- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 31
Millet kıza suç bulmuş. Yok kardeşimle görüşmem kocama ilgi gösterirdim yok mesafe koyardım. Ne buldumcuk delisi kadınlar varmış. İğrendim resmen. Yazık kızcağızında bi şeyden haberi yok gibi.Valla bu konuya yorum yapan üyelerimizi anlayamadım. Şöyle ki kız kardeş eniştesini belki abisi tarzında sevip eğleniyor ama koca denen zat bilerek yanlış anlayıp baldız baldan tatlıya getirdi cilveleşiyor kendince olamaz mı? Kız kardeşi eve almayın demek çözüm mü? Adamı o mu yoldan çıkardı? Bugün baldız olur yarın öbür gün eşinin kuzeni yengesi ooo...
bi test yapsana, kardeşin geldiği bi gün kapıda çok müsait değilim ama bi beş dk dur sonra gidersin de al eve. hemen anlat bu gece yeni seksi çamaşırlar aldım, eniştene sürpriz yapçam ayy çok mutluyum falan filan de... hadi bakalım sen şimdi git benim daha bi sürü işim var saçım var makyajım var yemek yapçam ağda var duş var... siz böyle deyince acaba ne tepki verecek bi tepkisini ölçersiniz
Bakin hanimlar. Son kez yazacagim bu konuya.
GERCEKTEN erkekleri tanimiyosunuz. Meyillerini bilmiyorsunuz. Iliskilerinde ne kadar sinirsiz oldugunu BILMIYORSUNUZ ya da BILMEK ISTEMIYORSUNUZ. Sizin attiginiz imza sizin icin gecerli, onlar icin hava hos.
Pamuk presense modunda cok saf pembe gozluklerle algiliyorsunuz. Ya da HIC algilamiyorsunuz. Ya da algilamamak ISINIZE GELIYOR.
Zannediyorsunuz ki o cok uyumlu mukemmel aile iliskileri gorundugu gibi. Hic de oyle degil. Erkeklerin "gorunmeyen" cinsel hayati hakkinda zerre fikriniz yok.
Zannediyorsunuz ki sizin cevreniz kendine hakim olabilen, tutarli, ahlakli insanlarla dolu. Oyle gormeyi yegliyorsunuz cunku bu duzeni bir imza ile koruyabileceginize kendinizi o kadar inandirmissiniz. Ya da ahlak/etik kurallarinin icgudulerin, hormonlarin ustune cikabildigini zannediyorsunuz.
Kendinizi garantiye aldiginizi , etrafinizda "oyle insanlar" olmadigini, "ancak birkac sanssiz insanin basina boyle seyler gelebilir, benim basima gelmez" diye telkin edip (ben buna "piskinlik" diyorum bence kendini kandirmadan ote birsey ) gozlerinizi hayatin gerceklerine kapatiyorsunuz. Neymis bilmemneyin aklin akarpuz kabugu getirmemeliymisiz... adamlarin motoru boyle ayarli, ne karpuz kabugu?
Bence iste en buyuk problem de bundan kaynaklaniyor. Basiniza gelmediyse, gelenleri dusunun biraz. Onlar da yuva kurmak hayata hayat katmak mutlu olmak istediler ama baslarina en kotusu geldi. Bir tane olmasi bile yeterlidir hayat gorusunuze ayar cekme gerektigini anlamalisiniz.
O yuzden bu kadar saf olmayin bence. Okuyun, ogrenin, zor duruma dusene yardim edin. Insanlign binbir turlu hali var. Gozlerinizden cikarin pembe gozlukleri. Hayat cok kisa, bazi kadinlar cok sanssiz ise, bari siz olan biteni gormemezlikten gelmeyin, hic olmazsa, "olabilir, bazi insanlarin dogasinda var" demeyi ogrenin.
Çok tesekkur ederim bu mesaji ariyordum aralarda. Deneyeceim.serenityc kardesin gelince boyle soyle ses kaydini acip ben bakkala gidiyorum diyip git bunlari da soyle ama
Bende erkeklerin gerçekten sapık olduğuna inanıyorum. Bız saf saf bakinirken onların aklından en yakinlarimizla bile ne fantaziler kuruyolardir.Bakin hanimlar. Son kez yazacagim bu konuya.
GERCEKTEN erkekleri tanimiyosunuz. Meyillerini bilmiyorsunuz. Iliskilerinde ne kadar sinirsiz oldugunu BILMIYORSUNUZ ya da BILMEK ISTEMIYORSUNUZ. Sizin attiginiz imza sizin icin gecerli, onlar icin hava hos.
Pamuk presense modunda cok saf pembe gozluklerle algiliyorsunuz. Ya da HIC algilamiyorsunuz. Ya da algilamamak ISINIZE GELIYOR.
Zannediyorsunuz ki o cok uyumlu mukemmel aile iliskileri gorundugu gibi. Hic de oyle degil. Erkeklerin "gorunmeyen" cinsel hayati hakkinda zerre fikriniz yok.
