş mu karşılıyor bu sozlerı siz rahatszı tavrınızı onlara ne kadar yansıtıyorsunuz yeteri kadar rahatsızlıgınızın farkında değilllerdir belki ikisi de daha net belli edin rahatsız olduğunuzu

Bende erkeklerin gerçekten sapık olduğuna inanıyorum. Bız saf saf bakinirken onların aklından en yakinlarimizla bile ne fantaziler kuruyolardir.

Yalnızca size geldiğinde mi böyle mıç mıçlar yoksa aile ortamında da takılırlar mı birbirlerine? Yani diğer aile bireylerinin yanında da böyle rahatlar mı?
Üçümüzün oldugu ortamda böyleler. Büyüklerin yaninda hoop noluyoruz derler zaten. Esim kiz kardesim haric herkese aigrbasli bir adam.

Bende erkeklerin gerçekten sapık olduğuna inanıyorum. Bız saf saf bakinirken onların aklından en yakinlarimizla bile ne fantaziler kuruyolardir.
bunu bilerek nasıl katlanıyorsun eşinin kardeşine?
inan konunda bunu yazmamak için zor tuttum kendimi.
sadece dolaylı yazdım.
bu kadar misafirlik abartılı gelmiyor mu sana da?

konu sahibi kusura bakmasın, dayanamadım yazdım.

sanırım iki annen var, baban yok. tüm erkekler sapıksa baban da sapık. yarın bi gün erkek çocuğun olur, hop o da sapık.

Üçümüzün oldugu ortamda böyleler. Büyüklerin yaninda hoop noluyoruz derler zaten. Esim kiz kardesim haric herkese aigrbasli bir adam.
kızkardeşinin her zamanki hali mi?
eniştesiyle mi vıcık vıcık?

Allah yardım etsin çok zor bir durum konuşmasanız içiniz içinizi yer . Konuşsanız hiçbir şey eskisi gibi olmaz . Kardeşinle kocan aynı ortama gelince onlarda sende gerileceksin . Belki iki tarafta da kötü niyet yok ama kocaman ve sinir bozucu bir rahatlık, düşüncesizlik var . Kardeşine kesinlikle belli etme ama kocana bu durum dışardan hoş görünmüyor , genç bir kız var karşında gibilerinden imalarda bulunabilirsin .Eşinin kim olduğunu anlasın ! Kardeşinin hayatında biri yok mu yada evlenmeyi düşünmüyor mu ? Eşine de sorabilirsin arkadaşın, tanıdığın var mı diye kardeşimle tanıştıralım gibisinden . Tepksini ölçersin .

Ben de hep diyorum önce kocam suclu diye. Adam 180 derece degisti. Herkese agirbasli kardesime cocuk gibi. Bana yüzünü dönüp televizyon izleyen biri oldu. Hala daha cok anormal biseyden bahsediyorum sanip bana kizan var, inanmiyorum yani.

sanırım iki annen var, baban yok. tüm erkekler sapıksa baban da sapık. yarın bi gün erkek çocuğun olur, hop o da sapık.

Dur şurada iki makalelik bilim yapacağız.

Darwini, öncesini, biyolojiyi, psikolojiyi, sosyolojiyi falan sokma araya şimdi.

Şu an konumuz o iki makale ve ateş, cehennem, harabet. Uvv.

Peki telefonda falan da görüşürler mi ? Yani geyik muhabbetler falan yaparlar mı ?.. Şimdi burada yazanlardan da etkilenip kendinizi doldurmayın, öfkenizi kontrol edemez patlarsınız.. Tamir edilemez sonuçlar doğurabilir. Belki sadece ayarı tutturulamamış bi samimiyet kurulmuştur. Sonuçta sizin yanınızda daha seviyeli olup, olmadığınız ortamlarda samimi davranmak da bi seçenek.. Yine de önünü almak lazım, onların bile ihtimal vermediği bişeydir belki ama olur mu olur..

Bence kilit nokta bu

Anladığım kadarıyla kız kardeşiniz zaten neşeli, cıvıldayan bir insan

Ama eşiniz konusunda o kadar emin konuşamıyorum. Net de suçludur diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…