- 8 Mart 2023
- 1.107
- 131
Yazdım oku.Senin mükemmel ve radikal derecede dinine bagli kocandan hpv kaptigini da yazar misin bilgi olarak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım oku.Senin mükemmel ve radikal derecede dinine bagli kocandan hpv kaptigini da yazar misin bilgi olarak?
Ah peri.Eşimin bulaştırdığını düşünmüştüm ama ondan kaynaklı da olmayabilir genital lazer epilasyondan da bulaşabilirmiş onu da geçtim ben daha önce herkesin olduğu aşıyı olmadığım için bağışıklığım yokmuş. Hpv virüsü bütün erkeklerde varmış ama bazı durumlarda kadında hastalık yapabiliyomuş benim de koruyuculuğum olmadiğı için bulaş oldu. Bu beni ve eşimi ahlaksız yapmaz. Böyle bir durumda eşimin benden önceki yaşadığı ilişkiden kesinlikle bulaşmıştır da diyemem bilemem. Sırf durum böyle diye doğru şeyleri konuşmayalım mı. Utanılacak hiçbirşeyim yok sizler utanın
Yazmayın o zaman artık.Ah peri.
Ne yazsam boş.
Ne güzel akladı kocişini. Ben bu mereti zaten hiç cinsel ilişkiden kapanı görmedim. Herkesin bir bahanesi var. Bi de erkekler doğuştan hpvli oldu iyi mi durduk yere? Burdan ilerisini göremeyiz artık. Bu zirveydi.Ah peri.
Ne yazsam boş.
NIye kudurdun bu kadar zorun mu var askım kocandan? Senin de enginar kadar beynin var askım ben buna inaniyorum.Şimdi sana bişey derdim ama terbiyem müsade etmiyor, zira ceviz kadar beynin olduğuna bile inanmıyorum.
Ben kinamiyorum.. Fikrimi söylüyorum.Kimse kınadığını yaşamadan ölmez yalnız.
Geçen bir doktordan dinledim , %99 ihtimalle cinsel bulaştan dolayı oluyormuş, diğer ihtimaller ise zayıf da olsa varmış, herkes inanmak istediğine inanıyor maalesef...Ne güzel akladı kocişini. Ben bu mereti zaten hiç cinsel ilişkiden kapanı görmedim. Herkesin bir bahanesi var. Bi de erkekler doğuştan hpvli oldu iyi mi durduk yere? Burdan ilerisini göremeyiz artık. Bu zirveydi.
Doktorların da işi zor, bunların kocasıyla uğraşılır mı?Geçen bir doktordan dinledim , %99 ihtimalle cinsel bulaştan dolayı oluyormuş, diğer ihtimaller ise zayıf da olsa varmış, herkes inanmak istediğine inanıyor maalesef...
Tam tersi olsaydı kocası yedi düvele reklam ederdi kendisini ama o kocasını aklamayı tercih etmiş. Yüzde doksan dokuz cinsel yolla bulaş oluyor ama herkes o yüzde birlik küçük ihtimalde görmek istiyor eşini.Ne güzel akladı kocişini. Ben bu mereti zaten hiç cinsel ilişkiden kapanı görmedim. Herkesin bir bahanesi var.
İkna olan çıksın hanımlar, kasıyor.Eşimin bulaştırdığını düşünmüştüm ama ondan kaynaklı da olmayabilir genital lazer epilasyondan da bulaşabilirmiş onu da geçtim ben daha önce herkesin olduğu aşıyı olmadığım için bağışıklığım yokmuş. Hpv virüsü bütün erkeklerde varmış ama bazı durumlarda kadında hastalık yapabiliyomuş benim de koruyuculuğum olmadiğı için bulaş oldu. Bu beni ve eşimi ahlaksız yapmaz. Böyle bir durumda eşimin benden önceki yaşadığı ilişkiden kesinlikle bulaşmıştır da diyemem bilemem. Sırf durum böyle diye doğru şeyleri konuşmayalım mı. Utanılacak hiçbirşeyim yok sizler utanın
Arkadaşlar bundan seneler önce bi ilişki yaşadım ve bakire degilim simdide görücü usulü tanısarak nisanlandım ve nişanlıma bu durumu anlatamıyorum anlatırsam etraftan herkes duyar çünkü nişanlım ailemden çevremden herkesi taniyo napacagimi bilmiyorum çok stresliyim fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Kim dedi bunları ?Eşimin bulaştırdığını düşünmüştüm ama ondan kaynaklı da olmayabilir genital lazer epilasyondan da bulaşabilirmiş onu da geçtim ben daha önce herkesin olduğu aşıyı olmadığım için bağışıklığım yokmuş. Hpv virüsü bütün erkeklerde varmış ama bazı durumlarda kadında hastalık yapabiliyomuş benim de koruyuculuğum olmadiğı için bulaş oldu. Bu beni ve eşimi ahlaksız yapmaz. Böyle bir durumda eşimin benden önceki yaşadığı ilişkiden kesinlikle bulaşmıştır da diyemem bilemem. Sırf durum böyle diye doğru şeyleri konuşmayalım mı. Utanılacak hiçbirşeyim yok sizler utanın
Neyin hakki ya? Adam sormamis ki???? Normalde herkes kimseyi alakadar etmez derken ia konu sahibine gelince neden soylemesi gerekiyorEee kul hakkını da affetmiyor dinimiz? Sen adamı kandırınca günah olmayacak mı?
Ben görücü usulünde belirli şartların arandığına inanıyorum. Adam sormadı diye umursamıyor anlamına gelmez...birde diktir diye yazanlar olmuş ki, ayrıca korkunç. Bu şekilde evlilik yapması elinde patlayabilir.Neyin hakki ya? Adam sormamis ki???? Normalde herkes kimseyi alakadar etmez derken ia konu sahibine gelince neden soylemesi gerekiyor
Diktirmesin. Yalana karsiyim da gorucu usulunde belirli sartlar araniyir degil yani. Ana bana kiz bul. Bu yani.Ben görücü usulünde belirli şartların arandığına inanıyorum. Adam sormadı diye umursamıyor anlamına gelmez...birde diktir diye yazanlar olmuş ki, ayrıca korkunç. Bu şekilde evlilik yapması elinde patlayabilir.
Ayrica "eglenilecek kadinlarla" gununu gun edip bu sekilde "evlenilecek kadin" arayan da cok. Dolayisiyla gorucu usulunu iki sutten cikmis ak kasigin kutsal birlikteligi olarak gormemek lazimBen görücü usulünde belirli şartların arandığına inanıyorum. Adam sormadı diye umursamıyor anlamına gelmez...birde diktir diye yazanlar olmuş ki, ayrıca korkunç. Bu şekilde evlilik yapması elinde patlayabilir.