- 10 Mayıs 2024
- 225
- 166
- 32
saygı duymaktan bahsediyorsaniz insanların "kendi evlenecegi kişileri seçerken gösterdiği kriterlere " saygı da duyun !Bekaret diye bir saçmalık yoktur ! Öff yeter artık cahil cahil konulardan! Bekaret konusu açmak yasaklansın yahu! Yıl 2024 olmuş cinsel ilişki yaşamanın hesabını veriyor! Evli değilsen birini aldatmıyorsan istediğinle istediğin yerde seviş kime ne ! Kendinize bedeninize tercihlerinize biraz saygı duyun!
O zaman adama açık açık: siğili, yeşil renkli akıntısı vb var mı diye de sorsun; şartlar denk mi netleştirsinler.
Ben anlamadim konusu sahibi hpv pozitif mi negatif mi?Ben anlamiyorum konu sahibi hpv negatif, adam sormamis. Normalde herkes gecmisin alakadar etmez, soyleme vs derken is konu sahibine gelince soyle diyorlar???
Şimdi adam sormadı da bu konuya takıntılı yada değil önem veriyor yada vermiyor biliyormusun bilmiyorsun belki ilerde sorun yapacak yani o gün bence herşeyi baştan bilmesi en mantıklısı şöyle fikrini fusuncesini ne yapmak istediğini ogrenbina göre hareket et ha baktın ki sorun yok o konuyu orta kapatın bir daha da asla açmayınArkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Çıkıyor diye biliyorum çünkü evlenmeden önce bakmıştı sağlık ocağında doktor bizimkineHpv nikah oncesi kan tahlili de çıkıyor mu acaba ?
Ben de çıkıyor diye biliyordumÇıkıyor diye biliyorum çünkü evlenmeden önce bakmıştı sağlık ocağında doktor bizimkine
AynenBen de çıkıyor diye biliyordum
Konu sahibi bu konusunda bir kac yorumda acik acik negatif demis. O kadarini biliyorumBen anlamadim konusu sahibi hpv pozitif mi negatif mi?
Kisinin gecmiste yasadigi sadece kendini ilgilendiren bir hareketle evliligin her alanina ve anina etki edecek psikolojik rahatsizligi da karsilastirmayin yani...Yahu bu nasil bir mantık ?
Buna çok önem veren kişiler vardır ama kalkıp "bakire misin " diye sorması ne kadar itici .
Ne kadar saçma bir beklenti.
Yani karşınızdaki kiside çok önemli bir psikolojik hastalık olsa, sizinle evlense,sonra ben senin bu hastalığını bilmiyordum dediğinizde "sormadın ki " mi diyecek yani :)
Siz az çok karşıdaki insanın bu konulardaki genişliğini Ya da tutumunu işte kestiremiyor musunuz zaten sohbetinizden.
Bence kestirmissiniz zaten ve karsidaki icin önemsiz olduğunu düşünüyor olsaydınız buraya içinizi döküp konuyu acmazdiniz
Bu bakirelik karsidaki kişi için sıkıntıysa ve evlendikten sonra öğrenildiginde evlilikte ciddi probleme yol açacak bir sıkıntı doğururKisinin gecmiste yasadigi sadece kendini ilgilendiren bir hareketle evliligin her alanina ve anina etki edecek psikolojik rahatsizligi da karsilastirmayin yani...
Bence ya söyle.Yada direk ayrıl.Gorucu usulü evlenen insan zaten o işin olmamasini bekler.Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Ona tabiki katılıyorum yüzde yüz haklısınız ama bu arkadaşın derdi Hastalık kısmı değil umrunda bile değil ;iki de bir de bakire değilim napcam diye konu açıyor saçma sapan.Arkadaşım tabiki de saçma bekaret sorgulanması fakat önceki ilişkiden eğer ki hastalık kapmış ise bu evleneceği kişi için çok önemli bir durum kaldı ki konuyu açan kişi de de daha önce siğil çıkmış yani var olan bir hastalık var böyle durumlarda maalesef ki karşındaki evleneceğin kişiye söylemekle yükümlüsün kadın erkek fark etmez
Duymam efendim! Kadınlara yapıştırılan ve bilimsel hiçbir dayanağı olmayan bi saçmalık yüzünden bir kadının kendini ötekileştirilmiş hissetmesine saygı duymam! Bekaret kavramını önemseyen erkek kendisi de bakir değilse kesip sesini oturacak bunu yapmayan erkeğe de erkeğin bekaretini sorgulamayan tabulara da hiçbir kadın saygı duymasın !saygı duymaktan bahsediyorsaniz insanların "kendi evlenecegi kişileri seçerken gösterdiği kriterlere " saygı da duyun !
Yıl olmuş 2024 ,kendi düşüncelerine saygı, başkalarının dusunceleri kendi tercihleri ög kaka
Zorla illa adamla olsun demiyoruz
Uymuyorsa saygı duyup ayrılırlar.
