Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Bende canım kullandım onu 6 ay kadar canım ve en az 4 5 yıl. Hiç sivilce çıkmadı yüzümde ve öyle belirgin rahatsız edici lekeler de yok artık ama diyetteyim diye mi yoksa Guatır ilacından mı nedir bilemedim her ay adet öncesi çenem de bir sivilce çıkmaya başladı bu 2. Si ama izi kaldı ilkinin anlamadım gitti ne yapabilirim acaba

Aslında ben cildime öyle Özen Gösterecek Şeyler fazla yapmadım yasa fazla ihtiyaç duymadım ama ılık suyla sürekli yıkarım ve kurulamam cildim gerektiği kadar suyu Alıp kullansın diye karma bir cildim var her gece önceleri garnier yeşil Çaylı temizleme jelini kullandım şimdi ise 3 lü sünü kullanıyorum ve. Kurtulamadan bekliyorum haftada 2 kez tatlı badem Yağı ve Hint Yağını kullanıyorum zaten çok sağlıklı saçlara sahibim Gür ve ince telli Bu yönden şanslıyım ama su an uzatma derdindeyim doğumdan sonra belim de olan saçlarımı kulak izam da Kestirince aylardır uzatma ya çalışıyorum (loğusa sendromu ) 16 ay oldu

Öneriniz için teşekkür ederim lekelerdede etki gösteriyor mu?

Merhaba canım bunun Altın'da yatan sebebi öğrenmelisin vitamin eksikliği hormonal bozukluk vb herşey olabilir bu arada yaşın kaç
Merhaba test yaptırdım herhangi bi sorun yok, çok şükür. Tek sorun cildimin aşırı yağlı olması ve çok hassas. Birde aşırı beyaz tenliyim her şey en ufak bir leke, sivilce bile o kadar belirgin ki... İlaç tedavisine asla cesaret edemem. 20 yaşındayım.

simsims gül suyu cilde iyi geliyor dimi?

evet iyi geliyor kokusu surerken belırgın de surdukten bı 10 dk sonra fazla hısssedılmıyor. saf gul suyu olmasına dıkkat edın ama malum gul suyu dıyerek esans karısımları gezıyor pıyasada esansın kokusu da dayanılabılır degıl ben de hoslanmıyorum o kokudan. ama gul suyu benım cıldıme de ıyı gelıyor.

itiraf.com.
bu haftayı bakımsızlar kraliçesi olarak geçirdigimi itiraf ediyorum.. maalesef hastalıktı,reglydi derken bu haftam her zamankinden kötü geçti hem evde hem işte.. şuan kendimi tarif edeyim diyorum, sonra vazgeçiyorum.. reglimin ilk günleri agır geçiyor ve ben bugün tüm gün çalıştım.haftasonu zaten makyaj yapmıyorum ama bugün bakımsızdım işte.. genelde hasta oldugumda, mutsuz oldugumda özellikle süslenen her zamankinden de süslü olmaya çalışan ben bu hafta kendimde o gücü pek bulamadım.. zaman zaman böyle olmalı mıyız? bazen buna da ihtiyacımız var mı?yoksa tamamen tembellik ve mazaret mi kızlar ne dersiniz?eve geldim gene pijamalarımı giydim.normalde ev kıyafetleriyle gezerim ama sanırım en rahat bunlarla oluyorum şuan.. neyse yarın kendimi şımartmaya karar verdim.yarın sabah arkadaşlarımla geç kahvaltıya gidiyoruz.öncesinde kuaföre gidip saçlarıma fön çektiricem.eger gitmezsemde kendim yapıcam.süslenip püslenicem…yarın size nasıl oldugumu,neler yaptıgımı anlatırım

Dünden itibaren kullanmaya başladım bende duymamaya gayret edıyorum kokusunu bakalım bı sure sonra görürüm iyi gelicekmi bana :)

biraz iş yaptım hemen yazayım..
bulaşık makinesi 2 kez çalıştı.biri toplandı
mutfak temizlendi
ortalık toplandı
çamaşır makinesi 2 kez çalıştı çamaşırlar asıldı

yarın akşama kadar gezmedeyim.. yarına eşim umarım evi süpür ve siler amin :)

Ben evi tertemiz yapmıştım bügün misafir vardı yiyenlerim filan heryer tekrar berbat yarın iş basa düştü Gene Sağolsun eşim yardım ediyor ama sadece evi süpürüyor bide Oğluma BAKIYOR bende temizlik yapıuorum

daha ne yapsın canımm :)) erkekler ne yapsa kabul ALLAH HIC YAPMAYANINDAN KORUSUNNN.. :S

Aklımda yeni bir fikir var ya saçlarımı keratin mi yaptırsam her gün düzleştirmek gerekmez öbür türlü hep üseniyorum Yapmıyorum toplayıp gidiyorum daha önce yaptıran memnun olmayan var mı

Aklımda yeni bir fikir var ya saçlarımı keratin mi yaptırsam her gün düzleştirmek gerekmez öbür türlü hep üseniyorum Yapmıyorum toplayıp gidiyorum daha önce yaptıran memnun olmayan var mı
dogal halıyle kullanamazmısın sureklı duzlestırmek cok kırar da keratınde yaptırmasan dogaal halıne bı durus kazandırsan kesımle felan ?

