Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bence yaglı urunler buna sebep oluyordur ve soyledıgınız kadar cıddı boyutta bır sorun varsa bı uzmana görünün derim ılac tedavısıyle yuzu tamamen arınan arkadaslarım olmustu benımde sureklı bana esllık eden 1 yada 2 sıvılcem olur yuzumde .. hıc sıfırlayamadım

birkaç gündür biraz rahatsızdım..bugün bol bol dinlenme fırsatım oldu.. bol bol uyudum.. akşam üstü kendimi iyi hissedince evi süpürdüm,sildim,banyoları temizledim,mutfagı temizledim,çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırdım.. sonra güzel bir banyo yapıp pijamalardan kurtuldum. eşim gelmeden kendime çeki düzen verdim..
pazar gün ki sephora alışverişimin ikinci ürünü;

benefit'in makyaj bazı.. aynı zamanda gözenekleri küçültmeyi ve tedavi etmeyi vaat ediyor.. aylardır almak istiyordum bu ürünü dermalogica makyaj bazım bitince hemen aldım.. yüzüme uygular uygulamaz inanılmaz bir yumuşaklık oluştu yüzümde.sanki ipek gibi.. ve yüzümdeki gözenekleri kapatıp cildimi pürüzsüz hale getirdi.. ürünü ilk defa kullanacagım için emin olamayıp orta boyunu almıştım ama keşke en büyük boyunu alsaymışım.. övüldügü kadar varmış..harika bir ürün ve benim vazgeçilmezlerimden biri oldu kendisi

Son düzenleme:
Merhaba bende çok kaliteli ürünler denedim ama nafile. Oysa cildi için öok kalitesiz ürünler kullanan, yiyeceklerine dikkat etmeyen, doğru düzgün temizliğini bile yapmayan arkadaşlarımın çok güzel ciltleri var. Genetik sanırım. Temizleme jeli olarakta la roche posay ve babe stop akn kullanıyorum, bunlardan memnunum şimdilik. Sivilce sonrası lekelenme sizdede oluyor mu?

maalesef

Yağlı yiyecek yememeye çok dikkat ediyorum. Bol bol suda içiyorum. Çok çok dikkat ettiğim ve cildime dokunmadığım, bir şey sürmediğim zaman sivilce olmuyor. Ama işte bi şey yapmadan da lekeler gitmiyor, kapatanıyorumda bu sefer yeni sivlceler çıkıyor aslında çok belirgin lekeler değil ama insan takınca takıyor işte inşallah bir gün bizde sivilcesiz bir yüze kavuşuruz

yiyeceklerden degılde yuzune uyguladıgın urunlerden bahsetmıstım onerılen merhemlerde cok yaglı pısık merhemlerı.. kantoron da yag ıle harmanlanıyor zaten.. sıvılcenın dısında yag zaten kıl kökunu besler yuzdekı tuylerı belırgınlestırebılır uzun vadede.. bır goz altı kremı goz altındakı tuylerını belırgınlestırmıstı bı akrabamda.

tahmın ettım bı sorun oldugunu.. Geçmiş olsun canımmm tam gaz geri dönmüssün :)

Canım benimde sivilcelerimle problemim vardı ne yaptıysam olmuyordu yasım da 27 ergenlik sivilcesi de değil. Roaccutanne kullandım ne çektiğimi bir ben bilirim ama şu an hiç sivilcem yok izlerimde iyileşti.. fondoten kullanmaya gerek bile duymuyorumm

ilaçtan dolayımı sorun yasadın ? ne cektıgımı ben bılırım derken ? :) yoksa denebılır doktor yoluyla tabi..

Ah pardon ürün demişsiniz. Üründe kullanmıyorum, kullanamıyorum, cildim hiçbir şeyi kaldırmıyor. Tüy problemim yok çok şükür. Aslında kendimi çok motive etmeye çalıştım bakımlı, güzel olmak için cilt çokta önemli değil diye ama yalan, cilt güzellliği çok önemli

Bahsi geçen ürünleri ben de cildim yağlı olduğundan kullanamamıştım.Ben sadece iz var sandığımdan bunları önerdim.Sivilce bende de oluyor ama Allahtan lekesi fln kalmıyor.
Clinique in anti blemish solutions diye bir serisi var.Bunu geçen yıl bir ara sivilcelerim arttığında seyahat boyu setini alıp kullanmıştım.ilk 2 hafta falan iyileşeceğine kötüleşti cildim, ama tüm yorumlarda sabırla kullanmaya devam edin dediği için devam ettim ve 3. hafta cildimin bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi halini aldı.seyahat boyu set 4 hafta kadar dayanıyor.Sonra toniğin ve temizleyicinin büyük boylarını aldım.Ancak benim çok yağlı olan cildim bile fazla kurumaya başlayınca normal ürünüme (bioderma sebium) geri döndüm.Clinique ler de acil durumlarda kullanılmak üzere dolapta bekliyor.
Size de iyi gelir mi bilmiyorum, seyahat boyu bir set alıp denemenizde fayda var.

Canım öncelikle geçmiş olsun, daha iyi olduğuna sevindim :) porefessional ı bir süre kullandıktan sonra tekrar yorumlayabilirsen sevinirim.

bu da sephora alışverişimin 3.sü:
benefit boi-ing kapatıcı.. sivilcelerim ve sivilce lekelerim mevcut.öyle delik deşik degilse de sivilceli bir cildim var.. ve fondoten bile sürsem sivilcelerim tam kapanmıyordu.sephorada bu derdimi anlatınca bana bu ürünü önerdiler.."biz bununla dövmeleri bile kapatıyoruz" dediler.. gerçekten çok memnun kaldım.fondoten öncesi sivilce ve lekelerin üzerine sürüyorum.sivilcelerim akşam eve gelip cildimi temizleyene kadar gözükmüyor..dokusu hafif ve kalıcılıgından da kapatıcılıgından da gayet memnun kaldım

tonik olarak kullanılıyor canım.. benim cildim karma bana iyi geliyor ama ben kokusunu sevmedigim için ükullanmıyorum.. yaglı cilde de iyi geliyor.. cildin kuru ise nasıl olur bilmiyorum..

Bugün aklıma geldı tesadüfen rosense denk gelınge alıyım dedım bende kokusunu sevmem ama denıyım bakalım karma benım cildim gözenekler sıkılaşsın yeter bana :)

Merhaba canım bunun Altın'da yatan sebebi öğrenmelisin vitamin eksikliği hormonal bozukluk vb herşey olabilir bu arada yaşın kaç

Evet canım güzel bir Yöntem ama sivilce bazı yaşlardan sonra azalmalı diye düşünüyorum hala sivilce çıkımı varsa bir ciddiye yasa dahiliye uzmanından genel tahlil yapmalısın . Çünkü seni bildiğim için sağlıklı da besleniyorsun o sorun değildir ama gene de genel taramalı tahlil yaptırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…