Ağzınıza sağlıkPeki nişanlınız bakire mi? Sordunuz mı? Merak ettiniz mi hiç? Önemli değil dimi? Neden çünkü o erkek yatar yapar sıkıntı yok. Ah ah... Hem cinslerime çok kızıyorum çok üzülüyorum şu durumda. Yemişim toplumu ya. O toplum erkeklere özgür hayat sunup kadına ahlak bekçiliği yapıyorsa insan yerine koymam hiç birini. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz ama bu söylediklerimin sizin için bi önemi yok sanırım.
Çıkıyor diye biliyorum çünkü evlenmeden önce bakmıştı sağlık ocağında doktor bizimkine
Ben de çıkıyor diye biliyordum
Ben burdaki yorumlara katılmıyorum herkes söyle demiş ama bence soylemene gerek yok düğün günü olay çıkmasın diye kızlık zarı diktirme ameliyatı var onu gizliden yapabilirsin anlamasinlar diye nişanlın sanki bugüne kadar kimseyle birlikte olmadı mı hiç sanmıyorum bakir olduğunu dinimizde bile daha önce ilişki yaşayan bir erkek ilişki yaşayan kadına layıktır diyor aynı sekilde hiç iliski yaşamamış kadında ilişki yaşamamış erkekle evlenmesi diyor ama saçma sapan adetler sadece kadına takıyor ve kendilerini muhafazakar olarak goruyorlar ama dinde böyle bişey yok olan olmuş gecmiste kalmış dile getirme benceArkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Bundan adamın haberi olmayacak ama. Yani kadınlar kendince intikam falan aldığını sanıyor çok üzülüyorum.Ben burdaki yorumlara katılmıyorum herkes söyle demiş ama bence soylemene gerek yok düğün günü olay çıkmasın diye kızlık zarı diktirme ameliyatı var onu gizliden yapabilirsin anlamasinlar diye nişanlın sanki bugüne kadar kimseyle birlikte olmadı mı hiç sanmıyorum bakir olduğunu dinimizde bile daha önce ilişki yaşayan bir erkek ilişki yaşayan kadına layıktır diyor aynı sekilde hiç iliski yaşamamış kadında ilişki yaşamamış erkekle evlenmesi diyor ama saçma sapan adetler sadece kadına takıyor ve kendilerini muhafazakar olarak goruyorlar ama dinde böyle bişey yok olan olmuş gecmiste kalmış dile getirme bence
Dini bilginiz var belki ama o dediğiniz ilişki yaşayan bir kadın ilişki yaşayan erkekle ayeti başka bir ayetle nesh olmuş geçersiz sayılmıştır. Ayrıca niye kandirsin karşısındakini yazık değil mi belki o erkek gerçekten kimse ile olmadı beklediBen burdaki yorumlara katılmıyorum herkes söyle demiş ama bence soylemene gerek yok düğün günü olay çıkmasın diye kızlık zarı diktirme ameliyatı var onu gizliden yapabilirsin anlamasinlar diye nişanlın sanki bugüne kadar kimseyle birlikte olmadı mı hiç sanmıyorum bakir olduğunu dinimizde bile daha önce ilişki yaşayan bir erkek ilişki yaşayan kadına layıktır diyor aynı sekilde hiç iliski yaşamamış kadında ilişki yaşamamış erkekle evlenmesi diyor ama saçma sapan adetler sadece kadına takıyor ve kendilerini muhafazakar olarak goruyorlar ama dinde böyle bişey yok olan olmuş gecmiste kalmış dile getirme bence
Bakın ama bu muhafazakarlar dini kullaniyor adımın daha önce biriyle birlikte olduğundan adım kadar eminim çünkü bu tür kişiler erkek çocuklarını öyle yetiştiriyor onlara namustan vsden bahsetmiyorlar erkek ne yapsa günah sayılmaz olarak görüldüğü için erkek çocukları böyle şeyleri takmıyor yapıyor kız çocuklarına sadece bu meseleleri söylerler gözlerini korkuturlar ben bunların içinde yaşadığım için çok iyi biliyorum mesela beni babam evden dışarı çıkartmadı hapis hayatı yasatirdi sırf namus konusunda bişey olmasın diye ama evlendikten sonra eşimle konuşurken benden önce 3 kişiyle birlikte olduğunu öğrendim eşim istedigi kadar gezmiş tozmus sonra benimle rahatlıkla evlendi bense hapis hayatı yaşadım hiç adilce değil kız önüne gelenle olmamış bir hata yapmış pişman olmuş söylese ne olacak adam hemen gidip ailesine anlatır nişanı atarlar sanki nişanlısı sütten çıkmış ak kaşık ya olan yine bu kıza olacak belki ailesi namusa çok düşkün öldürecekler veya evden atacaklar yada çok kötü dövecekler söylememesi en doğrusuBundan adamın haberi olmayacak ama. Yani kadınlar kendince intikam falan aldığını sanıyor çok üzülüyorum.