Ben çok severim gül kokusunu.Tonik niyetine mi kullanılıyor?Yağlı cilde uygun mu? Evde gülsuyu var akşam deneyeyim bakalım :)
sen sabah beni görmeliydin gözlerim şişmişti ve dün yaptıgım saç bugün karman çormandı.sanırsın gece hiç uyumadım da savaştımDün evi topladım, ufak detayları hallettim. Lavaboları, tuvaleti vs temizledim. Evi süpürdüm. Bulaşık mak. yıkandı, topladığım çamaşırlar vardı onları ütüledim, gömlek ve pantolonları yıkadım (bugünde inşallah onları ütüleyeceğim ve renklileri yıkayacağım) Sonra ders çalışırım. Ev temiz zatenAkşam üstüde duş alıp saç baş makyaj falan yaparım. Şuanda öcülere benziyorum
sen sabah beni görmeliydin gözlerim şişmişti ve dün yaptıgım saç bugün karman çormandı.sanırsın gece hiç uyumadım da savaştımgözlerime şiş insin diye buz maskesi koydum.banyo yapıp saçlarımı tekrardan yaptım ve tabi makyajla herşey normale döndü
ben de akşam duş yapmaya üsendim,bu soguklarda sabah duş alıp çıkmak riskli ama riski göze aldımAslında ben dün duş alıcaktım ama biraz üşendim. Akşamda yemekten sonra ağırlık çöktü, çay çekirdek falan derken amannn boşver yarın duşa girerim dedim :) Saçlarım çok fena şuanda :)
ben de akşam duş yapmaya üsendim,bu soguklarda sabah duş alıp çıkmak riskli ama riski göze aldımöncesi ve sonrası yapsak ya bir gün hehe nasıl degişiyoruz bakımla..
"bodur tavuk her zaman piliçtir misali" ben de minyonum ve küçük gösteriyorum.ne şanslıyız.yıllarca boyum için boşuna üzülmüşümAynen yaa.... Aslına bakarsan şuanda belkide bir çok kadına göre bakımlıyım ama kendime yetemiyorumSıkıca giyinip sarıp sarmaladıktan sonra hiç birşeycik olmaz :)
Birde ben şunu farkettim. Kılık kıyafet konusunda. Kumaş ve kumaşvari (nasıl bir tanımsa), casual pantolonlar bana daha çok yakışıyor ve daha şık gösteriyor. Ben spor şıklığı çok zor yakalıyorum çünkü. Bel bölgemde biraz yağlanma var birazcıkta göbek var (bu göbek oldum olası vardı). Kot falan daha kilolu gibi duruyorum. Birde minyon tipliyim, mesela kot ve kazak giyince 25 olan yaşım oluyor iyice 15Artık kıyafet tercihimi bu doğrultuda yapıyorum Bunu da ekleyesim geldi
süpersiiinnn aynen öyle cnm :)çok dogru canım benimm.. insanların bakımdan anladıklarıyla bizim anladıklarımız çooook farklı.. kendi içsel bakımını yapamamış insan, istedigi kadar dışına bakım yapsın.. bunu kavrayamamış ve kavrayamayacak insanlar var maalesef.. benden de sana sevgiler
sadece göbek korsesi mi?peki sıkınca göbek üstünden katlar çıkmıyor mu?kaymadan sabit duruyor mu?bu arada bende tek fazlalık göbeğim ve ben de göbek yüzünden elbise etek giyemiyodum baktım olmuyo neden giymeyeyim ki dedim sonra ne varsa eski usulde var dedim hemen bi korse aldım bi siyah bi beyaz nbb marka hem uygun fiyatlı hem süper toparlıyo artık doya doya elbise etek giyiyorum hatta tayt üstüne uzunca kazaklarda bile kullanıyorum korsemi süper oluyo artık gelsin belden oturan kıyafetleryaşasın korseler
"bodur tavuk her zaman piliçtir misali" ben de minyonum ve küçük gösteriyorum.ne şanslıyız.yıllarca boyum için boşuna üzülmüşümkumaş pantalon daha şık gösteriyor bence de.ama sanki kot daha iyi toparlıyor vücudu ve kiloları daha iyi saklıyor,en azından bende öyle oldugunu düşünüyorum :) tabii elbise ve etek her zaman daha şık ve zarif gösteriyor o ayrı..benim de daha çok göbek bölgemde kilolarım.sert kumaşlı, koyu renk boru paça,normal bel kotları seviyorum o yüzden :))
bu arada bende tek fazlalık göbeğim ve ben de göbek yüzünden elbise etek giyemiyodum baktım olmuyo neden giymeyeyim ki dedim sonra ne varsa eski usulde var dedim hemen bi korse aldım bi siyah bi beyaz nbb marka hem uygun fiyatlı hem süper toparlıyo artık doya doya elbise etek giyiyorum hatta tayt üstüne uzunca kazaklarda bile kullanıyorum korsemi süper oluyo artık gelsin belden oturan kıyafetleryaşasın korseler