Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Anladim yani bence operasyon düşünebilirsin çünkü baskıcı bir çevrede olduğundan bu seni ömür boyu huzursuz edecek
S.çtın bari iyice sıva der gibi olmuş...insanları kandırmak neden hiç anlamıyorum, sanki illa nişanlısı ile evlenmek zorunda. Adam istemezse konu sahibi ile olmak isteyecek birileri mutlaka olacaktır.

Sen sana hastalık bulaştıran kocana yap bu ağızları. Bizi beğenmez, nerde gezdiği belirsiz adamı alır hüptirik yapar.
Sıktınız artık gerçekten yaa konuyu kişiselleştirdiniz. Benim konu biteli çok oldu kafanıza takmayın bu kadar

İki seçenek var hangisi mantıklı sen karar ver
1. Birşeyleri bahane edeceksin illa ki bu 10 aylık süreçte bazı anlasmazliklar yaşanır ayrilacaksin (adamı en azından maddi olarak yaralarsin diğer türlüsü hem sana hem ona felaket getirir) yaşın genç evlenecegin kişiyi kendin sececeksin anlaşarak
2. Dürüstce anlaticaksin iş olacagina varacak tamamen belirsizlik kumar oynamak gibi
Şu stresi yaşadığın için o adamıda kandırmadan en az zararla hayatından cikarman için ilk tercihi öneririm çünkü görücü usulü evlenen biri kesinlikle önem verir diye düşünüyorum. Ona sorsan hangisini secerdin diye emin ol maddi zarara ugrasaydim da böyle birsey yasamasaydim der. Başka bir tercih sunmuyorum çünkü operasyon geçirmek büyük bir sahtekarlik. Ya yaptığının arkadasinda duracak geçmişim beni ilgilendirir diyeceksin yada yol yakınken döneceksin karar senin.
Bu yoruma katılıyorum. Ayrıca o bakir mi acaba size bahsetti mi? Bir kadın olarak bu tip konularda sadece kadınların üzerine gelinmesini de hiç doğru bulmuyorum. Eğer nişanlınız bu durumu önemsiyorsa en başından sizinle konuşmalıydı. Benim için önemli olan konuları baştan konuştum eşimle. Şimdi siz durduk yere bu konuyu açıp açıklama yaparsanız kendinizi suçlu konuma düşüreceksiniz, belki milletin diline düşeceksiniz. Hiç bu toplara girmeyin bence. Sorsaydı uygun bir dille kısa açıklama yapın derdim.

Konunun ahlak bekçisi eksiği vardı kapatmış oldun. 🥲 Ben takmam da millete bişey diyemem. 😌
Sizler de ahlak bekçisi olunda insanlar böyle yanlış şeyleri normalleştirmesin. Özgürlük ayağına onla bunla yatar oldu herkes ben genel anlamda konuşuyorum sizde destek olun ki azalsın böyle şeyler olabilir diye diye masumlaştıramazsınız bu olayları

Sizler de ahlak bekçisi olunda insanlar böyle yanlış şeyleri normalleştirmesin. Özgürlük ayağına onla bunla yatar oldu herkes ben genel anlamda konuşuyorum sizde destek olun ki azalsın böyle şeyler olabilir diye diye masumlaştıramazsınız bu olayları
Ya bak canım benim ahlak bekçiliğine önce yanındakinden başlasaydın keşke, sana ne milletin orasından burasından?

Millete herkes nikahsız ilişkiler yaşıyor diyeceğine sana hastalık bulaştıran eşine bak sen de o zaman? Ben evliliğimde böyle bir şey yaşasam kimseye ahkam kesemem, evdeki kocama bakar laf söylemeye utanırım.
Sen, senden önce istediğini yaşamış adamın lafıyla başını evden çıkaramıyorsun, birde benim gibiler rahatsız ediyor sizi diyorsun. Komiksin sadece.
Ben de inancım gereği evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama bu hayatımın bir kısmı sadece. Böyle büyük laflar edilip, övünecek bir şey değil. Hele de seninki gibi bir kocaya sahip biri için lafının edilmesi abes ama anlayacağını sanmıyorum.

Senin mükemmel ve radikal derecede dinine bagli kocandan hpv kaptigini da yazar misin bilgi olarak?

Merak etme düğünden sonra öğrenirler nasıl olsa.
Şu saflik derecenize hayran kaldım.
Adam sekuler gibi demişsiniz?
Bu sekuler adam niye görücü usulü evleniyor hiç dusundun mu?
El değmemiş bakire kız arıyor ve hiç konuşulmama sebebi de görücü usulü olduğu için bir kızın bu riski kolay kolay almayacağı.
İçinde yaşadığımız topluma karsi cahil kesilmeyi bırakın derim.
Üstelik siğil çıkmış ve hpv testi yaptırmıssiniz el vicdan.
Adamın sevişip sevismedigini bilemem ama düğün gecesi baya uzerler seni.
Düğün gecesi gecelikle dışarı atılan kadınları duydum ben... Risk almaya gerek yok diyorum

Sevgili yapması değil. Cinsel birliktelik yasamasinin sebebini annesinn ölümüne bağlaması, bundan dolayı boşlukta olmasi. Okumadan yorum yapma enginaaar
Şimdi sana bişey derdim ama terbiyem müsade etmiyor, zira ceviz kadar beynin olduğuna bile inanmıyorum.

Millete herkes nikahsız ilişkiler yaşıyor diyeceğine sana hastalık bulaştıran eşine bak sen de o zaman? Ben evliliğimde böyle bir şey yaşasam kimseye ahkam kesemem, evdeki kocama bakar laf söylemeye utanırım.
Sen, senden önce istediğini yaşamış adamın lafıyla başını evden çıkaramıyorsun, birde benim gibiler rahatsız ediyor sizi diyorsun. Komiksin sadece.
Ben de inancım gereği evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama bu hayatımın bir kısmı sadece. Böyle büyük laflar edilip, övünecek bir şey değil. Hele de seninki gibi bir kocaya sahip biri için lafının edilmesi abes ama anlayacağını sanmıyorum.
Eşimin bulaştırdığını düşünmüştüm ama ondan kaynaklı da olmayabilir genital lazer epilasyondan da bulaşabilirmiş onu da geçtim ben daha önce herkesin olduğu aşıyı olmadığım için bağışıklığım yokmuş. Hpv virüsü bütün erkeklerde varmış ama bazı durumlarda kadında hastalık yapabiliyomuş benim de koruyuculuğum olmadiğı için bulaş oldu. Bu beni ve eşimi ahlaksız yapmaz. Böyle bir durumda eşimin benden önceki yaşadığı ilişkiden kesinlikle bulaşmıştır da diyemem bilemem. Sırf durum böyle diye doğru şeyleri konuşmayalım mı. Utanılacak hiçbirşeyim yok sizler utanın

X