Bende canım kullandım onu 6 ay kadar canım ve en az 4 5 yıl. Hiç sivilce çıkmadı yüzümde ve öyle belirgin rahatsız edici lekeler de yok artık ama diyetteyim diye mi yoksa Guatır ilacından mı nedir bilemedim her ay adet öncesi çenem de bir sivilce çıkmaya başladı bu 2. Si ama izi kaldı ilkinin anlamadım gitti ne yapabilirim acabaCanım benimde sivilcelerimle problemim vardı ne yaptıysam olmuyordu yasım da 27 ergenlik sivilcesi de değil. Roaccutanne kullandım ne çektiğimi bir ben bilirim ama şu anhiç sivilcem yok izlerimde iyileşti.. fondoten kullanmaya gerek bile duymuyorumm
Öneriniz için teşekkür ederimBahsi geçen ürünleri ben de cildim yağlı olduğundan kullanamamıştım.Ben sadece iz var sandığımdan bunları önerdim.Sivilce bende de oluyor ama Allahtan lekesi fln kalmıyor.
Clinique in anti blemish solutions diye bir serisi var.Bunu geçen yıl bir ara sivilcelerim arttığında seyahat boyu setini alıp kullanmıştım.ilk 2 hafta falan iyileşeceğine kötüleşti cildim, ama tüm yorumlarda sabırla kullanmaya devam edin dediği için devam ettim ve 3. hafta cildimin bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi halini aldı.seyahat boyu set 4 hafta kadar dayanıyor.Sonra toniğin ve temizleyicinin büyük boylarını aldım.Ancak benim çok yağlı olan cildim bile fazla kurumaya başlayınca normal ürünüme (bioderma sebium) geri döndüm.Clinique ler de acil durumlarda kullanılmak üzere dolapta bekliyor.
Size de iyi gelir mi bilmiyorum, seyahat boyu bir set alıp denemenizde fayda var.
MerhabaMerhaba canım bunun Altın'da yatan sebebi öğrenmelisin vitamin eksikliği hormonal bozukluk vb herşey olabilir bu arada yaşın kaç
simsims gül suyu cilde iyi geliyor dimi?
Dünden itibaren kullanmaya başladım bende duymamaya gayret edıyorum kokusunu bakalım bı sure sonra görürüm iyi gelicekmi bana :)evet iyi geliyor kokusu surerken belırgın de surdukten bı 10 dk sonra fazla hısssedılmıyor. saf gul suyu olmasına dıkkat edın ama malum gul suyu dıyerek esans karısımları gezıyor pıyasada esansın kokusu da dayanılabılır degıl ben de hoslanmıyorum o kokudan. ama gul suyu benım cıldıme de ıyı gelıyor.
Ben evi tertemiz yapmıştım bügün misafir vardı yiyenlerim filan heryer tekrar berbat yarın iş basa düştü Gene Sağolsun eşim yardım ediyor ama sadece evi süpürüyor bide Oğluma BAKIYOR bende temizlik yapıuorumbiraz iş yaptım hemen yazayım..
bulaşık makinesi 2 kez çalıştı.biri toplandı
mutfak temizlendi
ortalık toplandı
çamaşır makinesi 2 kez çalıştı çamaşırlar asıldı
yarın akşama kadar gezmedeyim.. yarına eşim umarım evi süpür ve siler amin :)
daha ne yapsın canımm :)) erkekler ne yapsa kabulBen evi tertemiz yapmıştım bügün misafir vardı yiyenlerim filan heryer tekrar berbat yarın iş basa düştü Gene Sağolsun eşim yardım ediyor ama sadece evi süpürüyor bide Oğluma BAKIYOR bende temizlik yapıuorum
Âmin canım öyle sağ olsun ama ben çok yoruluyorum artık iş bitmiyor bir türlüdaha ne yapsın canımm :)) erkekler ne yapsa kabulALLAH HIC YAPMAYANINDAN KORUSUNNN.. :S
dogal halıyle kullanamazmısın sureklı duzlestırmek cok kırar da keratınde yaptırmasan dogaal halıne bı durus kazandırsan kesımle felan ?Aklımda yeni bir fikir var ya saçlarımı keratin mi yaptırsam her gün düzleştirmek gerekmez öbür türlü hep üseniyorum Yapmıyorum toplayıp gidiyorum daha önce yaptıran memnun olmayan var mı
Güzel durmuyor sanki keratin besliyor diye biliyorumdogal halıyle kullanamazmısın sureklı duzlestırmek cok kırar da keratınde yaptırmasan dogaal halıne bı durus kazandırsan kesımle felan ?
