- 8 Mart 2019
- 6.696
- 31.223
- 39
Görücü usulü görüşme yapmış biri olarak öyle olduğunu düşünmüyorum. Kimse kimseyi bulamadığı için gitmiyor, daha çok şartlarına uyan birisini bulmak için gidiyorDiktirmesin. Yalana karsiyim da gorucu usulunde belirli sartlar araniyir degil yani. Ana bana kiz bul. Bu yani.
Konu sahibi bu şekilde bir birlikteligi onaylamak zorunda değil. Işine gelmeyene bay bay dersin olur biter.Ayrica "eglenilecek kadinlarla" gununu gun edip bu sekilde "evlenilecek kadin" arayan da cok. Dolayisiyla gorucu usulunu iki sutten cikmis ak kasigin kutsal birlikteligi olarak gormemek lazim
Kadınlar tek başına ilişki yaşamıyor, ama erkeklere tek söz yok. Bu müslümanlık sadece kadınlara mi özel.Öyle diye diye ne hale geldik ortalık nikah dışı ilişki yaşayan kadınlarla doldu adı da özgürlük oldu çok yazık nerde müslümanlık nerde edep varsın geri kafalılık olsun keşke eskisi gibi yaşayabilsek sizin gibi düşünenlere acıyorum...
Çok iyi niyetlisiniz. Ailelerle cocuklar o kadar farkli olabiliyor ki. Eger adam icin bu kadar onemliyse sormali. Biri icin bir sey bu kadar onemliyse acik acik sormali. Kimse kimsenin ön yargilarina/ön kabullerine/etiketlerine uymak zorunda degil.on yargi fln dedim de yanlis anlamayin kotu anlamda degil. Pozitif on yargi da olabilir. Kaldi ki bir insan hayat stilini fln da degistirmis olabilir yani. Onceden cok sekuler bir hayat yasayip sonra dindarlasmis olabilir vs vsKonu sahibi bu şekilde bir birlikteligi onaylamak zorunda değil. Işine gelmeyene bay bay dersin olur biter.
Evet de soran yok.Konu sahibi bu şekilde bir birlikteligi onaylamak zorunda değil. Işine gelmeyene bay bay dersin olur biter.
Söyleme. Samimiyetle tövbe et , bu bilgiyi kimseyle paylaşma. Allahin affettiğini, kula açıklayıp deşmeye , huzur bozmaya gerek yok bence. Yuva yıkılmasın diye gerekirse yalan söylenir diye kılıf uyduran erkeklerin egemen olduğu bu toplumda sende yalan söylememiş ol lakin bu konudan da bahsetme . Gecistir gitsin . Unut bakire olmadığını, kimseye bahsetme.Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
İki ayda bu ne hız? Ne acelen var? Görücü usulü kız bakan adam bekarete önem verir. Söyleme şansım yok diyorsun o zaman ya diktireceksin (yalan üzerine kurulu bir evlilik olacak) ya da konuyu hiç açmayacaksın, adamın soracağını sanmıyorum. İlk gece bıkbık ederse saf ayağına yat herkeste kanama olmuyor aşko falan de geçiştir. Yapılacaklar belli yani bu konuyu açıp durmanın manası yok.Hersey hazır şuan ev eşyalar düğüne 10 ay kaldı ne diyip ayrılcam
Yav doktorlar aile faciası olmasın ya da biri gelip başıma ekşimesin diye herhalde havuzdan, lazerden vs. bulaşmış olabilir diyor.Ne güzel akladı kocişini. Ben bu mereti zaten hiç cinsel ilişkiden kapanı görmedim. Herkesin bir bahanesi var. Bi de erkekler doğuştan hpvli oldu iyi mi durduk yere? Burdan ilerisini göremeyiz artık. Bu zirveydi.
E ne cevap versin insanlar sana? Ne acaip tiplersiniz yahu... Ona yok buna yok git evlen 2 ay gördüğün adamla madem gör anyayı konyayıOperasyon düşünmüyorum ilk gece kan gelmiyomus bazı kişilerde anlarmı kan gelmeyince
Bak konu sahibi daha öncede yazdım yine yazayım kendine o kadar gerginlik yüklemişsin ki ta buradan ben hissediyorum. Bunu kendine yapma. Git adamım tepkisini ölç eğer bunu kaldırabilecek biri ise söyleyin kaldıramayacak yapıda biri ise söylemeden ayrılın. Dünyanın sonu değil. Sırf geçmişte bir şeyler yaşadınız diye istemeyecekse defolup gitsin zaten.En baştada söyleyemedim tanıdık çevreden biri olduğu için etraftakilere soylemesinden korktum
Açık açık sorulmasa bile ucundan kıyısından mubabbeti döner aslında. Burda konuşulmamasını biraz tehlikeli buldum ben.Çok iyi niyetlisiniz. Ailelerle cocuklar o kadar farkli olabiliyor ki. Eger adam icin bu kadar onemliyse sormali. Biri icin bir sey bu kadar onemliyse acik acik sormali. Kimse kimsenin ön yargilarina/ön kabullerine/etiketlerine uymak zorunda degil.on yargi fln dedim de yanlis anlamayin kotu anlamda degil. Pozitif on yargi da olabilir. Kaldi ki bir insan hayat stilini fln da degistirmis olabilir yani. Onceden cok sekuler bir hayat yasayip sonra dindarlasmis olabilir vs vs
Eğer o kadar çıkmazdaysanız iktirme işlemi yaptırın. Bi arkadasım yıllar önce kızlık zarını diktirdi özel bir hastanede. Eğer gerçekten zor durumdaysanız ama yoksa benim fikrim nişanlınıza direk anlatmanız
Yahu bu nasil bir mantık ?Öyle olması gerekiyordu nisanlım bana hiç sormadı bakiremisin diye bende durduk yere söyleyemedim konusu açılmadığı için ayrıca geçmişte yaşanan bi olay için neden dava açsa yeridir gibi cümleler kullandınız ben söyleyemediğim için çok kötü hissediyorum kendimi zaten ama bana sorulmadı bakiremisin diye durduk yere bunu aciklamam aptallık olmazmıydı şimdide ev tutuldu eşya alındı düğüne 10 ay kaldı söyleyemiyorum
Şaka gibi hpv pozitif ve evleneceği kişiden bunu saklıyor sırf etrafta duyulmasın diye kusura bakma da arkadaşım yaparken düşünecektin onu evleneceğin adamın ne günahı var söylemek zorundasın bakireliğini bir kenara koydum hasta olduğun için bunu yapmak zorundasınOlay sadece önem verip vermeme olayı da değil.
Eski konularına bakarsanız göreceğiniz üzere konu sahibesi HPV pozitif.
Yani her durumda söylemek zorunda.
Ya da bir bahane bulup ayrılacaksınız konu sahibesi, başka yolu yok.
Arkadaşım tabiki de saçma bekaret sorgulanması fakat önceki ilişkiden eğer ki hastalık kapmış ise bu evleneceği kişi için çok önemli bir durum kaldı ki konuyu açan kişi de de daha önce siğil çıkmış yani var olan bir hastalık var böyle durumlarda maalesef ki karşındaki evleneceğin kişiye söylemekle yükümlüsün kadın erkek fark etmezBekaret diye bir saçmalık yoktur ! Öff yeter artık cahil cahil konulardan! Bekaret konusu açmak yasaklansın yahu! Yıl 2024 olmuş cinsel ilişki yaşamanın hesabını veriyor! Evli değilsen birini aldatmıyorsan istediğinle istediğin yerde seviş kime ne ! Kendinize bedeninize tercihlerinize biraz saygı duyun!