Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Şimdi beni lincleyecekler ama bana kalırsa eğer bu konulara çok takılan birisi ise söylemeden ayrıl. Bu kafada birisiyle ömür geçmez ama eğer ki yok ya öyle bir adam değil, daha önce de ilişkileri olmuş zaten diyorsan yine söyleme sadece eğer söyleseydin sorun etmeyecekti diye düşün ve devam et.
Burada bir sürü kadın söyle demiş de sanki Avrupa da yaşıyoruz. Bir kız vardı konu açmıştı, aynı bu şekilde görücü usulü görüştüğü kişiye söyledi, sonra bu çocuk hem ayrıldı hem de benimle de birlikte olacaksın diye kızı tehdit ediyordu. Yedi düvele rezil etmesi minnoş kalıyor...
Kesinlikle söyleme. Ya ayrıl ya devam et ama söyleme.

İki seçenek var hangisi mantıklı sen karar ver
1. Birşeyleri bahane edeceksin illa ki bu 10 aylık süreçte bazı anlasmazliklar yaşanır ayrilacaksin (adamı en azından maddi olarak yaralarsin diğer türlüsü hem sana hem ona felaket getirir) yaşın genç evlenecegin kişiyi kendin sececeksin anlaşarak
2. Dürüstce anlaticaksin iş olacagina varacak tamamen belirsizlik kumar oynamak gibi
Şu stresi yaşadığın için o adamıda kandırmadan en az zararla hayatından cikarman için ilk tercihi öneririm çünkü görücü usulü evlenen biri kesinlikle önem verir diye düşünüyorum. Ona sorsan hangisini secerdin diye emin ol maddi zarara ugrasaydim da böyle birsey yasamasaydim der. Başka bir tercih sunmuyorum çünkü operasyon geçirmek büyük bir sahtekarlik. Ya yaptığının arkadasinda duracak geçmişim beni ilgilendirir diyeceksin yada yol yakınken döneceksin karar senin.

Yahu şimdi söylemesen üstüne gelince söyleyeceksin belliki yalan söyleyemeyen birisin o zaman daha kötü. Git otur söyle ama detay metay vermeden anlat.

%100000000000

Belki o da bakir değildir.
Dilediği gibi cinsellik yaşayıp ardına görücü usulü tercih edenler de var erkeklerden, düşündüğünüzden de fazla miktarda hem de

Sizden ahlaklı olduğum kesin. Vicdanınızı rahatsız ediyo benim gibiler değil mi. Hep de rahatsız olacaksınız olun da.
Sen sana hastalık bulaştıran kocana yap bu ağızları. Bizi beğenmez, nerde gezdiği belirsiz adamı alır hüptirik yapar.

Canim benim stresini anlıyorum keşke daha da erken söyleyebilseydin.
Bence ne kadar erken o kadar iyi düğn tarihi de alınmış yaklaşmadan söylemeniz gerekiyor aksi taktirde ailenizde herkesde bu konuyu ogregecek düğün yaklaşınca ayrılık olursa herkes sorgulayacak daha da fazla.
Aranızdaki cinsellik ne durumda ozel değilse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…