Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Herşeyden bağımsız madem söylemiceksin ne laga luga yapıyorsun evlenmeden sevişsene neden sevişmiyorsun sen evlendikten sonra o ilk gece bunu farketti diyelim ne olucak sanıyorsun evlendik beni boşayamaz mı?
Bibi maalesef öyle bir boşar ki...
Benim bir tanıdığım evlendi, sonra çok sürmedi çat diye ayrıldı. Adamın ailesi gerekçe olarak bir taraflarında yaralar çıkıyor kızın dedi. Bence kastedilen hpv idi. Adam fark edince boşadı kadını. Sence niye?
Bir de Kayseri'de yaşıyor olarak görünüyor konu sahibi. Adam da oralıysa yüzde doksan anlayışla karşılamaz. Kayseri bu konulardaki özgürlüğü ile bilinmez malum. Bayağı olay çıkar ve boşayabilir de.

Valla kendi bu rezillikleri çekmek istiyorsa bana ne konu boşu boşuna uzuyor zaten kararını vermiş

Valla kendi bu rezillikleri çekmek istiyorsa bana ne konu boşu boşuna uzuyor zaten kararını vermiş
Konudaki asıl sorun: kadının cinsel yolla bulaşan bir hastalığın taşıyıcısı olma ihtimali de varken; konuyu okuyan bunca insanın kadına verdiği absürt tavsiyeler.

Ki ortada taşıyıcı bir hastalık olmasa dahi regl gününde beraberlik, dikim vb önerileri kabul edilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…