• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Herşeyden bağımsız madem söylemiceksin ne laga luga yapıyorsun evlenmeden sevişsene neden sevişmiyorsun sen evlendikten sonra o ilk gece bunu farketti diyelim ne olucak sanıyorsun evlendik beni boşayamaz mı?
Bibi maalesef öyle bir boşar ki...
Benim bir tanıdığım evlendi, sonra çok sürmedi çat diye ayrıldı. Adamın ailesi gerekçe olarak bir taraflarında yaralar çıkıyor kızın dedi. Bence kastedilen hpv idi. Adam fark edince boşadı kadını. Sence niye?
Bir de Kayseri'de yaşıyor olarak görünüyor konu sahibi. Adam da oralıysa yüzde doksan anlayışla karşılamaz. Kayseri bu konulardaki özgürlüğü ile bilinmez malum. Bayağı olay çıkar ve boşayabilir de.

Bibi maalesef öyle bir boşar ki...
Benim bir tanıdığım evlendi, sonra çok sürmedi çat diye ayrıldı. Adamın ailesi gerekçe olarak bir taraflarında yaralar çıkıyor kızın dedi. Bence kastedilen hpv idi. Adam fark edince boşadı kadını. Sence niye?
Bir de Kayseri'de yaşıyor olarak görünüyor konu sahibi. Adam da oralıysa yüzde doksan anlayışla karşılamaz. Kayseri bu konulardaki özgürlüğü ile bilinmez malum. Bayağı olay çıkar ve boşayabilir de.
Valla kendi bu rezillikleri çekmek istiyorsa bana ne konu boşu boşuna uzuyor zaten kararını vermiş

Valla kendi bu rezillikleri çekmek istiyorsa bana ne konu boşu boşuna uzuyor zaten kararını vermiş
Konudaki asıl sorun: kadının cinsel yolla bulaşan bir hastalığın taşıyıcısı olma ihtimali de varken; konuyu okuyan bunca insanın kadına verdiği absürt tavsiyeler.

Ki ortada taşıyıcı bir hastalık olmasa dahi regl gününde beraberlik, dikim vb önerileri kabul edilemez.

Mesele sadece bu değil. Karşı tarafa bakireyim diye kendini yutturmak. Bunu önemsemeyen biri olsaydı bu konuyu açmazdın. Demek ki önemseyen biri. Ve sen de nasıl kandırırım , saklarım derdindesin.
Sanane ? Yermek sana mı düştü.?

Elalemin durumunu yerenler, küçümseyenler, hor görenler. Umarım bu şekilde sınanmazsınız siz de.

Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Bence bakış açısını öğren ağzını ara..eğer ayrılcak gibiyse söyleme kendin bitir adın çıkmasın ne olur ne olmaz..Görücü usulüymüş çok tanımıyorsun anladğm kadarıyla belli olmaz yani insanlar. İşin içinde aileler var nişan olmuş sonuçta. O yüzden önce ağzını ara bi arkadasm var sevgilisine söyleyememis fln de bakalım ne diycek...

Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Bence söylemene gerek yok. Bir arkadaşım görücü usulü görüştüğü birisine söyledi bunu ve çocuk da aşırı iğrenç bir karakter çıktı. Ailene, ona buna anlatıcam bu durumu gibisinden şantajlar yaptı. Nişanlınız size bakirim ya da değilim dedi mi ki siz bunu dert ediyorsunuz.
Dava da açsa bakire değildi gibisinden yargıtayda emsal kararlar var , bu durum sizi haksız göstermez. İnceleyebilirsiniz.
Dini şeyler yazmak doğru değil biliyorum ama şunu da söyleyeyim, din adamları bile geçmişte böyle bir şey yaşadıysam bunu evleneceğin kişiye anlatma diye defalarca söylediler.