Öneriniz için teşekkür ederim lekelerdede etki gösteriyor mu?
Cnm lekelere etkisini yorumlayamayacağım çünkü leke kalmıyor bende.ilk 2 hafta olan sivilceleri tahriş etti sanki, ümidimi kesmiştim.Ama o arada yenileri çıkmadığı için olanlar da geçince 3.haftada baya pürüzsüz olmuştu.Leke derken koyu leke fln mı kalıyor?

Ben çok severim gül kokusunu.Tonik niyetine mi kullanılıyor?Yağlı cilde uygun mu? Evde gülsuyu var akşam deneyeyim bakalım :)

Ben kendim yapmıştım 2 kez. 40 liraya almıştım kuaför malzemecisinden, 2 defa yetti, bir uygulama 20 liraya geldi bana :)

Öncelikle öyle 6 ay fln dayanmıyor, sadece bende değil, kuaförde yaptıranlarda da 6 ay dayanmıyor.ilk ay süper, 2. ay 'bunun etkisi geçio galiba' durumu, 3.ay saç aynı eski saç.

Yapıldıktan sonra saç çok çabuk kuruyor, kuruturken düzleşiyor, rahat aslında kullanımı.

Ama öyle saçıma bakım yaptı, kırığım kalmadı gibi bir durum yok.Keratin saçtan çözününce aynı eski saçla başbaşa kalıyorsunuz.

Bu arada çok ucuza geldiği için lendinize yapma fikri harika bir fikir gibi görünebilir, ama 2 handikapı var,
1.si kol fln kalmıo adamda, öyle saç düzleştirmeye benzemiyor, ne menem bi ilaçsa asla tam kurumuyor, taranmıyor, düzleştiriciyle geç Allah geç, harap ve bitap oluyorsunuz :) Abarttığımı düşünenler denesin ve hayatından bezsin :) yarı yerde vazgeçmek istiyorsunuz ama geçemiyorsunuz mecburen :)
2.handikap ise koku, duman, göz ve geniz yanması.İlk yaptığımda yazdı, kapı pencere ne var ne yok açıp yaptım sıkıntı olmadı.2.yaptığımda ise kıştı, gözüm görmüyor, nefes alamıyorum, hala saçımı düzleştireceğim diye uğraşıyordum :) 3.kez uygulamayı gözüm yemedi bi daha :)

Bu arada öyle 3 gün 4 gün fln yıkamadan düzleştirip durmadım.bugün yaptıysam yarın tekrar üstünden geçip yıkadım.

Bunlar benim ucuz ilaçla tecrübelerim tabi.Yeni jenerasyon kaliteli ürünlerde duman,koku olmuyormuş diyorlar.Bir de kanserojen hikayesi var tabii.

Çok güneşte kalırsam kahve rengi oluyor normalde pembemsi solgun lekeler. Ama fazla var yanaklarımda çenemde falan. Ben oynamıyorumda aslonda sivilcelerle ama yinede leke kalıyor. Bende babe stop akn temizleme heli kullanıyorum, hafif yüzümün yağını götürüyor gibi. Clınıque yede bakacağım ha birde yağlı ciltler için gülsuyunu hiç önermem gözenekleri açıp yağ oranını arttırıyor. Sizde nette araştırırsanız karşınıza çıkacaktır

bugün, dün planladıgım gibi bir gün oldu.sabah biraz erken kalkıp hazırlanmaya daha çok vakit harcadım.banyodan sonra saçları kurutup makyajımı yaptıktan sonra saçımı yaptım.genelde haftasonları makyaj yapmıyorum ama hem uzun zamandır görmedigim bi arkadaşımla buluşacagım için hem de zaten haftayı bakımsız geçirmenin acısını çıkaracagım için güzel dogal bir makyaj yaptım.. göz pınarlarımı aydınlatmaya bayılıyorum.mac carbon farla aydınlattım.gözlerime dogal tonlarda far uyguadım.kirpiklerimi kıvırdım ve siyah rimel sürdüm.kaşlarımı benefitin kaş setiyle belirginleştirdim.lancome fondoten ve üzerine pudra uyguladım.dudaklarıma mac'in gül kurusu mat rujunu sürdüm.yanaklarıma nars orgazm allık sürdüm.saçlarımı ilk önce düzleştirip sonra aralarına sprey sıkıp dolgunlaştırdım.beyaz bir bluz ve kenarları beyaz tüllü gri bir hırka giydim..bot kesim kot pantolon ve siyah yuvarlak burunlu topuklu ayakkabılarımı da giydikten işte içimdeki gerçek beni böylece dışarı çıkardım.. tüm gün kendimi harika hissettim..işte ben buyum dedimmm

Ben kuaförde yaptırmayı düşünüyorum ama 300 tl gibi bir fiyat söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…