Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

aysnr38

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
256
-77
25
Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım

Eğer nişanlınız bakireliğe önem veren biri ise söylemeniz lazım.
Olay sadece önem verip vermeme olayı da değil.
Eski konularına bakarsanız göreceğiniz üzere konu sahibesi HPV pozitif.
Yani her durumda söylemek zorunda.
Ya da bir bahane bulup ayrılacaksınız konu sahibesi, başka yolu yok.

Son düzenleme:
Çok kötü durumdayım kimseye anlatamıyorum yazmayanların fikrini almak istedim napacağımı gerçekten bilmiyorum

Evet hatta şubatta da başka bir sevgiliniz için açmışsınız aynı konuyu. Yeryüzündeki bütün insanlar size ''bakire olmayabilirsin önemi yok'' demeden rahat mı etmeyeceksiniz ? Bence sizin durumunuz artık tedavilik olmuş. Belli ki yaptığınız şeyin arkasından çok pişmanlık duymuşsunuz, bu kadar kafaya takmanız da sağlıklı değil. Oldu bitti dünyanın sonu değil , ilk sevişen kadın siz değilsiniz , ayrıca buradaki kimse nişanlınız adına bir söz veremez ki size. Biz önemi yok desek ne değişecek nişanlınız benim için önemli dedikten sonra ?

Haklısınız gercekten çok pismanlık duyuyorum ve günüm bu konuyu düşünmekle geçiyor hayattan zevk almaz oldum nasıl düzelecek bilmiyorum

Nişanlınız size dava açsa yeridir , utanmıyor musun adamı dolandırmaya, kandırmaya, görücü usulü demek ne demek onu biliyor musun ? Açıkça söylemeyecek isen neden nişanlandın, kendine göre biriyle olmak varken neden görücü usulü...

Ben konuyu yeni gördüm ama arkadasların dediginin aksi birşey diyemem,bekaret nisanlınız icin önemli mi degil mi bunu biz bilemeyiz ve sizin her türlü sonucu göze alıp kendisine dürüst davranmanız önemli.Bedelini ödeyeceginiz bir sorumluluk yeterli dürüstlük olsun,yine yanınıza kâr kalır.

Çok kötü durumdayım kimseye anlatamıyorum yazmayanların fikrini almak istedim napacağımı gerçekten bilmiyorum
Gidip açık açık bize anlatığınız gibi ona da anlatacaksınız. Kabul ederse devam edersiniz etmese de biliyorsunuz zaten. Ama benim anlamadığım asıl şey bu kadar muhafazakar bir çevrede olduğunuz halde başkaları ile birlikte olmanız. Yanlış anlamayın cinsellik yaşadığınız için söylemiyorum bunu. Bütün hayatınızı etkileyecek bir çevrede yaşadığınız için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…