Nişanlın senden ayrılsa adam haklı çünkü böyle bişeyi ondan saklamışsın.Başta söylemen lazımdı belki normal karşılardı nerden bilecektin bu saatten sonra normal karşılar karşılamaz mı bilemiyecem

Öyle olması gerekiyordu nisanlım bana hiç sormadı bakiremisin diye bende durduk yere söyleyemedim konusu açılmadığı için ayrıca geçmişte yaşanan bi olay için neden dava açsa yeridir gibi cümleler kullandınız ben söyleyemediğim için çok kötü hissediyorum kendimi zaten ama bana sorulmadı bakiremisin diye durduk yere bunu aciklamam aptallık olmazmıydı şimdide ev tutuldu eşya alındı düğüne 10 ay kaldı söyleyemiyorum
O sana güvendi sormak gereği duymadı ama sen durumunun ne olduğu bildiğin halde ona söylemedin burda kim haksız sence o kadar masraf edilmiş düğüne 10 ay kalamı aklın başına geldi sen isteseydin ayrılmak bir şeyleri baha edip edip kızlık sarını söylemeden ayrılırdın vallah ben bu durumda damada acıdım

A) Dürüst olmak
B) Nişan atmak
C) Dikim falan yapılıyorsa yaptırmak
D) Sen niye sürekli aynı konuyu açıyorsun ya
E dikimde kandırmak değil mi sonucta gine nişanlısına yalan söylemiş oluyor.Bence doğruyu söyleyemiyorsa bir bana uydurup ayrılması daha doğru olur.Evlilik yalanar üsttüne kurulmaması lazım başta söylemesi lazım eğer söylüyemiyorsa evliliği kabul etmemesi lazım

Teşekkür ederim yasamayana böyle rahat konuşmak kolay bide benim annem vefat etti bunlari o dönemde yasadim bosluktaydım kimse ne yasadığımı bilmiyo😔
Annenin mekanı cennet olsun benim de babam vefat etti benim de boşluğum oldu ama nedense sevgilimle yatmadim bunlar bahane değil ailen bu kadar muhafazar bir aileyse gerçekten korkudan yatmazdın gerçekten bazı kızlar herşeyi yapıyorlar.Sonra işin içinden çıkamayıp suçu aileye atıyorlar

Hpv testi olmadiniz mi sonuçta? Oldunuz.
Sigil cikti mi?
Cikti.
Gebelikte o sigilin tekrar etme olasiligi cok yuksek.

O zaman ne yapacaksiniz?

Aslinda yazdıklarımızın hicbir önemi yok

Siz soylemeyecek ya da nisanlinizi terketmeyeceksiniz nasılsa.

Sahi kuzum siz bu iki basligi neden actiniz?

Cozum diye beklediğiniz tek sey, amaaaaann salla gitsin nerden ortaya cikacak deyip rahatlatilmak, onu da birsuru insan yapti zaten.

Yasayin ve gorun. Nisanlinizla mutluluklar.
Tekrar etme olasılığı yüksek mıymış? Bir süre sonra vücuttan atılıyor diyorlardı.

Valla bekaret gittimi kan gelir istisnasıda esnek olanlardır. Bence evlenmeden bu durumu anlatmalısınız karşınızdakini kandırarak olmaz bu iş. Vicdanen olmaz bir kere en azından ağız yoklayın görüşünü öğrenin bunu kaldıramayack biriyse o evlilikten hayır gelmez.

Zannetmiyorum aradan 3 sene geçti hiç karsılasmadık farklı sehirlerdeyiz şu an zaten
Sadece bir kişiyle ilişki yaşayıp mi hpv oldun? Neden biliyor musun? Bu kadar korktuğun için.korkmasan 100 kişiyle yatsan da bir halt olmazdı.olay kafada bitiyor.

Nişanlın anlayışlı birisi mi? aile yapısı nasıl ilk gece çarşaf isteyenler gibiyse yol yakınken ayrılın. Dürüst olup söylemeyi seçseniz bile bunu sürekli yüzünüze vuracak ve kaç kişiyle yaşadı bunları diye hırsını sizden çıkartacaktır.

Back