Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Ah peri.
Ne yazsam boş.

Ah peri.
Ne yazsam boş.
Ne güzel akladı kocişini. Ben bu mereti zaten hiç cinsel ilişkiden kapanı görmedim. Herkesin bir bahanesi var. Bi de erkekler doğuştan hpvli oldu iyi mi durduk yere? Burdan ilerisini göremeyiz artık. Bu zirveydi.

Hpv var ise söyleyin
Gerisi vebal

Bekaret konusunu söylemeseniz nereden anlayacak ki

Muhtemelen ayrılacaktır söyleyince

Ne güzel akladı kocişini. Ben bu mereti zaten hiç cinsel ilişkiden kapanı görmedim. Herkesin bir bahanesi var. Bi de erkekler doğuştan hpvli oldu iyi mi durduk yere? Burdan ilerisini göremeyiz artık. Bu zirveydi.
Geçen bir doktordan dinledim , %99 ihtimalle cinsel bulaştan dolayı oluyormuş, diğer ihtimaller ise zayıf da olsa varmış, herkes inanmak istediğine inanıyor maalesef...

Geçen bir doktordan dinledim , %99 ihtimalle cinsel bulaştan dolayı oluyormuş, diğer ihtimaller ise zayıf da olsa varmış, herkes inanmak istediğine inanıyor maalesef...
Doktorların da işi zor, bunların kocasıyla uğraşılır mı?

Ne güzel akladı kocişini. Ben bu mereti zaten hiç cinsel ilişkiden kapanı görmedim. Herkesin bir bahanesi var.
Tam tersi olsaydı kocası yedi düvele reklam ederdi kendisini ama o kocasını aklamayı tercih etmiş. Yüzde doksan dokuz cinsel yolla bulaş oluyor ama herkes o yüzde birlik küçük ihtimalde görmek istiyor eşini.

Son düzenleme:
Anlıyorum seni. Korkuyorsun. Aileden çevreden sana söyleneceklerden ama bunu bir şekilde olay büyümeden anlatman lazım. Evet toz pembe yalanlar olur ama bu karşı tarafa sana evine zarar vermeyecek yalanlar aksi elbet ortaya çıkıyor. Herşeyi geçtim mhrs de bile yılların tahlilleri işlemleri var. Önünüze herşey bir şekilde çıkacaktır. Saklamayın başınızı da yakmayın.

İkna olan çıksın hanımlar, kasıyor.

Konu sahibi aynı konuyu temmuz ayında yine açmışsın, yine benzer yorumlar yazılmış. Hani aklın yolu bir ya, yorumlar da birkaç aya bir değişmiyor.

İki seçenek var; ya söylemek, ya gizlemek.

Kim dedi bunları ?

Daha önce bir konu açılmıştı konu sahibi esi ile yeni görüştüğü zamanlarda eski sevgilisi ile hala ayrılmamış ve bunu adama bir türlü soyleyememis. Evlenmişler bir çocukları olmuş yeni telefon almışlar sim kart yeni telefona yüklenince tüm msjlar fotoğraf kar yüklenmiş ve eşi boşanmak istiyordu. Böyle şeyler saklanmaz. Bir yerden karşına çıkabilir. En doğrusu nişanlın ile yüz yüze konuş . İ em vermiyorsa zaten sorun olmaz. Dürüst biri ise önem verse bile bunu kimseye anlatmaz ayrılığa başka bir sebep gösterir. Bunun için ailene anlatırsa zaten serefsizdir direk bitmesi iyi olur seni ailene rezil edecek adamla ne işin olur. En kötü senaryoda bile ailene anlatırsa yalanla. Nişanı atmak istiyordu bahane buldu de sende onu kotulersin olur biter.bir bilinmezlige evlenme. Sonrasında ortaya cikarsa çok daha kötü olur.Birde bir ömür bu şüphe ile yasanmaz

Neyin hakki ya? Adam sormamis ki???? Normalde herkes kimseyi alakadar etmez derken ia konu sahibine gelince neden soylemesi gerekiyor
Ben görücü usulünde belirli şartların arandığına inanıyorum. Adam sormadı diye umursamıyor anlamına gelmez...birde diktir diye yazanlar olmuş ki, ayrıca korkunç. Bu şekilde evlilik yapması elinde patlayabilir.

Diktirmesin. Yalana karsiyim da gorucu usulunde belirli sartlar araniyir degil yani. Ana bana kiz bul. Bu yani.

Ayrica "eglenilecek kadinlarla" gununu gun edip bu sekilde "evlenilecek kadin" arayan da cok. Dolayisiyla gorucu usulunu iki sutten cikmis ak kasigin kutsal birlikteligi olarak gormemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…