Zannediyorsunuz ki sizin cevreniz kendine hakim olabilen, tutarli, ahlakli insanlarla dolu. Oyle gormeyi yegliyorsunuz cunku bu duzeni bir imza ile koruyabileceginize kendinizi o kadar inandirmissiniz. Ya da ahlak/etik kurallarinin icgudulerin, hormonlarin ustune cikabildigini zannediyorsunuz.
Kendinizi garantiye aldiginizi , etrafinizda "oyle insanlar" olmadigini, "ancak birkac sanssiz insanin basina boyle seyler gelebilir, benim basima gelmez" diye telkin edip (ben buna "piskinlik" diyorum bence kendini kandirmadan ote birsey ) gozlerinizi hayatin gerceklerine kapatiyorsunuz. Neymis bilmemneyin aklin akarpuz kabugu getirmemeliymisiz... adamlarin motoru boyle ayarli, ne karpuz kabugu?
Bence iste en buyuk problem de bundan kaynaklaniyor. Basiniza gelmediyse, gelenleri dusunun biraz. Onlar da yuva kurmak hayata hayat katmak mutlu olmak istediler ama baslarina en kotusu geldi. Bir tane olmasi bile yeterlidir hayat gorusunuze ayar cekme gerektigini anlamalisiniz.
O yuzden bu kadar saf olmayin bence. Okuyun, ogrenin, zor duruma dusene yardim edin. Insanlign binbir turlu hali var. Gozlerinizden cikarin pembe gozlukleri. Hayat cok kisa, bazi kadinlar cok sanssiz ise, bari siz olan biteni gormemezlikten gelmeyin, hic olmazsa, "olabilir, bazi insanlarin dogasinda var" demeyi ogrenin.
Rica ederim haberlerini bekliyoruzÇok tesekkur ederim bu mesaji ariyordum aralarda. Deneyeceim.
Üçümüzün oldugu ortamda böyleler. Büyüklerin yaninda hoop noluyoruz derler zaten. Esim kiz kardesim haric herkese aigrbasli bir adam.Yalnızca size geldiğinde mi böyle mıç mıçlar yoksa aile ortamında da takılırlar mı birbirlerine? Yani diğer aile bireylerinin yanında da böyle rahatlar mı?
bunu bilerek nasıl katlanıyorsun eşinin kardeşine?Bende erkeklerin gerçekten sapık olduğuna inanıyorum. Bız saf saf bakinirken onların aklından en yakinlarimizla bile ne fantaziler kuruyolardir.
Bende erkeklerin gerçekten sapık olduğuna inanıyorum. Bız saf saf bakinirken onların aklından en yakinlarimizla bile ne fantaziler kuruyolardir.
kızkardeşinin her zamanki hali mi?Üçümüzün oldugu ortamda böyleler. Büyüklerin yaninda hoop noluyoruz derler zaten. Esim kiz kardesim haric herkese aigrbasli bir adam.
Gerçekten bende konu sahibini haksız bulanları anlamıyorum vay efendim sen kıskançsın yok nasıl yakıştırırısın sanki absürt ve hiç olmayan bir şey baldız enişte vakası kadın 1 yıldır içkilleniyorum diyor onun için kolaymı kardeşine ve eşine böyle bir şey yakıştırmak elind ekanıt yok diyenlere nasıl yok adam değişmiş daha ne olsun baldız ve enişte her ikiside suçlu bana göre ama öncelik muhattap koca bozuntusu.
sanırım iki annen var, baban yok. tüm erkekler sapıksa baban da sapık. yarın bi gün erkek çocuğun olur, hop o da sapık.
Peki telefonda falan da görüşürler mi ? Yani geyik muhabbetler falan yaparlar mı ?.. Şimdi burada yazanlardan da etkilenip kendinizi doldurmayın, öfkenizi kontrol edemez patlarsınız.. Tamir edilemez sonuçlar doğurabilir. Belki sadece ayarı tutturulamamış bi samimiyet kurulmuştur. Sonuçta sizin yanınızda daha seviyeli olup, olmadığınız ortamlarda samimi davranmak da bi seçenek.. Yine de önünü almak lazım, onların bile ihtimal vermediği bişeydir belki ama olur mu olur..Yok asla dile getirmedim kimseye ama kadin hisseder diye bi olay da var. gercekten hissel anlamda fazlasiyla anormal bir durum olarak görüyorum ki, esim normalde baldiz diyecek veya kahve isteyecek biri degildi. Kiz kardesim yakinlarda ise baslayinca samimiyetleri fazla fazla artti. Normal sinir asildi bana göre zaten.
Üçümüzün oldugu ortamda böyleler. Büyüklerin yaninda hoop noluyoruz derler zaten. Esim kiz kardesim haric herkese aigrbasli bir adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?