Cnm lekelere etkisini yorumlayamayacağım çünkü leke kalmıyor bende.ilk 2 hafta olan sivilceleri tahriş etti sanki, ümidimi kesmiştim.Ama o arada yenileri çıkmadığı için olanlar da geçince 3.haftada baya pürüzsüz olmuştu.Leke derken koyu leke fln mı kalıyor?Öneriniz için teşekkür ederimlekelerdede etki gösteriyor mu?
Ben çok severim gül kokusunu.Tonik niyetine mi kullanılıyor?Yağlı cilde uygun mu? Evde gülsuyu var akşam deneyeyim bakalım :)evet iyi geliyor kokusu surerken belırgın de surdukten bı 10 dk sonra fazla hısssedılmıyor. saf gul suyu olmasına dıkkat edın ama malum gul suyu dıyerek esans karısımları gezıyor pıyasada esansın kokusu da dayanılabılır degıl ben de hoslanmıyorum o kokudan. ama gul suyu benım cıldıme de ıyı gelıyor.
Ben kendim yapmıştım 2 kez. 40 liraya almıştım kuaför malzemecisinden, 2 defa yetti, bir uygulama 20 liraya geldi bana :)Aklımda yeni bir fikir var ya saçlarımı keratin mi yaptırsam her gün düzleştirmek gerekmez öbür türlü hep üseniyorum Yapmıyorum toplayıp gidiyorum daha önce yaptıran memnun olmayan var mı
Çok güneşte kalırsam kahve rengi oluyor normalde pembemsi solgun lekeler. Ama fazla var yanaklarımda çenemde falan. Ben oynamıyorumda aslonda sivilcelerle ama yinede leke kalıyor. Bende babe stop akn temizleme heli kullanıyorum, hafif yüzümün yağını götürüyor gibi. Clınıque yede bakacağımCnm lekelere etkisini yorumlayamayacağım çünkü leke kalmıyor bende.ilk 2 hafta olan sivilceleri tahriş etti sanki, ümidimi kesmiştim.Ama o arada yenileri çıkmadığı için olanlar da geçince 3.haftada baya pürüzsüz olmuştu.Leke derken koyu leke fln mı kalıyor?
Ben kuaförde yaptırmayı düşünüyorum ama 300 tl gibi bir fiyat söyledilerBen kendim yapmıştım 2 kez. 40 liraya almıştım kuaför malzemecisinden, 2 defa yetti, bir uygulama 20 liraya geldi bana :)
Öncelikle öyle 6 ay fln dayanmıyor, sadece bende değil, kuaförde yaptıranlarda da 6 ay dayanmıyor.ilk ay süper, 2. ay 'bunun etkisi geçio galiba' durumu, 3.ay saç aynı eski saç.
Yapıldıktan sonra saç çok çabuk kuruyor, kuruturken düzleşiyor, rahat aslında kullanımı.
Ama öyle saçıma bakım yaptı, kırığım kalmadı gibi bir durum yok.Keratin saçtan çözününce aynı eski saçla başbaşa kalıyorsunuz.
Bu arada çok ucuza geldiği için lendinize yapma fikri harika bir fikir gibi görünebilir, ama 2 handikapı var,
1.si kol fln kalmıo adamda, öyle saç düzleştirmeye benzemiyor, ne menem bi ilaçsa asla tam kurumuyor, taranmıyor, düzleştiriciyle geç Allah geç, harap ve bitap oluyorsunuz :) Abarttığımı düşünenler denesin ve hayatından bezsin :) yarı yerde vazgeçmek istiyorsunuz ama geçemiyorsunuz mecburen :)
2.handikap ise koku, duman, göz ve geniz yanması.İlk yaptığımda yazdı, kapı pencere ne var ne yok açıp yaptım sıkıntı olmadı.2.yaptığımda ise kıştı, gözüm görmüyor, nefes alamıyorum, hala saçımı düzleştireceğim diye uğraşıyordum :) 3.kez uygulamayı gözüm yemedi bi daha :)
Bu arada öyle 3 gün 4 gün fln yıkamadan düzleştirip durmadım.bugün yaptıysam yarın tekrar üstünden geçip yıkadım.
Bunlar benim ucuz ilaçla tecrübelerim tabi.Yeni jenerasyon kaliteli ürünlerde duman,koku olmuyormuş diyorlar.Bir de kanserojen hikayesi var tabii.